+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 15 1 2 3 11 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/282

Tema: LGBTQ aktivist Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba

LGBTQ aktivist Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba

Prvi dan već zakasnio na svoj novi posao. Kakav radnik.

Super ugledni član teenager avatar
    Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    Daj suti, sjeti se kako si ti bio nervozan pred svoj prvi radni dan u zivotu?

Uostalom, spasavao je bakicu na tramvajskoj stanici, sto nisi cuo?
    Razvij mi se trobojnice mila,
    dosta si mi u potaji bila!

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od teenager Vidi poruku

To on kao kad je vučić spašavao djecu iz snijega.

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Prvi dan već zakasnio na svoj novi posao. Kakav radnik.
    Što je manje u uredu manju će štetu napraviti.

Naslov je nepotpun. Nije on samo LGBT aktivist, svašta nešto je još on. "Antifašist". Strani agent prvenstveno. Ali razumijem da bi naslov teme bio predug.

Ljubimac medija, nakon kampanje koja je bila neviđena, miljenik svih rashrvata, preuzeo je Zagreb. Očekujem medijsko pokrivanje njegovih poteza, sakrivanje činjenica a ako se netko usudi kritizirat njegov rad bit će proglašen mrziteljem i fašistom.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 04-06-2021 at 14:23
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    SuperTomo je dobio 2000 stranica izvjesca, u dvije minute odradio reviziju i zakljucio: "Stanje nije dobro!"

Povijesna primopredaja, Tomašević preuzeo Zagreb: ‘Dobili smo 2000 stranica različitih izvješća, mogu reći da financijsko stanje nije dobro‘
    Posljednje uređivanje od teenager : 04-06-2021 at 14:22

Nije dobro to što su mu dali zadatak da pročita 2.000 stranica teksta. Da su mu dali jedan A4 papir bilo bi dobro.

Citiraj Prvotno napisano od teenager Vidi poruku

Ili joj je mrknul torbicu?

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    To on kao kad je vučić spašavao djecu iz snijega.
    Tomašević će spasiti djecu od roditelja i predati ih nemrziteljskim lgbtq parovima na posvajanje.

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Što je manje u uredu manju će štetu napraviti.
    Je li se Benčićka probudila, koliko ona kasni?

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Naslov je nepotpun. Nije on samo LGBT aktivist, svašta nešto je još on. "Antifašist". Strani agent prvenstveno. Ali razumijem da bi naslov teme bio predug.

Ljubimac medija, nakon kampanje koja je bila neviđena, miljenik svih rashrvata, preuzeo je Zagreb. Očekujem medijsko pokrivanje njegovih poteza, sakrivanje činjenica a ako se netko usudi kritizirat njegov rad bit će proglašen mrziteljem i fašistom.
    Istina, Tomašević je pripadnik sekte Karl Marx A-LGBTQ 1848.

kad sam prvi put čuo nadimak "Senf" lebdjeli su mi upitnici iznad glave. Kakav je to nadimak. Za svakakve sam nadimke čuo, i baš ono ružne ali ovo, što je ovo.

Normalan čovjek bi želio i ovakvoj ekipi uspjeh, da Zagreb svoje kapacitete iskoristi, da bljesne svojom ljepotom koja postoji i treba je samo uredit ali poznavajuć background te ekipe, njihove čežnje, stremljenja i prioritete čovjek ima pravo sumnjat u njihove namjere. To je antiinvesticijska, antipoduzetnička, antigraditeljska ekipa, samo mantraju o zelenilu a Zagreb ima zelenila koliko hoćeš. Na to nakalemi njihove marksističke ideje i partizanluk, zadrtost u tom bastardu jugonostalgija-LGBTQ, to je gadna, ne baš perspektivna smjesa.

Holjevac je rekao da je jedino "zelenilo" koje bi oni mogli donijet u Zagreb je ono s Bliskog i daljeg istoka.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 04-06-2021 at 15:04

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    Toliko je briljantan zivotopis naseg SuperSenfa, da mi je prosto zao sto nemam vremena da se malo ozbiljnije posvetim tome.
    Naime, nas dragi SS kaze da je imao placu u Zelenoj Akciji ili kako se vec zove 6700kn. Sad netko ce reci pa ok nije to puno, ali jedan mali detalj je izostavljen, naime on je tada bio osoba bez struke (zavrsena gimnazija = srednja skolska sprema = nekvalificirani radnik), a ni u popisu zanimanja na stranici HZZ ne mogu pronaci zanimalje "aktivist" ili "ekoloski aktivist".
    Da stvar bude jos lijepsa on je paralelno, dok je "radio" u toj zelenoj akciji za 6700kn postao i student FPZ, gdje dolazimo opet do jednog zgodnog detalja:
    Izvanredni studij

Na Fakultetu političkih znanosti ne postoji izvanredni studij, osim za studente koji upisuju Diplomski sveučilišni studij Politologija: smjer Nacionalna sigurnost, a taj studij mogu upisati samo studenti koji su završili Preddiplomski sveučilišni studij Politologija ili Vojno vođenje i upravljanje.
    Tako da ocito da je ovih 6700kn dobivao preko student servisa, jer rad uz redovno studiranje nije dozvoljen zakonom. Tu naravno ne treba sumnjati da je uz redovno prisustvovanje na nastavi (obavezno po bologni), takodjer odradivao i puno radno vrijeme u zelenoj akciji. Punih 5 godina studija dakle, svejedno je uspjevao voditi "najvecu ekolosku udrugu" u Hrvatskoj...
    Nakon tako brilijantih akademskih uspjeha na fakultetu koji nije ni u top 1000 u svome podrucju na svijetu, logicno je da su se mnogi pretrgali da njemu, 30godisnjaku, daju punu stipendiju (bezuvjetnu???) za ponovljeni diplomski studij iz "okolisa drustva i razvoja" na odsjeku za geografiju u Cambridgeu...
    I tako nas vrijedni SUperTomo odlazi u hladnu Englesku, jer kao sto se po dosadasnjem dijelu zivotopisa da zakljuciti, njemu je obrazovanje najvaznije! Nakon toga se, unatoc sigurno mnogim ponudama, ipak odlucuje vratiti u Zagreb i postati voditelj strane agenture koju ce predstaviti kao institut, ali taj dio svi vec znamo...
    Posljednje uređivanje od teenager : 04-06-2021 at 15:09

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    ljudi rade u rafineriji za 6800, šeću po smrdljivim pogonima, i stražare čitave noći, za rad, a ovaj senf dobije toliko što je u zelenom pokretu.

stvarno je nekima ova država majka, nekima maćeha. prosječnom hrvatu je maćeha, posebno političkom hrvatu, jer teško se dočepat neke institucije s obzirom da su jugoslaveni navikli za vrijeme SFRJ paratizirat istima, pa su samo presvukli pakute, i nastavili di su stali.

ali razlika je u tome da su se u instuticijama SFRJ, ponašali odgovorno prema državi koju vole, hapsili su sve nepočudne elemente, i kažnjavali one koji su skrenuli s puta bratstva jedinstva.

a u ovoj državi, institucije im služe samo za drpanje para, i za potkopavanje države u čijim institucijama rade. pravi antifašisti, ko god je ikada upoznao mentalnog antifašista bilo na poslu bilo negdje drugdje, zaključio je da je riječ o ljudima koji imaju dijagnozu psihopata. radim ja s jednim takvima, evo primjer, dakle tip na poslu solira, spava 3 sata u uredu, glasa za Tomaševića naravno, i sere po braniteljima, plus za bonus izigrava meni i drugim radnicima šefa, a šefovi kretena ne žele da najure jer stalno nešto sere i prijeti odvjetnicima.

ja se mislim, pa di ti neće država biti u kurcu, kada ti takvi kreteni rade i čine radnu snagu, kada ti takvi kreteni pametuju i odlučuju o svemu ? dakle dijagnoza, sociopati. i uvijek ispaštaju oni, koji s takvim majmunima moraju radit i imat posla, ne ispašta nitko drugi nego onaj ko je u kontaktu s takvim budalama.

to je samo primjer dotičnog antifašista, a ovaj još i nema nikakve ovlasti, a daje ih sam sebi. sad zamislite takvu jednu budalu, na poziciji moći, pa ti i takvi su galopirajući karcinom svake države. obični paraziti. a inače spava u uredu, jer imaju dvije prostorije, i to ravnih pol dana, pola radnog vremena, naravno glasač Tomaševića, ovo vam je samo primjer kakve ljude taj Tomašević privlači, i ko je njega izabro na čelo grada, dakle grad je krcat takvih sociopata.

Eto poceo je spasavati nemocne bakice prvog dana mandata, siguran sam da po noci leti i bdije nad nejaci, u svom uskom kostimu supermena.

osoba je navodno bila mlađe ili srednje dobi.

od Senfa ..očekujem da na posao dojaši na devi. Em bi to bilo u funkciji političke misli ekipe, em su i auto i bicikl izmislili mrski kapitalisti em bi to bila poruka dobrodošlice koju priprema za migranstke invazore.

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Jesu li novinari otkrili zašto je pozlilo toj osobi? Možda jer je ugledala senfa?

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Uglavnom, čini se kako senf na posao dolazi samo prijevoznim sredstvima bez prtljažnika. Pametno od njega, iako kako se čini razgovori su obavljeni, u prtljažniku ili ne, a poslovi nekih ljudi su sigurni.

Šola o LGBT internacionali, između ostalog..

Zbog Eline i bokala vina

Neki pedersko-lezbijski skup u Zagrebu al na biciklima

Tu je i narodna milicija u prikladnom voznom stanju

https://www.vecernji.hr/zagreb/u-zag...471549?page=24

cirkus, malo je reć.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 05-06-2021 at 20:51

Zbog Eline i bokala vina

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    vidi se da su pederi preuzeli Zagreb haha koja komedija je ova politika, i naša država, a tek ljudi koji se doguraju do fotelja, ovo je samo pokazatelj da demokracija nije za ljude, daš im pravo biranja i pogledaj ti što oni izaberu.

Zagreb je najveća sprdnja demokraciji, možda i u cijeloj europi, a u hrvatskoj sigurno. demokracija nije natjecanje lud luđi najluđi, već natjecanje u kojem bi trebalo izabrat najbolje od najboljih za upravljanje javnim dobrima.

a mi izabiremo najgore, to je kada ovce pustiš na izbore, pa ti ovce izaberu ovce. nemam ja ništa protiv demokracije, koja služi demokraciji, ali ovo je cirkus u što se pretvorila demokracija u americi europi, a mogu reći i kod nas.

nitko normalan nije za maršala Tita, ali kada gledam s odmakom, mislim da bi i taj antifa maršala najurio homiće samo tako. a u HR se glumata vrline, i priča priče za laku noć, o tome kako je u redu biti napredan i paradirat gradom ko nakaza.

uostalom izbori i u svijetu odavno nisu transparentni, jedino možda u Švicarskoj, ali ona je priča za sebe. svi ostali što se tiče izbornog sustava, uvjeren sam da ne štima i da je to sve naštimano ko rezultati Juventusa u seriji A.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Šola o LGBT internacionali, između ostalog..

Vidi se da Šola zna o čemu priča.
    Tomica i ekipa kao korisne budale Soroš-zelenoj bandi i u službi krupnog kapitala i na štetu običnog malog čovjeka koji to još ne shvaća.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 06-06-2021 at 03:37
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove