+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/15

Tema: Neprijateljske snimke

Hybrid View

Neprijateljske snimke

Tema u kojoj ćemo stavljati snimke s neprijateljske strane. Okupacija Kijeva i paljenje mjesta.

Ovaj kanal je počel žustro izbacivati zanimljive i možda i neviđene snimke sa srpske strane. Nekakva propagandna akcija za bivšu tzv RSK. Takve snimke ima samo RTS i srpske službe, vjerojatno netko iz srpskih institucija radi neku akciju.

Vidi mu avatara.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Vidi mu avatara.
    Provokator. Stavljao je i neke slike u kojima dokazuje srpstvo Dalmacije i slične nebuloze. Zato i velim da je to netko iz srpskih institucija.

Ne mora značit da to radi srbijanska služba. Možda je neki fanatik. Jer što znači stavljati snimke Kordunaša Srba iz 1993-će kad su se oni 95- te komplet predali. Fol zajebani Srbi Kordunaši. Zajebani ko oni Đujićevi dole oko Knina. Sve atletičar do atletičara.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Ne mora značit da to radi srbijanska služba. Možda je neki fanatik. Jer što znači stavljati snimke Kordunaša Srba iz 1993-će kad su se oni 95- te komplet predali. Fol zajebani Srbi Kordunaši. Zajebani ko oni Đujićevi dole oko Knina. Sve atletičar do atletičara.
    Pa da, smiješan je s tim pokušajima dizanja morala nakon kaj su neslavno izgubili rat. Jedino ako, što je moguće, rade pripremu za novi krug ludovanja.

Ima i onaj debeljaca, takodje srpski kanal, ne vjerujem da je to neka sluzba vise neki entuzijast.

Oni se loze na to, jednako kao i muslimani, valjda im dize moral ili sto. A dobro dodje i u odrzavanju mitova.

Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku
    Ima i onaj debeljaca, takodje srpski kanal, ne vjerujem da je to neka sluzba vise neki entuzijast.

Oni se loze na to, jednako kao i muslimani, valjda im dize moral ili sto. A dobro dodje i u odrzavanju mitova.
    Misle ak će se u medijima predstaviti kao jaki i opasni da će nas preplašiti.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Misle ak će se u medijima predstaviti kao jaki i opasni da će nas preplašiti.
    ne mogu nam ništa, još kad Rally sad krene, ima da piče za Srbiju brže nego ikada.

Snimka nekog Francuza sa srpskih snajperskih položaja u Nedžarićima.

Ne znam im motive, jel sebe hrabre ili sto, koliko poznajem Srbe oni vole mitove pa ih treba i podgrijavati konstantno.

Eto neki snimak upravo gledam, neki ratni sastanak Gvere sa srpske i Kordica sa nase strane, ismijavaju Kordica zbog naocala... samo primjer povrsnosti, nemaju pojma kakav je vitez bio Dario.

Mi ne smijemo biti kao oni, ne potcjenjivati nikoga, posebno ne srbadiju koja se ozbiljno naoruzava. Kad vidis stanje hrvatske vojske, nema mjesta za potcjenjivanje nikoga. Kod nas se mnogi uzdaju u jbni NATO, kao oni ce nas braniti. Toliko su ljudi neupuceni. Nece prstom mrdnuti u slucaju nekakvog rata, osim sto bi poslali strumfove u bijelom.

Francuz ima dosta snimaka iz tog vremena, cunjao je po Sarajevu i snimao.

Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku
    Francuz ima dosta snimaka iz tog vremena, cunjao je po Sarajevu i snimao.
    Da, većinom se družio sa Srbima izgleda.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Da, većinom se družio sa Srbima izgleda.
    ništa čudno, da se Francuz družio s Srbima, ali imamo i mi Nicoliera koji se isto "družio" s Srbima. tako da, ne treba generalizirat. ima ljudi svuda, kao što ima i govana posvuda.

nek smo mi kupili francuske avione, sad kada bude druga nabavka nekog oružja, da vidiš kako će Židovi i Ameri ozbiljnije shvatit nas i naše prohtjeve. tako se to radi, politika se ne vodi da si u nečijoj guzici, već fino kada vidiš da te netko zajebava, odeš kod drugoga i pokažeš "vidite kako se i bez vas može" ? od Rusa plin, od Kineza pruge i vlakove, i ajmo miško, uostalom i Vučić to sve izvodi, pa jel mu nešto fali ? jel možda Srbija degradirana na zapadu ? je tako, da bi opet u teoretskom ratu, većina tog zapada huškala Srbe na nas, ali da oni su naši frendovi, ja ne vjerujem u prijateljstvo u politici jer ne postoji, ali zato u politici postoji interes, i tamo di ga možeš ostvarit tamo kopaš, tamo di ne možeš pokažeš srednji prst i ideš dalje.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove