+ Odgovori na temu
Stranica 23 od 23 PrviPrvi ... 13 21 22 23
Prikaz rezultata str. 441/456

Tema: Izborni zakon i izbori u BiH 2022 g-ne

Kakav je ono hrkljuš u hercegbosanskoj županiji. HNP i HDZ po pet mandsata 90-ka 4 i ona hrpa stranaka muslimanskih i srpskih sa i1 i 2 mandata i HNL i HRS. Čini mi se da sma čudo na dnevniku RTVHB da za vlast treba 17/25 zastupnika. To je dvotrećinska većina ili?

Tko će to sastavit.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Kakav se to izborni hrkljuš odvija u genocidnoj tvorevini. Nije d ame puno briga jer nego samo potvrđuje ono što cijelo vrijeme govorim. Demokratskiji je izborni proces u Sj. Koreji i saudijskoj Arabaiji nego u toj nakaznoj zločinačkoj tvorevini. Tamo je princip ko više ubaci u kutiju nepostojećih glasova i ko je jači. Napumpaju i par stotina tisuća lažnih listića, to svatko vidi tko je prošao par sati matematike.

Kakav cirkus .

Laktaški međed kontra one srpske ludače koja je još radikalnija od Laktaške budale.

Milanović ga brani ko rod najrođeniji. Dobro ga plaćaju. Zaradi svaki evro a zaslužuje i tringelt.

Zbog Eline i bokala vina

Gledam malo ovu saborsku raspravi i samohvalu HDZ-obvaca i spominjanje Plenkovićas..tzv dupeuvlačenije Plenkoviću. Sliči malo da srspke političare i njihovo dupeuvlačenije Vučiću.

Vrijeđaju ljudsku inteligenciju, hvale se nekim mrvicama koje ništa ne znače ili skoro ništa.

I meni je palo napamet ono što je rekao Grmoja..da imate imalo pameti kukali bi da je ovo ništa što je urađeno na izborima a ne bi se hvalili da su uradili nešto kolosalno. I dobro je rekao Grmoja, Muslimani preventivno protestiraju da se slučajno ne bi dogodile prave promjene..jer ovo je realno goli k. Al pošto se njima fućka za te muslimanske smicalice i golu logiku njima je samo da hvale Briselka, ostalo je nebitno. Inače ne bi bio toliko glup da mrvice proglašavaš gromadama i tako si izbijaš daljnji manevarski prostor jer bi normalno Šmit ili bilo tko drugi mogao reći..pa vi ste trijumfirali, što još hoćete..

Još se hvale nekim novcima koje su dali BiH Hrvatima. Pa kako ih nije sramota.

A ova tri zastupnika BiH Hrvata u saboru su blam živi. I retorički i moralno i etički.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 27-10-2022 at 11:31

Zbog Eline i bokala vina

https://i0.wp.com/kamenjar.com/wp-co...pg?w=860&ssl=1
    Građanska BIH kažu.

Zašto naši ne idu na prosvjede?

Uspavan narod, loši političari, agonija se nastavlja...
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 27-10-2022 at 09:00
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    https://i0.wp.com/kamenjar.com/wp-co...pg?w=860&ssl=1
    Građanska BIH kažu.

Zašto naši ne idu na prosvjede?

Uspavan narod, loši političari, agonija se nastavlja...
    Ma oni mogu imati građansku BiH u Sarajevu i trokutu, dalje ne.

Opet ću ponovit, ne znam zašto se BH Muslimani bune. Ili se bune kako je rekao Grmoja da ne bi došlo do stvarnih promjena. Jer ovo ustvari više ide u prilog njima nego nama. Zašto. Pa zato jer više ne može biti blokade. Nije li ova vlada bila cijela u tehničkom mandatu. Federalna vlada. Sad više to ne može. Koliko sam ja skužio kod prvog glasanja za potvrdu vlade potrebno je 11 glasova u domu naroda, a ako to ne prođe u drugom krug potrebno je 7 glasova a ako ne prođe u drugom krugu onda je u trećem krugu dovoljno i 4 glasa. A to Muslimani imaju.

