+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 2 3 4 5 6 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 61/184

Tema: Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.

Dosad se dogodila jedna velika krađa. Urugvaj je brutalno pokraden za najmanje jedan čisti penal. Šteta jer bi ko što sam rekao Brazil imao s njima grdnih problema. Po meni igraju i atraktivnije od Brazila koji odavno igra dosadan nogomet i provlače se samo na ime a od njihovog katastrofalnog poraza od Njemačke od 7:1 ja ih više i ne smatram nekom turbo reprezentacijom. Mada naravno imaju dobre igrače ali zadnja njihova reprezentacija koju je bio gušt gledat bila je ona 1982-ge. I tad su ispali u drugom krugu ali su barem igrali lijep nogomet.

Doduše Urugvaj ne bi pasao ni nama da je prošao grupu i Brazil a mi Japan.

Uglavnom Japan bi se realno trebao proći, Petković bi morao igrati kao i Oršić. Nikakve kalkulacije u Dalićevom stilu idi mi -dođi mi i igranje na iscrpljivanje s Japancima i čekanje greške.

Ono zvuči Japan pobjedio Njemačku i Španjolsku iako je jasno da im je Španjolska pustila da izbjegnu eventualni rani sraz s Brazilom.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 04-12-2022 at 22:57
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Japan isto ima solidnih 5 igrača tako da neće biti lako, ali vjerujem da ćemo ih pobijediti 2:0. Mislim da od 1998. nismo niti jednu tekmu u završnici prvenstva dobili u 90 minuta.

Opet penali

Bolja smo ekipa bili i trebalo je to rješit u regularnom dijelu ali izgleda da mi na svjetskom moramo ovako. Prvo poluvrjeme je bilo loše a kasnije smo bili bolji.

Bravo za Livakovića, kritizirao sam ga zbog stajanja na crti kod centaršuteva, ovo je odlično obranio, pogotovo drugi obranjeni jedanaesterac.

Za konačnu pobjedu moj Duvnjak Pašalić prilično hladnokrvno.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 06-12-2022 at 17:10

Zbog Eline i bokala vina

Jači smo od Talijana. Ajmo probati osvojiti prvenstvo kroz penale.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Opet penali

Bolja smo ekipa bili i trebalo je to rješit u regularnom dijelu ali izgleda da mi na svjetskom moramo ovako. Prvo poluvrjeme je bilo loše a kasnije smo bili bolji.

Bravo za Livakovića, kritizirao sam ga zbog stajanja na crti kod centaršuteeva, ovo je odlično obranio, pogotovo drugi obranjeni jedanaesterac.

Za konačnu pobjedu moj Duvnjak Pašalić prilično hladnokrvno.
    Livaković junak dana. Dalić prekasno izvadio senatore, danas su bili preumorni. Mlađi su pokazali da mogu zamijeniti glavne igrače i treba im dati povjerenje.

To smo probali prošli put i pali u finalu. Sad sve pobjedit do kraja u regularnom dijelu. Ne treba pretjerivast s penalima . Nek ih i drugi malo pucaju mimo naših utakmica.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    To smo probali prošli put i pali u finalu. Sad sve pobjedit do kraja u regularnom dijelu. Ne treba pretjerivast s penalima . Nek ih i drugi malo pucaju mimo naših utakmica.
    Počnimo s Brazilom koji kanta Koreju 4:0 zasad. Dobro je da se ispucaju u ovoj tekmi prije nas.

Sve je dobro šta se dobro završi.
    Doduše, ja sam na kraju sa živcima!

Igramo kao Njemačka nekada. Onoliko koliko treba, produžeci, penali i tako do finala.

Brazil tuče Južnu Koreju 4-0 a tek je prvo poluvrijeme.
    Kako su uopće ovi Koreanci došli do osmine finala?!
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Citiraj Prvotno napisano od kiler Vidi poruku
    Ne želim biti zloguki prorok,ali mi je sinoć sinulo da je Luka Modrić na Mundijalima debitirao baš ptotiv Japana 2006. godine u Njemačkoj.
    Sjetio sam se ovog tvog posta jučer kad je Modrić izlazio iz igre. Cijeli stadion je počeo pljeskati, baš sam i ja u trenutku pomislio da je ovo možda zadnji put što Modrić igra za Hrvatsku...Ali ne daju se naši.

"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Ispali Španjolci, isplatila im se kalkulacija.

Izbjegli su redom Hrvatsku, Brazil, Argentinu i Francusku. Briljantan potez.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Portugal melje sa Ronaldom na klupi...
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Citiraj Prvotno napisano od kiler Vidi poruku
    Portugal melje sa Ronaldom na klupi...
    Odlični su, imaju po imenima možda i najjaču ekipu od ovih koje su preostale na prvenstvu.

Morao sam vam doći reći........da sam navijao....za Japan.....ali..srećan prolaz.......što da se radi...nisam ja tu hteo da i došao da vam čestitam nego da znate da sam ja navijao za Japan i želim da to znate jer znam da vas to boli..ali šta da se radi.......jer nisam ja kao neki oni prije.koji su vam se uvlačili...jeste navijao sam za Japan..i naredio sam da da se maksimalno utiša ton onih spikera kad vi date gol a razmišljam da naredim i da bude potpuna tišina........i tako.........nismo prvaci sveta...ali ćemo snimiti film ko da jesmo............i eto..tako......pozdrav i srećan rad....moram da idem ........zove me ovi belosvetski ološ a ja sam počeo učiti brazilski..ruski sam zasad stavio po strani.........neće mi trebati neko vreme.......još jednom...pozdrav i srećan rad...
    Posljednje uređivanje od Mangup iz Gline : 07-12-2022 at 11:44

Citiraj Prvotno napisano od Mangup iz Gline Vidi poruku
    Morao sam vam doći reći........da sam navijao....za Japan.....ali..srećan prolaz.......što da se radi...nisam ja tu hteo da i došao da vam čestitam nego da znate da sam ja navijao za Japan i želim da to znate jer znam da vas to boli..ali šta da se radi.......jer nisam ja kao neki oni prije.koji su vam se uvlačili...jeste navijao sam za Japan..i naredio sam da da se maksimalno utiša ton onih spikera kad vi date gol a razmišljam da naredim i da bude potpuna tišina........i tako.........nismo prvaci sveta...ali ćemo snimiti film ko da jesmo............i eto..tako......pozdrav i srećan rad....moram da idem ........zove me ovi belosvetski ološ a ja sam počeo učiti brazilski..ruski sam zasad stavio po strani.........neće mi trebati neko vreme.......još jednom...pozdrav i srećan rad...

Da, ono jučer je baš bilo nevjerojatno. Kaže čestitam iako sam navijao za Japan. Nisam čestitao Plenkoviću jer mi ne date nositi cvijeće u Jasenovac. Koji luđak.

Možda ja tebi dečače zvučim kao ludak.....rezonujem kao ludak.....ponašam se ko totalni ludak....ali i kao takav ja sam izabrani predsednik.. ...ja sam navijao za Japan.....jer nam je on uzor po BDP eu.....i japanska preduzeća kod nas ulažu velike cifre..a gde su vama Japanci pitam vas ja.....još ste ih izbacili.......
    .....

......sad će još više nagrnuti u Srbiju.

.....srećan rad..

I ja sam se uvatila u ustaško kolce sa svojijem Stjepanom. Pjevalo se igralo se, pilo, jelo, pjevao se ustaški bećarac. Atmosfera je bila za petice. Ako mene babu pitaš to je bilo ajnc'a. A i moj Stjepan je poslije bio raspoložen ako me razumijete.

Samo mi je neko prosle noći pomlatio kokoši. Da mi je da samo da saznam ko je.. uf.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-12-2022 at 00:13

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove