+ Odgovori na temu
Stranica 14 od 15 PrviPrvi ... 4 12 13 14 15 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 261/282

Tema: LGBTQ aktivist Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba

Naravno da je LGTBTQCCCP sekta odbila komunjare sa Sutjeske. Ne zbog Sutjeske nego jer su se davno obećali HDZ-jotu. Ili se HDZ-jot obećao njima. Hmm. Ko će znat tko tu gaće nosi a tko suknju.

A i zajedno su odkrijumčarili djecu iz Afrike.

Samo u Hrvatskoj može biti da stranka ili bolje reći sekta čiji članovi jedino što su radili u životu je bilo primanje donacija iz raznih nakaradnih fondova iz cijelog svijeta i domaćih kretenskih mecena, klečanja na BLM, lijeganje na asfalt prilikom bilo kakve gradnje jer su njima građenje i bilo kakav napredak i uređenje, najveći mogući neprijatelj i za koje se moglo i pretpostaviti da će od Zagreba napraviti europsku verziju nekog zapuštenog indijskog grada ( da ne uvrijedim Indiju), da će od grada napraviti jedno veliko smetljište i da će od Zagreba pokušati istovremeno napraviti prašumu, savanu, stepu, tundru i tajgu.

I samo u ovakvoj državi ti epski ostrašćeni LGBTQCCCP jebivjetri bez ikakve kompetencije ili radne navike sa nezajažljivim žvalama, razjapljenim čeljustima, (prepuni zločinačke energije koju crpe iz zločinačkog partizanskog pokreta, najviše inspirirani masovnim zločinama nad hrvatskim narodom iz 1945-te godine) obrnute proporcionalne njihovim neradničkim rukicama, mogu biti razmatrani kao potencijalni koalicijski parneri ili kandidati premijera umjesto da su već pohapšeni, ne samo zbog krijumčarenja djece iz Afrike ( u čemu im je zdušno pomagao i asistirao, spašavao ih, tobož njihov ideološki neprijateljski HDZ, iako ustvari, ne samo na tom, užasnom, neljudskom kriminalu djeluju kao prst i nokat) nego i zbog pretvaranja glavnog grada Hrvatske u zapušteni kriminalni kvart gdje ne da samo kosilice ne zalaze, zalaze sve moguće divlje životinje koje se u Zagrebu osjećaju kao na svom prirodnom terenu..

Zato ja mislim da bi u turističku ponudu moglo i moralo biti uvršteno besplatno promatranje birača u Hrvatskoj a naplaćivalo bi se samo promatranje glasača LGBTQCCCP sekte jer bi se na temelju tog promatranja mogle raditi doktorske disertacije.

Obavezno promatranje glasača u Hrvatskoj a pogotovo vodećih medija koji i dalje idealiziraju i favoriziraju ostrašćenu LGBTQCCCP sektu uvrstiti u turističku ponudu Hrvatske. Grdne pare bi se tu mogle namlatit.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 27-06-2023 at 22:44
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Čuva se Možemo za HDZ.
    Uostalom, sigurna sam da je koalicija sa Možemo mokri Plenkovićev san.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Hoće li imati dovoljno ruku za većinu u Saboru nakon parlamentarnih izbora 2024. postizborna koalicija HDZ + Možemo! + 8 Manjinaca ?
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Citiraj Prvotno napisano od kiler Vidi poruku
    Hoće li imati dovoljno ruku za većinu u Saboru nakon parlamentarnih izbora 2024. postizborna koalicija HDZ + Možemo! + 8 Manjinaca ?
    Neće ako budemo masovno glasali za desne stranke. Ima ih i trebamo spriječiti planiranu koaliciju i planiranu sodomizaciju države.

Citiraj Prvotno napisano od kiler Vidi poruku
    Ova moguća koalicija i samo napisana kao opcija djeluje kao najveća politička perverzija ikada!
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Ova moguća koalicija i samo napisana kao opcija djeluje kao najveća politička perverzija ikada!
    Pa perverzija je i koalicija HDZ - HNS, a vladajuća je. Davno sam napisao da je isključivi motiv, danas, za bavljenje politikom : novac iz proračuna.

Citiraj Prvotno napisano od Galjego Vidi poruku
    Pa perverzija je i koalicija HDZ - HNS, a vladajuća je. Davno sam napisao da je isključivi motiv, danas, za bavljenje politikom : novac iz proračuna.
    Pa nitko nije rekao da koalicija HDZ, HNS i manjinaca nije perverzija; i ne samo perverzija nego i obmana.
    No, moguća koalicija s Možemo je kraj, nema dalje.
    I ono malo ljudi šta izlazi na izbore prestat će.

Pa nitko nije rekao da koalicija HDZ, HNS i manjinaca nije perverzija; i ne samo perverzija nego i obmana.
    No, moguća koalicija s Možemo je kraj, nema dalje.
    I ono malo ljudi šta izlazi na izbore prestat će.
    Jedino rješenje da se ta perverzija i obmana spriječi je da u Sabor uguramo čim više domoljubnih i konzervativno-kršćanskih stranaka.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Jedino rješenje da se ta perverzija i obmana spriječi je da u Sabor uguramo čim više domoljubnih i konzervativno-kršćanskih stranaka.
    Ali koga, imaš li prijedloge?

Svi koje se voze Heinzelovom ulicom u Zagrebu ( a možda i drugdje, ne znam) dok se približavaju raskrižju primjetit će oveći plakat, visoko izdignut, velik i uočljiv sa mjeseca, malo manji od kineskog zida, na kojem se koče dvije "inteligentne figure" koje kao da su parodija za reklamu poznate komedije Glup-Gluplji. Naravno radi se o reklami za koncert izvjesnog Ljube Aličića i Dragana Kojića Kebe koji je uhvaćen u momentu, baš onako nezgodno, kao da je tiho ali izuzetno učinkovito prdno u društvu.

Sad, nije to nikakva vijest da se u nepokošenom gradu gdje se slave krvnici nad Hrvatima, cajkogradu koji se lagano pretvara u europsku Calcutu, stoje plakati nekakvih srpskih revača. To ima diljem grada jel. Ali fora je u tome da stoji već mjesecima. Naime spomenuto revanje se dogodilo 03.06 2023. Pa se postavlja logično pitanje, što ti plakati onda još rade tamo, mjesec i po nakon revanja. I zašto nisu uklonjeni. Tko to plaća? Nekoliko je mogućih kombinacija.

A- plakat je toliko inspirativan i lep da ga je gradska vlast ostavila da stoji još tamo mesecima

B- od silne nepokošene trave ne može se prići plakatnom mestu. Čeka se da izrastu lijane pa da se Tomašević ili one dvi histerične babe, Benčićka ili Kekinica uz karakteristični arlauk nekako dobace do plakata i potrgaju ga zubima.

C- Sve to finansira ministarstvo kulture i notorna Nina Obuljen Koržinek jer je to zatražio od nje Milorad Pupovac

D - Sve to finansira srpsko ministarstvo nekulture koje je te pare ionako izreketarilo od Hrvatske.

E- Plakati racionalno stoje za sledeću godinu kad će spomenuti dvojac nastupati ponovo u Zagrebu ako se uspije probiti do dvorane čamcima i predvođeni avanturističkim vodičima.

F- Gnu Tomašević ne da skinuti plakate e kako bi Zagrepčani vidjeli da netko izgleda gluplje od njega.

prijazno buraseri.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-07-2023 at 15:51

Zbog Eline i bokala vina

Danas je presicu u povodu ostavke one asocijalne bezosjećajne glupače, ravnateljice bolnice Sv Duh, a koja sama nije po tom imenu bolnice pripadala da joj bude ravnateljica, izvjesne Ana Marije Šimundić koju je gradonačelnik ovog grada, jedan bezprizorni bezveznjak, kao i cijela njegova ekipa, kojemu je krajnji domet bio paliti trnjanske krijesove u čast masovnih ubojica Hrvata, i lijegati pred bagere, klečati na BLM, jedan produkt antihrvatskih domaćih i inozemnih medija, domaćih i inozemnih NVO, čovjek koji u životu nije ama baš ništa korisnoga radio, produkt političke gluposti i nepismenosti birača i nasjedanja na medijske spinove i grandiozne laži o poštenju i sposobnosti a koji je sa svojom antihrvatskom ekipom od Zagreba napravio prljavi neuređeni grad u rangu filova na Divljem zapadu Sergia Leonea, gdje vjetar nosi plastične kese i gdje se plastične čaše kolutaju ulicama a oko kontejnera možeš zaći samo opremljen ABK (anti-biološko-kemijska) opremom i to onom striktno vojnom ( ne znam jel druga i postoji) gdje se objektima tipa trafostanica ne može prići od već divlje trave. Dakle ta politička štetočina i upravljački nesposobnjaković, je danas rekla da je dokaz da je ta žena, koja je dovedena samo zato da bi se i u klinici Sv. Duh mogao vršiti pobačaj, i ni radi čega drugoga, bez ikakve dokazane krivnje i da se po tome vidi kakvo smo društvo postalo.

To što su u bolnici gdje je dotična bila ravnateljica, mrtvi ljudi ležali na podu a na što je dotična upozoravana a ništa nije poduzela osim što je smjenila onoga koji je na to upozoravao, šefa patologije, što je odurno i odvratno, dakle svoju krivnju prebacivati na onoga tko te upozoravao, čak ga i smjeniti, dokaz je da se radi o amoralnoj spodobi. Klečavcu za BLM nije ni problem što mrtvi pacijent satima leži na hodniku te iste bolnice a da to nitko ne primjeti niti ga obiđe.

I nakon svega on veli da nema nikakvog dokaza o krivnji izvjesne spodobe. To ništa drugo ne znači nego da je na čelu Zagreba jedna asocijalna nemoralna, bezosjećajna, mračna spodoba i najveći dokaz kakvo smo društvo postalo.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 18-07-2023 at 18:34

Zbog Eline i bokala vina

Dotična je napravila svoju zadaću; omogućila je abortuse u bolnici.
    Sve ostalo je za ove soroš-bezbožne sektaše nebitno.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 18-07-2023 at 23:14

Što je ovaj blento počeo otvarati kružne tokove ko Vučić.

Bome je Vučić postao idol svim blentovima u "regijonu"

Zbog Eline i bokala vina

Ekipa koja voli pričati o ljudskim pravima, slobodama i demokraciji jako se ljuti kad ih se netko usudi kritizirati;

https://www.facebook.com/photo?fbid=...5&locale=hr_HR

https://www.facebook.com/pernar1/vid...3?locale=hr_HR

I bez ikakvih iluzija; bacali bi oni i u jame kao njihovi ideološki preci '45. samo da mogu, ali ne mogu. Za sada.
    'Nema tolerancije prema netolerantnima' kako je lijepo rekao Peđa Grbin, a oni će naravno odlučivati tko je to netolerantan.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 05-10-2023 at 00:11

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    može netko pričat o Bandiću što hoće, ali on je znao riješit stvari bitne za grad. ovaj zeleni, kao i u europi i americi najgori populist, to su populisti a ne što mediji interpretiraju desničare populistima zeleni i crveni su primjer populista, govore što budale hoće čut i onda budale glasaju za njih jer misle da je to realnost i da je to realno što oni govore, a govore bajke. ko što se djeci u vrtiću pričalo uspavanke, a djeca to vole.

a u ZG je fascinantna količina debila koji misle da su veliki građani, jer žive u glavnom gradu i jer se voze i žive gradom koji se raspada.

je da je Bandić volio se slikat pokraj lopate bagera itd itd, ali to je folklor, ali kad je trebalo nešto napravit kontaktirao bi ljude za određeni problem koji postoji, i uklonio ga. dakle radio je neki kurac, na stranu što je on isto bio iz tog sfrj podneblja i volio antife i one njega.

ćinjenica je da kada dođu one tvrdokorne antife, a ne light kao mamić bandić i ostalih lupeži koji bi bili mecene broza, zagreb izgleda ko odlagalište otpada, ali da ne bi bilo zabune ja te ljude ne žalim, dapače drago mi je da se ovo događa jer su to i zaslužili.

Zagreb ko ni Rijeka, ne mjenja svoju vlast, praktički ta vlast je ista od 45e do danas, s drugačijim imenom predznakom itd, ali u suštini stoje tifusari i njihova djeca iza te i takve politike koju većina u ZG bira. pa kada birate tifusare, imat ćete i tifus u glavnom gradu države. svkaome po zasluzi, ko ih jebe, ne žalim te budale niti najmanje. neka i dalje seru po ustašama hosu, plaču za manjinama hodočaste po jasenovcima jadovnima i kuda sve ne, ali u konačnici život i sudbinu im kroje budale koje oni biraju i koje su oni doveli na vlast da ne rade ništa, već da tu vlast koriste za osobnu korist.

naravno da je i Bandić koristio vlast za osobnu korist, ali cijela ta njegova korupcija je imala i drugu strnau priče, on je kroz tu korupciju i riješavao neke stvari koje su bitne za grad, a ovi samo imaju korupciju, ne riješavaju ništa već se samo gozbe na poziciji moći. i to su ljudi birali pa neka to i imaju, naravno da u nekom idealnom svijetu bandić i takvi ne bi ni postojali, ali svatko tko je proživio 2-3 desetljeća u ovoj državi zna di smo mi, i da taj idealni svijet ne postoji, ne postoji ni u americi i zapadnoj europi, kamoli kod nas.

ljudi žive u zabludi, najveći problem toga svega je što su ljudi uvjereni kako im trebaju takvi ko senf da ih spase. samo ne beru, da senf spašava sebe, taj je bio u londonu s razlogom. kao i frano supilo, tito i kompanija.

neka oni zazivaju tu toleranciju, ljudi su ovce i to se nikad neće promjenit, cijela ta priča o rasizmu fašizmu korupciji je priča za te ovce. koje misle da je svijet koncepiran po sistemu pravičnosti, i morala. i na ovom forumu, mnogi pate od te zablude.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Ekipa koja voli pričati o ljudskim pravima, slobodama i demokraciji jako se ljuti kad ih se netko usudi kritizirati;

https://www.facebook.com/photo?fbid=...5&locale=hr_HR

https://www.facebook.com/pernar1/vid...3?locale=hr_HR

I bez ikakvih iluzija; bacali bi oni i u jame kao njihovi ideološki preci '45. samo da mogu, ali ne mogu. Za sada.
    'Nema tolerancije prema netolerantnima' kako je lijepo rekao Peđa Grbin, a oni će naravno odlučivati tko je to netolerantan.
    i to je samo pokazatelj, da ono što oni etiketiraju rasizmom fašizmom itd, ima u njih svoje korijenje, općenito ljudi koji se uzdižu iznad drugih su najgori šljam na ovom svijetu. dakle ljudi koji vole isticat da imaju veću vrijednost od drugih, poanta famoznog rasizma nije uzdizanje iznad nekog nepalca afrikanca i šta ja znam turčina, već fokus na sebe.

kao što svaki turčin nepalac indijac kinez, gleda svoju stranu medalje, a to što je trend u europi i americi danas takav da su zaboravili da su iste dovlačili u brodovima zavezanim u lancima, kada je to onim sektašima pravim vladarima svijeta odgovaralo nije bilo problema, kada su sektaši odlučili okrenut narativ priče drugačije zaigrat na kartu "tolerancije" čitaj jeftine radne snage iz pripizdina širom svijeta, i dovuć nam ove što podmeću požare po osijeku i rade nered di god se pojave, mi smo postali rasisti jer uviđamo problem.

svaki takav je takvima hitler, gebels i mengel. to više nema uopće veze s ljevicom i desnicom, već čistim zdravim razumom koji ta bagra nevezano za svijetonazor nema. i oni su daleko veći problem, za tzv zapadnu civilizaciju od tih što dolaze tu i žive s nama zahvaljući njima i njihovoj "toleranciji".

ja nemam problema s time da sam netolerantan prema takvima, kao i onima koji oni dovlače ovdje zbog svoje koristi. mogu oni palamudit o rasizmu fašizmu i nacizmu do sudnjeg dana, to neće promjenit činjenicu da su oni štetočine broj jedan trenutno na svijetu, kao i sektaši koji stoje iza njih s krupnim kapitalom i zato se to sve i događa, isti ti stoje i iza ovakvih medija kakve imamo u americi i europi odnosno HR. koji šire tu agendu, i doveli su do toga da je loše biti za dom spreman, ali nije loše uživat u vlasti i preko grbače naroda ubirat plodove. tu je HDZ okosnica te politike kod nas, ne SDP, SDP su samo proleterski nastrojeni debili koji igraju na kartu 2ww i zato i ne mogu dobit vlast u državi, jer oni misle da se narod i država trebau zakuburit u 45oj, a svijet se drastično mjenja iz godine u godinu, a prošlo je skoro stoljeće od tog 2ww i narativa koji je tada prevladao. ali koji je i oformio tucet ovih retarda koji se zovu političari, i razne kvazi densičare koji ne kužim po kojoj logici sebe smatraju desničarima.

kada vidim onog Ćipu koji kaže da oprašta onom četniku sve zlo, jer je to kršćanski i ja počinjem shvaćat problem kršćanstva ali ne iz prizme tih marksista i titoista i sličnih, već iz prizme gledanja na svijet iz prizme slabosti, linije manjeg otpora. i šta dobiješ kada krvniku oprostiš ? dobiješ da ti krvnik opet upadne u dvorište kada se osjeti dovoljno jak za upad, primjer Kosova od neki dan. kad se vojska na Kosovo vrati, ili ti ga kad se NDH u Zemun vrati. unatoč antifama i zapadnim internacionalistima globalistima, koji su nam pomogli da imamo titinu pereciju, jer ko je vidio mjenjat granice koje je utvrdio drčni antifa Tito ? zapad i Rusi meni generalno gledano dođe na isti kurac, a to što zapad kolo vodi, pomalo, ničija nije gorjela do vijeka pa neće ni njihova. HR dugoročno gledano od zapada nikad ništa pametno nije doživjela niti će, od križara i paljenja zadra ja to gledam kroz čitavu povijest, u Karlobagu u 2ww srušili crkvu i dan danas stoji urušena, u Šibeniku pogodili crkvu i ubili ne znam ni sam koliko ljudi, ne da mi se sad guglat, ali sve je to bilo bitno, za titu naravno, za mene sigurno nije kao ni za one koji su stradali.

dok je ovaca, biti će i vune.

Znate kako su nas ono uvjeravali da neće biti roditelj 1 i roditelj 2 kad se usvoji Istanbulska konvencija?
    E pa, Tomašević i Možemo počeli to provoditi u Zagrebu; https://narod.hr/hrvatska/tomasevic-...roditelj-1-i-2

Još jedan mandat Plenkoviću i isto će se početi provoditi i po cijeloj Hrvatskoj.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 01-11-2023 at 01:17

To je Tomaševićevo nedjelo. Plenkovićevi kadrovi to nisu nigdje uveli u Hrvatskoj, a drže sigurno pola općina i gradova.

Čini se da je Ustavni sud presudio u korist Tomislava Tomaševića kad je u pitanju mjera roditelj odgojitelj; https://narod.hr/hrvatska/ukidanje-m...esto-strankama
    Još ništa nije službeno i strane u postupku nisu obavještene, no glavno da su jugo-mediji prvi informirani.

Nema sumnje da su hadezeovi suci odigrali ključnu ulogu u ovoj priči.
    Hadezeova mašinerija čisti teren za moguću koaliciju sa Možemo.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 20-11-2023 at 18:16

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Nisam nasao poseban Thread o sekti opcenito, a stvarno sam gledao.
    Tako da cu tu ubaciti par opservacija, kako ovaj "pokret" gleda na hrvatstvo.
    -granice ne trebamo cuvati, valjda nismo vrijedno toga. I kada nismo vrijedni moramo nestati. Mozda postanemo Gaza 2.
    -vlastiti jezik nemamo, njima je to sve jugoslavenski ili u konacnici srpski, sjetimo se Bencicke kako u Beogradu potpisuje deklaracije
    A posto ga nemamo, ne treba ni zakon o hrvatskom jeziku, leftardi od Puljakice do Bencicke glasali protiv
    -komemorirati treba svima, ali u prvom redu sjecamo se tudjih zrtava, agresorskih
    Silno se trudim pronaci ikakav dokaz da su ovi leftardi hrvatski leftardi. Po bilo kakvoj osnovi.
    A nisu. Jednostavno su leftardi.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove