+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/7

Tema: Teorija Velikog Praska

Teorija Velikog Praska

Napokon je i znanstveno dokazano ono što je svaka budala sa minimumom zdravog razuma i osjećaja za logiku uvijek znala. Teorija koje se predstavljala kao činjenica je mrtva

A s čime je dokazano, s 3 crteža koja bi kao trebala predstavljati udaljene galaksije? Mars izgleda kao malo veća crvena točkica na teleskopu, a oni kao vide galaksije udaljene tko zna koliko.

Eric Dubay je napravil dobar video o povijesti razvitka heliocentrične teorije, od Platona i Aristotela preko Kopernika, Galileja i ostalih. Odličan video u kojem se vidi kako su to bile teorije na teoriju i na kraju dovele do ludila koje nema veze sa stvarnošću.

Što hoću reći, ova Teorija praska i ovaj teleskop su garant oboje velike prevare.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    A s čime je dokazano, s 3 crteža koja bi kao trebala predstavljati udaljene galaksije? Mars izgleda kao malo veća crvena točkica na teleskopu, a oni kao vide galaksije udaljene tko zna koliko.

Eric Dubay je napravil dobar video o povijesti razvitka heliocentrične teorije, od Platona i Aristotela preko Kopernika, Galileja i ostalih. Odličan video u kojem se vidi kako su to bile teorije na teoriju i na kraju dovele do ludila koje nema veze sa stvarnošću.

Što hoću reći, ova Teorija praska i ovaj teleskop su garant oboje velike prevare.
    Teorija praska je dupla prevara. Prasak (ničega u sve) nije moguć a teorija nije i ne može biti činjenica a predstavlja se u obaveznim obrazovnim sustavima širom planete kao činjenica. Obrazloženje te idioatrije je da je znanstvena teorija nešto totalno drukčije od obične teorije a pogotovo od teorije zavjere. A bez teorije Praska teorija Evolucije kakva se forsira u školama nije moguća.

Najvjerojatnije si u pravu što se tiče ovog teleskopa ali sad je na promotorima teorije velikog praska da dokažu da ovaj dokaz da nije bilo praska uopće nije dokaz.

Našao sam taj video o kojem sam pričao, Povijest ravne Zemlje. Svakako pogledaj, traje sat i pol, ali je sažeo cijelu povijest razvitka heliocentričnog sustava. Može se lijepo vidjeti da je heliocentrični sustav isto još jedna teorija, pa možda čak i znanstvena.

https://www.youtube.com/watch?v=OQCX...ptjqI&index=76

Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    Teorija praska je dupla prevara. Prasak (ničega u sve) nije moguć a teorija nije i ne može biti činjenica a predstavlja se u obaveznim obrazovnim sustavima širom planete kao činjenica. Obrazloženje te idioatrije je da je znanstvena teorija nešto totalno drukčije od obične teorije a pogotovo od teorije zavjere. A bez teorije Praska teorija Evolucije kakva se forsira u školama nije moguća.

Najvjerojatnije si u pravu što se tiče ovog teleskopa ali sad je na promotorima teorije velikog praska da dokažu da ovaj dokaz da nije bilo praska uopće nije dokaz.
    Teorija velikog praska je toliko smiješna da nije mogla biti održana, daljnjim guranjem takvih gluposti su riskirali totalni gubitak autoriteta pa su je morali zamijeniti s nečim drugim što će se uklopiti u narativ kako bi ojačali svoju poziciju. Umjesto da nakon ovoga ukinu 80% područja koje smatraju Znanošću, oni idu dalje s novom glupom teorijom da pojačaju iluziju i zadrže pozicije i beneficije.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Našao sam taj video o kojem sam pričao, Povijest ravne Zemlje. Svakako pogledaj, traje sat i pol, ali je sažeo cijelu povijest razvitka heliocentričnog sustava. Može se lijepo vidjeti da je heliocentrični sustav isto još jedna teorija, pa možda čak i znanstvena.

https://www.youtube.com/watch?v=OQCX...ptjqI&index=76
    Shaq je rekao da je ravna plo;a i ja vjerujem Shaqu, ne'u valjda vjerovat tebi koji nisi NBA legenda.

reko je da jeyero na kojem ljetuje, nije nikad vidio niti malo yakrivljevno, kada leti avionom sve je ravno, to ne yna;i da je yemlja besko;na;na, to samo yna;i da yemlja nije lopta, dakle jo[ i tu la\u, ja ne vidim logiku da tolike stotine kilometara u avionu kada poleti[ vidi[ ravno, a oni pri;aju da je yakrivljena i da ide u krug, to [to je mjesec evidentno lopta, ne yna;i da je i yemlja. mjesec je vjerojatno potpuno druga;iji od yemlje u svemu, pa ni[ta ;udno da je poprimio oblik lopte, jer je udarom asteroida i stvoren od yemljine kore.

sve u svemu, tko ne vjeruje Shaqu nek vjeruje meni ,a tko ne vjeruje meni neka vjeruje kim jong unu, on 'e ionako prvi sletjet na mars, prije NASE koja prodaje muda pod bubrege od kad postoji, na koncu konca ybog ;ega ljudi vjeruju NASI @ynanstvenicima itd, jebem ti englesku tipkovnicu i onog tko je iymislio, morat 'u ugasit komp sada da bih opet po;ela radit normalno. haha bilo kako bilo, jel yemlja okrugla ili ravna nije toliko bitno, koliko je bitno demantirat ove la\ove koji stalno la\u o svemu, o povijesti ynanosti kulturi svemu, apsolutno te i takve istina ne yanima ve' stvaraju paralelnu stvarnost preko medija, mediji su im udarno oru\je ya kreiranje mi[ljenja o bilo ;emu pa i o tome svemu.

a kada mediji ne[to gr;evito predstavljaju ko nepobitnu istinu, yna[ da je vrijeme ya istra\ivanje i dublje analiyiranje.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Teorija velikog praska je toliko smiješna da nije mogla biti održana, daljnjim guranjem takvih gluposti su riskirali totalni gubitak autoriteta pa su je morali zamijeniti s nečim drugim što će se uklopiti u narativ kako bi ojačali svoju poziciju. Umjesto da nakon ovoga ukinu 80% područja koje smatraju Znanošću, oni idu dalje s novom glupom teorijom da pojačaju iluziju i zadrže pozicije i beneficije.
    jednostavno je objasnit sve te teorije, Bog je apsolutan a oni su nebitni ;ak nisu ni relativni.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove