+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/3

Tema: Knjige

Knjige

Nisam nasao slicnu temu, citam knjigu Martina Spegelja pa me interesira gdje se jos moze naci knjige hrvatskih casnika i opcenito knjiga o dmovinskom ratu, recimo volio bih knjigu Janka Bobetka Sve moje bitke i nesto slicno tome.

Naravno, mislim na PDF format, da se moze citati na netu. Ne interesira mi kupnja knjiga u pisanom formatu, sada ne

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku
    Nisam nasao slicnu temu, citam knjigu Martina Spegelja pa me interesira gdje se jos moze naci knjige hrvatskih casnika i opcenito knjiga o dmovinskom ratu, recimo volio bih knjigu Janka Bobetka Sve moje bitke i nesto slicno tome.

Naravno, mislim na PDF format, da se moze citati na netu. Ne interesira mi kupnja knjiga u pisanom formatu, sada ne
    A brale to su ti manje-više sve ilegalne stranice di moš nać skenirane knjige u pdf-u, ili digitalne knjige, tako da...

A mislin i da nema toga šta ti tražiš po netu, u pdf-u.
    Imaš Ratka Dragovića Kleka, al to je više iz očiju običnog vojnika. Doduše čovjek je bio zapovjednik izvidničkog voda 1. A brigade, a kasnije i desna ruka Koradeu kad je ovaj bija zapovjednik bojne u 1. A brigadi, a kasnije 7. gbr... a ti valjda ciljaš više na stratešku i operativnu razinu?

Možda ti je najbolja opcija učlanit se u gradsku knjižnicu, pa posuđuj šta te zanima.
    Davno sam prolista knjigu Sve moje bitke. Imaš šta pročitat, od Jankovog djetinjstva do uključenja u ZNG i raznih dokumenata vezano operacije itd... zanimljivo da je o operaciji Maslenica napisao dosta kratko i naveo je valjda neke krive podatke o 112. br. i 9. gbr.
    Posljednje uređivanje od philly : 06-05-2021 at 22:08

Imaš i romana baziranih na zbilji Domovinskog rata, a di su imena prominjena. Pisci kažedu da su napravili to s nakanon da ih ne bi koje nove haaške kadije zlorabile te romane za progonit hrvatske branitelje.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove