Prvotno napisano od
Burzum
Nisam pročitao sve komentare, ali koliki je uopće postotak srbofila i šušnjarovaca u hrvatskim dijellovima BIH, to što su pojedinci glasni na forumu, sigurno većinski narod tako ne razmišlja, pa BIH Hrvati su u procentima najviše branili Hrvatsku i poslije toga ratovali u Herceg-Bosni i protiv Srba i protiv musliman. Pa današnji Slavonci, oni su barem 30,40 posto današnjih stanovnika Slavonije- Blago Zadro je bio porijeklom iz Hercegovine pa Glavaš i u svim hrvatskim brigadama bilo je puno Hrvata porijeklom iz BIH.
Ponavljam, ja bi da se zarati bez razmišljanja krenuo u rat braniti Hrvate, svejedno da li u Herceg-Bosni, Dalmaciji, Lici, Zagorju, Istri, svejedno da li su agresori Srbi, muslimani, Talijani, Klingonci. Ja nisam bio u ratu, proveo sam dio djetinjstva, najviše krajem 1991 ali i 1992 u Zadru u podrumu pod četničkim brigadama, nismo imali struje često, ni vode , prošao sam vojsku kad sam postao punoljetan, ne znam kakav bi bio u ratu, možda bi bio pukovnik a možda pokojnik, možda bi pobjega od straha ali mislim da ipak ne bi ali za ugrožene Hrvate bi život dao. Pa nisu par pojedinaca na herceg bosna forumu nikakav faktor, oni nisu nikakav glas naroda Hrvata u BIH. Kroz povijest su nam i Srbi i muslimani bili neprijatelji, pa pod stoljećima turske okupacije nisu zulum nad Hrvatima radili Turci iz Anadolije nego domaći konvertiti, poturice, zato i ima ona poslovica, ako su Turčina ruke krvave do lakta, poturici su do ramena ili ona poturica gori od Turčina. Ali u 20-om stoljeću Srbi su nam bili najveći neprijatelji, od onog famoznog huškačkog članka- "Do istrage vaše ili naše "