Ovaj nit je onemogućio da Muslimani izglasaju Komšića, niti su onemogućili da se Muslimani poturaju pod Hrvate u hrvatskom Domu naroda. Tako da, vidjet ćemo što će od toga biti, ništa se tu još ne zna.

Nešto se događa i u genocidnoj. Mislim posve je svejedno hoće li u njoj dobiti izbore onaj neandrtalac ili ona poluluda Trivićka..ali nešto se šuška da je slijedeća meta OHR-a tzv RS. Mislim ta sramota ljudskog roda je davno trebala rasformirana a ako je ikad bio pravi momenat da se politički destruira to je sad kad Rusija puši na frontu. I ne samo genocidna tvorevina nego i Srbija.

Jasno da nije bilo zapada ne bi ta tvorevina ni postojala, oni su je spasili od pada 95-te, nitko drugi doli zapad je spasio tzv. RS. U tome leži dio odgovora zašto je sad kao ruskog pijuna politički ne destruiraju. I njih i Srbiju.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Opet ću ponovit, ne znam zašto se BH Muslimani bune. Ili se bune kako je rekao Grmoja da ne bi došlo do stvarnih promjena. Jer ovo ustvari više ide u prilog njima nego nama. Zašto. Pa zato jer više ne može biti blokade. Nije li ova vlada bila cijela u tehničkom mandatu. Federalna vlada. Sad više to ne može. Koliko sam ja skužio kod prvog glasanja za potvrdu vlade potrebno je 11 glasova u domu naroda, a ako to ne prođe u drugom krug potrebno je 7 glasova a ako ne prođe u drugom krugu onda je u trećem krugu dovoljno i 4 glasa. A to Muslimani imaju.

Ovaj nit je onemogućio da Muslimani izglasaju Komšića, niti su onemogućili da se Muslimani poturaju pod Hrvate u hrvatskom Domu naroda. Tako da, vidjet ćemo što će od toga biti, ništa se tu još ne zna.

Nešto se događa i u genocidnoj. Mislim posve je svejedno hoće li u njoj dobiti izbore onaj neandrtalac ili ona poluluda Trivićka..ali nešto se šuška da je slijedeća meta OHR-a tzv RS. Mislim ta sramota ljudskog roda je davno trebala rasformirana a ako je ikad bio pravi momenat da se politički destruira to je sad kad Rusija puši na frontu. I ne samo genocidna tvorevina nego i Srbija.

Jasno da nije bilo zapada ne bi ta tvorevina ni postojala, oni su je spasili od pada 95-te, nitko drugi doli zapad je spasio tzv. RS. U tome leži dio odgovora zašto je sad kao ruskog pijuna politički ne destruiraju. I njih i Srbiju.
    Valjda Amerikancima odgovara da u Europi postoji potencijalno ratno žarište tako da bi oni mogli doći kao kauboji i tobože održavati mir.
    Drugo, mislim da su Srbima dali RS kao zamjenu za budući gubitak Kosova.

Kako god bilo, Srbi će uvijek biti poput poželjne udavače.

Upravo situacija u BIH najbolje opisuje tragičan položaj i sudbinu Hrvata, u BIH i uopće.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 28-10-2022 at 08:31
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Bune se jer više ne mogu kontrolirati hrvatski dio doma naroda iako je istina da se više ne može blokirati izbor predsjednika i vlade. Ali, postoji jedno ali, Hrvati mogu na slijedećim izborima odigrati bošnjačku igru i preuzeti dobar dio Doma naroda na način da u svojim većinskim kantonima stave podobne Srbe i Bošnjake i glasuju za njih. Tako da ih možemo dobiti njihovom igrom.

Ne moraju ga ni kontrolirati ako u trećem krugu trebaju samo 4 člana da odobre vladu a to Muslimani imaju. Lako se dođe do tog trećeg kruga. Očas posla. Ne znam jesu li oni ikad kontrolirali hrvatski dom naroda. Ni zadnji put nisu imali 6, potrebnu trećinu pa je Inzko morao srušiti zakone matematike. U svakom slučaju nit HDZ ovci imaju nad čime likovati nit se Muslimani imaju zašto buniti. Ionako mislim da se bune reda radi. I da ih stranke nisu organizirale inače bi to bilo masovnije. Nego su izišla šačica redikula svih vrsta i godišta koja ionako k. ne kuži.

Zbog Eline i bokala vina

Ne moraju ga ni kontrolirati ako u trećem krugu trebaju samo 4 člana da odobre vladu a to Muslimani imaju. Lako se dođe do tog trećeg kruga. Očas posla. Ne znam jesu li oni ikad kontrolirali hrvatski dom naroda. Ni zadnji put nisu imali 6, potrebnu trećinu pa je Inzko morao srušiti zakone matematike. U svakom slučaju nit HDZ ovci imaju nad čime likovati nit se Muslimani imaju zašto buniti. Ionako mislim da se bune reda radi. I da ih stranke nisu organizirale inače bi to bilo masovnije. Nego su izišla šačica redikula svih vrsta i godišta koja ionako k. ne kuži.
    Dobro, ali Schmidt je najavio da je ovo samo početak. U slučaju da Bošnjaci opet zaglume gljivu moglo bi biti vraćanja na paritet ubrzo.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Dobro, ali Schmidt je najavio da je ovo samo početak. U slučaju da Bošnjaci opet zaglume gljivu moglo bi biti vraćanja na paritet ubrzo.
    Schmidtu ne vjerujem koliko je crno pod noktom. Da je on htio ne bi on razvlačio ko vlašku godinu. Nisu ni Petritsch i Barry razvlačili nego su sve odjednom tresnuli i Hrvate obespravili. On bi malo piškio, malo kakio.

Ustvari on je s ovim izmjenama više išao na ruke sarajevskoj čaršiji nego Hrvatima i to stranke i iz sarajevske kotline kuže a to što malo netko dreči to je da se "Vlasi ne dosjete".

Zbog Eline i bokala vina

Schmidtu ne vjerujem koliko je crno pod noktom. Da je on htio ne bi on razvlačio ko vlašku godinu. Nisu ni Petritsch i Barry razvlačili nego su sve odjednom tresnuli i Hrvate obespravili. On bi malo piškio, malo kakio.

Ustvari on je s ovim izmjenama više išao na ruke sarajevskoj čaršiji nego Hrvatima i to stranke i iz sarajevske kotline kuže a to što malo netko dreči to je da se "Vlasi ne dosjete".
    Ma nisu oni toliko pametni da igraju takve mudre igre, oni prosvjeduju jer vide da uskoro gube uzurpirana mjesta Hrvata.

Ma nisu oni toliko pametni da igraju takve mudre igre, oni prosvjeduju jer vide da uskoro gube uzurpirana mjesta Hrvata.
    Vi i dalje mislite da je njih briga za narodne interese?Znate li sta sad rade svi političari u BiH?Sjede po restoranima i konobama i raspoređuju zaslužne,ti meni dva upravna,ja tebi 1 nadzorni.Kao NBA ekipe kad razmjenjuju pickove.

Citiraj Prvotno napisano od Galjego Vidi poruku
    Vi i dalje mislite da je njih briga za narodne interese?Znate li sta sad rade svi političari u BiH?Sjede po restoranima i konobama i raspoređuju zaslužne,ti meni dva upravna,ja tebi 1 nadzorni.Kao NBA ekipe kad razmjenjuju pickove.
    Pod njih misliš na Bošnjake?

Pod njih misliš na Bošnjake?
    Pod njih mislim na političare,sve političare u BiH,bez izuzetka!

Možda i je tako ali nije opet svejedno . U narodu nije isti osjećaj kad baš nemaš nikakva prava i nema te nigdje tako da nije to baš svejedno ima li na su vlasti ili nema.

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove