+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/14

Tema: Snimani razgovori

Snimani razgovori

Evo našao sam na netu snimane razgovore Mladića sa Perišićem, Adžićem i raznim JNA oficirima.

kakve budale
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 10-02-2021 at 13:47
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Netko tuče. Pa to su naši? Koji naši? Netko tuče po nama jebo ga ti, lete avioni i tuku po nama. Pa onda to nisu naši, tuci to. A sad piši što će naša mornarica tuči: lučku kapetaniju, hotel Kolovare, kamp, luku... Halo, jel se čujemo? Izgubio si se...Ma jebi se ti, ne zna se ni šta se tuče ni tko gađa.

Mladić i Perišić, a zvuči kao neki skeč nadrealista.

Budaletine. Ali kod Mladića se već ovdje vidi zločinačka energija. I bahatost. Mislim da nije u povijesti postojao bahatiji oficir od njega. Sve pobit kod njega je. Koja je to energija zla.

Zbog Eline i bokala vina

Srpski heroj

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Budaletine. Ali kod Mladića se već ovdje vidi zločinačka energija. I bahatost. Mislim da nije u povijesti postojao bahatiji oficir od njega. Sve pobit kod njega je. Koja je to energija zla.
    Ovaj Zdravskovski Trpko je bio u vojarni u Zadru, koliko shvaćam, i zove Mladića i veli da mu nude predaju. Osjeća se u tonu da bi to najradije napravio, ali Mladić mu veli da nek poruči ovima da se oni predaju i da će ih sve pobiti. Par trenutaka kasnije Mladić kaže čekaj da ti zovnem ženu, ona će tebe čuti. I onda veli da je linija zauzeta, ne može je dobiti. Znači, vjerojatno je lika ucjenjivao sa ženom, da se ne preda. Kao žena je kod nas, a ti se brajko predaj, ako hoćeš.

moram staviti i ovaj razgovor danas uglednog gradjanina Republike Hrvatske i intimusa jednog bivseg predsjednika RH <3

taj sam snimak upravo htio staviti. veljko Džakula.

Još jedan dokaz mazohizma u Hrvata. Umjesto da guli robiju zbog strašnih i morbidnih zločina u Zap. Slavoniji. Samo kod Hrvata.

Neki dan je gostovao u Budnici kod Marka Ljubića. kako je što bilo ne znam jer to ne gledam ali čujem da je tražio za krajinske Orke status branitelja.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-02-2021 at 08:40

Zbog Eline i bokala vina

Oni su patoloski lazovi, kaze poklali 18 teritorijalaca, i 15 zarobili.

Ako koljes nozevima 18 ljudi, koja je logika da 15 zarobljavas, valjda koljes i njih jer si koljac.

Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku
    Oni su patoloski lazovi, kaze poklali 18 teritorijalaca, i 15 zarobili.

Ako koljes nozevima 18 ljudi, koja je logika da 15 zarobljavas, valjda koljes i njih jer si koljac.
    Mislim da je intencija bila da su oni zarobili 15 ustaša.

Zbog Eline i bokala vina

Mladić na 28 i nešto prijeti ubijanjem cijelog stanovništa starijeg od 10 i mlađeg od 75, za to mu nije ni suđeno u onom prokletom ICTY. Da je neki naš takvo što naredio dobio bi 1000 godina

sarajevska policija odnosno SDB sluzba pod celnistvom Munira Alibabica Munje te `91 je nabavila neki specijalni uredjaj za prisluskivanje i imaju dosta ovakvih snimaka, prakticno su sve znali o srpskim potezima u ratu u Hrvatskoj i o planovima za rat u BiH, a ostaje nejasno kako su muslimani i pored takvih dokaza rat docekali prilicno nespremni... jesu imali neku organizaciju ali bez previse oruzja

Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku

sarajevska policija odnosno SDB sluzba pod celnistvom Munira Alibabica Munje te `91 je nabavila neki specijalni uredjaj za prisluskivanje i imaju dosta ovakvih snimaka, prakticno su sve znali o srpskim potezima u ratu u Hrvatskoj i o planovima za rat u BiH, a ostaje nejasno kako su muslimani i pored takvih dokaza rat docekali prilicno nespremni... jesu imali neku organizaciju ali bez previse oruzja
    da, zanimljivo da su njihove službe pohvatale toliko razgovora.Kakav je to uređaj i odakle im uopće?
    imali su pol godine da se pripreme, idioti su mahali jugoslavenskim zastavama, titinim slikama i molili jna da bude njihova vojska

Kad je postalo dur-guzici

Zbog Eline i bokala vina

Ovi snimci su mozda i najbolji nacin da se zacepe gubice jugovicima kad pocnu sa "dogovorenim ratom".

Jeste da njih cinjenice ne interesiraju i da ih boli hrvatska pobjeda i srpski poraz.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove