+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/7

Tema: KUD Bleke i konji

KUD Bleke i konji

Ovo stavljam pod pdf umjetnost jer nije riječ o običnom youtube kanalu nego o novom kultnom serijalu hrvatske filmske umjetnosti u razini Prosjaka i sinova ili Našeg malog mista. Ne znam koliko pratite, ali radi se o liku iz Zadra koji snima svakodnevne životne scene, stvarnost našeg čovjeka, ali toliko stvarno da se može nazvati umjetnost. Gluma, scenarij i humor su na genijalnoj razini pa vam skrećem pozornost. U neka druga vremena bi ovaj serijal išao na HTV-u, ali eto, sad ide na Youtubeu pa ga puno ljudi možda ne uoči. Ova tema je odavanja počasti i popularizacija čovjeku koji to zaslužuje. Svakako pratite ovaj kanal, već se dugo nisam na nekaj tak nasmijal.

Samo u ovom nastavku ima 2 legendarne izjave:

Otkad sam sam sebe uvatija u laži, više nikome ne vjerujem.
    Lipi si mi posa naša, tamo di triba raditi.

Ovo je zlato, kao da gledam svakog čovjeka. Čeka se dnevnik i onda svađa s televizorom.

Richard je narodno blago

Citiraj Prvotno napisano od Sekstant Vidi poruku
    Richard je narodno blago
    Skužil si ga znači. Ja tek nedavno, stvarno je narodno blago.

Znan vec otprije, ali ovaj novi alter ego sa Ričardon je vrh.

Kakve male klinike, puklo di puklo i ostalo tv smece skupa sa filmskin izdanjima....

Niko od njih nije sa toliko autenticnosti i humora prikaza svu svakodnevnicu, karakter ,veselje, pa i jad i bijedu nasega drustva...

Svi glumci mladje generacije mogu se sakrit prid Enijom.

Ja'b moga tebe zaljubit u sebe

Mala, daj men i Draganu po pivu a nazocne bi vol'ja počastit svojin prisustvon

Ukoč !! Skin' ću se! Skin'se ti pa'š vit kako će se uon ukočit

Jeben nju i istanbulsku konFekciju

Sram te bilo ! U more bacat otpatke... Nije od patke otuke je

Izašao novi video. Ne mogu jesti sad kad sam vidio ovog malog...Ali ću samo kušati da ne uvridim kuću.

Jozo, ako si ti iša naš počastiti, onda ne radiš feštu za sebe nego za nas dragi.

Posljednje uređivanje od Grunf : 24-02-2021 at 22:42

Najbolji video do sada. Genijalno.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove