Prvotno napisano od
Inkvizitor
Ja sam barem 100 puta samo ovdje napisao da je pravosuđe naša najgora rana i da bi svima ovim sucima koje spominje Mamić trebalo dati tri puta veću kaznu nego je on dobije. A to i ide po nekim propisima. Ti si kriv jer si podmićivao državne službenike a oni su tri puta krivlji jer su primali mito. O tome nikakve dileme nema. Sve bi ja to udbaško pravosuđe taj kamen koji je zapeo među kotačima Hrvatske i ne da joj naprijed maknuo. Ali Mamić je dio toga, nije non žrtva tog sistema. Ti nisi bio tu, dođeš povremeno ali mi smo itekako pisali o tome. Toliko o mom ili stavui nas par ovdje o pravosuđu.
kako ti znaš, da je bez dokaza. Za njega postoji toliko dokaza da ga se može deset puta osudit. To šta je reka Brleković koji je s njima bio u talu godinama, jel to neki dokaz da nema dokaza.
Ali mene više zanima njegov poguban utjecaj na društvo. Na hrvatsko društvo. Ima je on itekakvu poziciju i moć. Moć da debilizira društvo. Da ga primitvizira. Da u Hrvatskoj bude normalno kupit, potkupit, uvest najcrnju onu balkanštinu, nije on tu jedini on je samo jedna od najglasniji, najprimitivniji, kupit koga treba, potplatit, skidat se u gaćice u zračnoj luci, skidat se go do pasa na sinovoj svadbi. U tim godinama. Promovirat Jovanku Broz kao ženu bez mrlje, hvalit Jugoslaviju, Zvezdu, Partizan, sad se uvlačit sarajevskoj čaršiji u guzicu, on je sve ono protiv čega bi se mi trebali borit kao hrvatski nacionalisti. Pa ja ne mogu shvatit da njega netko brani a da sebe zove hrvatskim nacionalistom.
Ta nepogoda i sad možda ima utjecaj na reprezentaciju, možda ih ima u ruci, neke od starijih igrača, je rovo što oni igraju u ove dvije utakmice, to ne bi igrala ni seoska ekipa, možda ih ucjenjuje da će ih uvuć u priču ako opet ne bojkotiraju reprezentaciju što su već x puta radili pod njegovim vodstvom.
Na mjestu Dalića stavio bi samo mlade momke koji nisu uprljani s njim koje ne može ucjenjivat. Jer Jugoslavenčina nema skrupula, nema on granica.
sad štele da onaj Turduć njegov pajtos bude predsjednik DSV-a. Pa tu još može biti cirkusa.