+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 23 PrviPrvi 1 2 3 4 12 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/456

Tema: Izborni zakon i izbori u BiH 2022 g-ne

Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku
    Nije djir vec je tako, pa upravo su muslimani u RS popisali visestruko vise svojih ljudi nego ih tamo ima.

PA ih je tako u opcini Zvornik 20 tisuca, u Doboju 15 tisuca, u Prijedoru 30 tisuca, a zapravo je istina ono sto popis u Foci ili Visegradu govori, da ih ima oko tisucu u svakoj opcini. Ovi iz Visegrada i Foce su u Sarajevu, a prijedor ili zvornik u iseljenistvu. Popis 2013. tvrdi da je danas u Kozarcu 4300 muslimana a prije rata ih je bilo 3700.
    Ili lazu, ili su i oni kao Srbi, iz genocida izasli brojniji.
    Nije stvar u tom laganju nego izbornom. Na popisu su lagali svi. Ovdje je riječ o drugom lažiranju. Nisu valjda Muslimani lažirali izbore u tzv RS pa spali na svega tri poslanika u skupštini tzv RS. Nikad manje. Po izborima bi se reklo da tzv RS ima jedva nešto manje stanovnika nego federacija.

Dakle masovno lažiranje. Nitko ne lažira kao Srbi.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Svaka čast da se i ova tema otvorila na ovom forumu.

Nije se otvorila. Prebačeni su postovi koji su bili na temi o orjunašima i četnikofilima jer im tamo nije mjesto.

Zbog Eline i bokala vina

Još veća sramota. Ali daj ti još jednu temu o Srbima i Yugi.

Tocno, ovaj se prijavio za praksu kod Mladica, vjezba ce biti organizirana u Brisevu eventualno Derventi, akcija protjerivanja ustasa sa srpske zemlje.

Na izborima lazu svi, te je besmisleno izbore uzimati za bilo kakav primjer.

Prijavio sam se i u vas dvojice i to dvaputa i nitko mi se nije obratio.

I praksa nije u Mladića nego u VRS.

Tocno, Mladic kenja u pelene u zatvoru, a VRS ne postoji. Svejedno, moze i u cetnike, ima brlje rakije uvijek ima praksa u klanju kamom, okrene se prasence na raznju tu i tamo, i uglavnom bjezanija pa je pozeljno imati brze noge. Bar glava ostane na ramenima.

Kod nas praksa samo kad Srbi napadnu, nismo mi tako ratoborni, a i tu je brzina potrebna. Bar za dostici prosjecni traktor. I gine se.

Kakva je praksa kad balije napadnu? Ja bi na taj smjer. Taj mi se čini puuuno važniji nego ova sa Srbima.

Nece oni napasti, ne smiju zbog perecijanskih rafala.

Nece oni napasti, ne smiju zbog perecijanskih rafala.
    Neće ni Srbi RH. A za HB Hrvate vas zaboli neka stvar.

Tocno, ovaj se prijavio za praksu kod Mladica, vjezba ce biti organizirana u Brisevu eventualno Derventi, akcija protjerivanja ustasa sa srpske zemlje.

Na izborima lazu svi, te je besmisleno izbore uzimati za bilo kakav primjer.
    Lažu svi al Srbi lažu najviše. Da parafraziram Njegoša

trgovac ti laže sa osmijehom
    žena laže suze prosipljući
    Niko krupno ka Srbin ne laže

Al evo ti mi reci što bi mogli Mundžosi ako nam uzmu dom naroda, ako stranci budu sjedili s njima serkali i čibučili što bi se moglo lako dogodit. Što bi mogli što već nisu dvaput. 2002-ge ako me pamćenje dobro služi s onom alijansom kad je Zubakov NHI bio u vlasti iako je dobio par postotaka hrvatskih glasova pa predsjednik federacije bio Karlo Filipović, stric onog zagrebačkog HDZ-ovca što je epski ispušio na izborima za gradonačelnika, pa mi proglasili Samoupravu pa nas srezali, upali u Herc banku pa vozila IFORa gorjela po mostarskim i grudskim ulicama okrenuta naopako, taman za podmazivanje.

Možda nas ne bi protjerali iz Drvara da nije bilo samouprave. Ili je to bilo ranije. Daj me podsjeti.

Tu je eto nešto probano ali ne možeš protiv cijelog svijeta a još u Hrvatskoj sjede veleizdajnici na čelu s Račanom i njegov MVP Picula koji je sad kao za Bih Hrvate a tada rekao biskupu Komarici " idite gdje hoćete, Hrvatskoj ne trebate" misleć na Bih Hrvate.

Drugi put je bilo kad je Lagumdžija složio platforumu kad je Inzko srušio zakone matematike i ustvrdio da je 5 trećina od 17. Ono kad je uzeo HSP i Lijanoviće. Ono kad je Lagumdžija pričao da je Budimir rušio avione koje Čović pravio. A vjerojatnije je da, nit ih je Čović radio nit ih je Budimir rušio. Jel mora neka hrvatska stranka bit u vlasti bez obzira što je dobila mizeran broj glasova ili ne mora ni to. Mogu li Muslimani sastavit vlast bez ijedne hrvatske stranke. Dobro Lijanovići nisu bili hrvatska stranka, oni su bili građanska nešto ko Kerum u Hrvatskoj.

Ako nam ne mogu ništa više nego su ta dva puta pa i nema neke panike. To smo već prošli.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-12-2021 at 20:14

Zbog Eline i bokala vina

Oni zele vlast bez ijedne hrvatske stranke, vise nisu platforme u planu, sad planiraju izbacivanje Hrvata iz odlucivanja.

Nije panta u tome sta oni mogu, vec sta zele i planiraju. Ne mogu ni Srbi okupirati Hrvatsku, ali dovoljno je da zele i da to moze prouzrociti nove probleme, ljudske gubitke, ekonomske, i svake druge.

Tesko ostvarivo i jedno i drugo, sa tim da muslimani imaju mogucnost preuzeti vlast. Kako ce to izgledati, tesko je danas govoriti, vec su preuzeli SIP uz pomoc soroseiziranog SDS-a, bukvalno su ti srpski izdajnici predali muslimanima kontrolu nad SIPom. Kazem izdajnici jer rade protiv svog naroda, ili za muslimansku stvar ako je to tocnije reci.

Sad planiraju preuzimanje Ustavnog suda kad odu stranci, vjerojatno na isti nacin, ili nesto slicno. Instaliranje svojih a uklanjanje hrvatskih sudaca. Uvijek oni iz rukava izvade nekog Mustafu koji se izjasni kao Hrvat dan ranije, ili nekog Ivu Komsica ili Zeljka Komsica. Njima se tolerira neustavno djelovanje, zapad ih i dalje ne sankcionira, samo zatvore oci. Politika se mijenja ali odnos prema muslimanima i dalje je slican. Eto oni blokiraju donosenje novog izbornog zakona i sta, nitko nista. Da Hrvati blokiraju, vec bi sijevale sankcije.

Iskreno da kazem, Hrvatima Herceg Bosne je pun qrac toga da sluze kao osigurac "neupostave islamske drzave" i kao nekakva moneta za potkusurivanje. Dosta vise i toga, ja se slazem sa vecinom hrvatskih nacionalnih interesa ali kada ce Hrvati HB postati toliko bitni hrvatskoj politici da ona nesto konacno uradi. I desnoj domoljubnoj politici vaznije je da Banjaluka ne bude srpska, nego da Herceg Bosna ostane hrvatska. O ovim lijevima da ne govorim.
    Hrvatima Herceg Bosne trenutno je vazno samo da sacuvaju sami sebe, ako to znaci suradnja i sa cetnicima, onda ce biti suradnje.

Ne sjecam se svega iz slucaja Drvar, mislim da je pocelo i prije samouprave, Marceta se vratio sa svojima i onda su bijeli tenkovi UNa poceli nasilno iseljavanje Hrvata. Pokusali su nesto slicno i u opcini Zvornik u RS, pa su ih okupljeni Srbi demolirali, otprilike tih godina nakon rata. Hrvatima nigdje nisu asistirali, sto je konstanta medjunarodne politike.

Oni zele vlast bez ijedne hrvatske stranke, vise nisu platforme u planu, sad planiraju izbacivanje Hrvata iz odlucivanja.

Nije panta u tome sta oni mogu, vec sta zele i planiraju. Ne mogu ni Srbi okupirati Hrvatsku, ali dovoljno je da zele i da to moze prouzrociti nove probleme, ljudske gubitke, ekonomske, i svake druge.

Tesko ostvarivo i jedno i drugo, sa tim da muslimani imaju mogucnost preuzeti vlast. Kako ce to izgledati, tesko je danas govoriti, vec su preuzeli SIP uz pomoc soroseiziranog SDS-a, bukvalno su ti srpski izdajnici predali muslimanima kontrolu nad SIPom. Kazem izdajnici jer rade protiv svog naroda, ili za muslimansku stvar ako je to tocnije reci.

Sad planiraju preuzimanje Ustavnog suda kad odu stranci, vjerojatno na isti nacin, ili nesto slicno. Instaliranje svojih a uklanjanje hrvatskih sudaca. Uvijek oni iz rukava izvade nekog Mustafu koji se izjasni kao Hrvat dan ranije, ili nekog Ivu Komsica ili Zeljka Komsica. Njima se tolerira neustavno djelovanje, zapad ih i dalje ne sankcionira, samo zatvore oci. Politika se mijenja ali odnos prema muslimanima i dalje je slican. Eto oni blokiraju donosenje novog izbornog zakona i sta, nitko nista. Da Hrvati blokiraju, vec bi sijevale sankcije.

Iskreno da kazem, Hrvatima Herceg Bosne je pun qrac toga da sluze kao osigurac "neupostave islamske drzave" i kao nekakva moneta za potkusurivanje. Dosta vise i toga, ja se slazem sa vecinom hrvatskih nacionalnih interesa ali kada ce Hrvati HB postati toliko bitni hrvatskoj politici da ona nesto konacno uradi. I desnoj domoljubnoj politici vaznije je da Banjaluka ne bude srpska, nego da Herceg Bosna ostane hrvatska. O ovim lijevima da ne govorim.
    Hrvatima Herceg Bosne trenutno je vazno samo da sacuvaju sami sebe, ako to znaci suradnja i sa cetnicima, onda ce biti suradnje.

Ne sjecam se svega iz slucaja Drvar, mislim da je pocelo i prije samouprave, Marceta se vratio sa svojima i onda su bijeli tenkovi UNa poceli nasilno iseljavanje Hrvata. Pokusali su nesto slicno i u opcini Zvornik u RS, pa su ih okupljeni Srbi demolirali, otprilike tih godina nakon rata. Hrvatima nigdje nisu asistirali, sto je konstanta medjunarodne politike.
    Ma dobro pusti to Hrvatima Herceg Bosne je bitno ovo- bitno ono. Ne znaš ti a ne znam ni ja što je Hrvatima BiH bitno. Nije isto Hrvatima Posavine, Žepča ili Livna. Tu ima više struja. Hrvate iz Hrvatske sigurno nećeš dobiti na suradnju s četnicima. Mislim na domoljubni dio Hrvata iz Hrvatske. A onaj jugodesni ionako nemaš ni u kakvoj opciji. Dobro eto Milanović je neka iznimka. Rafali nisu kupljeni radi Muslimana nego radi Srba, to je svima jasno osim tupavim srbofilima. To je jednostavno tako.

Hrvatska neće dopustit da se tzv RS osamostali i točka. A sad ako srbofili mogu sami vodit borbu nek vode. Puno su jaki.

Ko pile kad kaki.

Ja te pitam konkretno a ne da mi tu promičeš neki savez sa Srbima koji Srbi nikad neće htjet, neka ima dovoljno hrvatskih budala koji bi to možda htjeli. To ustavni suci kurac-palac koga to briga, jakog mi Ustavnog suda čije odluke nitko ne poštuj, isto tako za Sipu.

Pitam te ako znaš ono što me zanima. Mora li bit neka hrvatska stranka u vlasti ili ne mora. Ako ne mora, koji su k. stavljali onda NHI ili HSP kasnije. Samo radi šminke ili obaveze, to te pitam.

Ako ne moraju, onda sad mogu, ako preuzmu dom naroda, sastavit vlast bez ijedne hrvatske stranke. A i ako ne moraju ionako su te stranke bile ikebana. Ako to urade i ako to međ. zajednica bude gledala mirno a i Hrvatska imaju te županije koji imaju velike ovlasti po Daytonu.

Ako je to to. Jel to "raskivanje okova" koje spominje Alijin sin. Pa ako je to to, to smo pregurali ko od k. a nije ni neka novost da se neki Mustafa iz Goražda ili Zenice izjašnjava kao Hrvat i ulazi u dom naroda ili uzima neko hrvatsko mjesto. To gledamo 20 godina, to nije nikakva vijest, to je izlizan film. Moje pitanje je jednostavno, pa ako možeš odgovoriti na njega jednostavno, ima li išta novo ili je to sve već viđeno. Imaju li nekog novog asa u rukavu s čime će nas ono eksterminirat iz Bih. Ako ima, reci to je nova opasnost a ne da mi furaš priču oko koje se nikad nećemo složit i to da ćemo mi eto s četnicima nešto. Četnici imaju samo jednu želju, da nam skaču po glavi ko u Starim Jankovcima nedavno kod Vinkovaca.

Srpska oporba mora nešto radit drugačije od Dodika ko što je Dodik dok je bio u oporbi govorio suprotno od vlasti. Pa valjda je to zadatak opozicije. kakvog bi smisla imalo da oni kažu, evo sve je super što Dodik radi. Da SDS dođe na vlast radio bi isto što i Dodik a Dodik bi pričao ono što sad priča SDS ili taj PDP.

Ja sam bar za tebe mislio da kužiš te proste stvari
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-12-2021 at 20:54

Zbog Eline i bokala vina

Tko ti je taj na profilnoj, nikako mi odgovorit.

Jedan borac protiv četnika.

Zbog Eline i bokala vina

Slabo kuzis aktualna dogadjanja u BiH.

Da nije bilo Dodikovog covjeka ili ljudi plus ona iz Nase stranke, danas bi gradonacelnik Mostara bio Mujo.

Da je 5 trecina od 17, a od pet do sest je jedan korak, dakle ako budu imali 6 u hrvatskom klubu doma naroda, Hrvati vise nisu politicki faktor u pederaciji. Prosto, to postaje bosnjacki entitet.
    Kako ce Hrvati reagirati na to, sto je vrlo izgledno i moguce, tek cemo vidjeti.

Sa Srbima se suradjuje kontra muslimana, to su muslimani sami krivi. Oni su odlucili da krenu na Hrvate, pa ceracemo se. Tako je kako je, mozes li to razumjeti ili ne, ne znam.

Slabo kuzis aktualna dogadjanja u BiH.

Da nije bilo Dodikovog covjeka ili ljudi plus ona iz Nase stranke, danas bi gradonacelnik Mostara bio Mujo.

Da je 5 trecina od 17, a od pet do sest je jedan korak, dakle ako budu imali 6 u hrvatskom klubu doma naroda, Hrvati vise nisu politicki faktor u pederaciji. Prosto, to postaje bosnjacki entitet.
    Kako ce Hrvati reagirati na to, sto je vrlo izgledno i moguce, tek cemo vidjeti.

Sa Srbima se suradjuje kontra muslimana, to su muslimani sami krivi. Oni su odlucili da krenu na Hrvate, pa ceracemo se. Tako je kako je, mozes li to razumjeti ili ne, ne znam.
    Na osnovu čega tvrdiš da slabo poznam situaciju u BiH. Što si mi ti to pojasnio što ja nisam znao da bi ti to tako tvrdio.

I što bi bilo da je gradonačelnik Mostara Musliman. I ovaj zadnji pokojni Bešlić je kažu, ja ne znam ali kažu, igrao kako su Muslimani svirali a to radi i sadašnji Kordić. Sačekuje Sejdu u Podveležju. Čestita Veležu. Igra kako Mundžosi sviraju. Jel on sam odlučuje. Ne odlučuje. A ako odlučuje sam a ne može po statutu onda je još gore.

Meni se čini da ti nisi upućen u situaciju u BiH.

kako će to Srbi koji nemaju nikakav utjecaj u federaciji spriječiti Muslimane da preuzmu hrvatski dom naroda, tj potrebnu trećinu. Kako? Kakvom našom suradnjom s njima?

U redu ne znaš ni ti. Tako reci. Imali su oni i 5 od 17 trećinu i vlast preko Inzka pa jel to tada bio bošnjački entitet. Očito nema nikakve razlike ili je ti ne znaš reć.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-12-2021 at 22:05

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od HHerceg Vidi poruku
    Kakva je praksa kad balije napadnu? Ja bi na taj smjer. Taj mi se čini puuuno važniji nego ova sa Srbima.
    Za vas četnikofile je najveća opasnost ako se Srbi nakrkaju prasetine i brlje. Predlažem da se tada uhvatite čvrsto za stijenke crijeva i ne dajte se van.

Jer ako vas izbace van, morat ćete isplest čarapice jer je zima, malo vuče odozdo.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Za vas četnikofile je najveća opasnost ako se Srbi nakrkaju prasetine i brlje. Predlažem da se tada uhvatite čvrsto za stijenke crijeva i ne dajte se van.

Jer ako vas izbace van, morat ćete isplest čarapice jer je zima, malo vuče odozdo.
    Dok se prasetina tuče znam da sam na sigurnom.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove