+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 10 PrviPrvi 1 2 3 4 5 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/185

Tema: Izbori u Mostaru

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    da, s tima da u hrvatskim jeidnicama ima 10-15 Muslimana mahom umirovljenika. U tome i je kvaka. Da je hrvatski dio etnički čist ko muslimanski ne bi bilo dileme tko pobjeđuje. Po ovim pravilima.
    Misliš 10-15% umirovljenika Muslimana?

Dakle teoretski Muslimani mogu pobjediti jedino ako osvoje 2 vijećnika u hrvatskim dijelovima grada i na jedinstvenoj listi ostvare pobjedu od 7-6? Uz uvjet da muslimanski Srbijanci i hrvatski Srbijanci budu lojalni svojim bazama? A što je s zastupnikom ostalih?

Citiraj Prvotno napisano od IscoAlarcoN Vidi poruku
    Aha... Da li sam dobro shvatio? Znači ako se na pojedinačnim listama (njih 6) omjer bude 13 Hrvata i 9 Muslimana, a na zajedničkoj listi 7-6 za nas, onda među hrvatskih 7 mogu biti 2 Hrvata i "5"naših" Srbijanaca?
    Ne znam jel mogu baš svi s jedinstvene gradske liste, ili i i sa ovih po izbornim jedinicama, uglavnom mimo 30 hrvatskih i muslimanskih vijećnika imaju sigurno 4 Srbina i 1 ostali. Pa tko ih dobije.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od IscoAlarcoN Vidi poruku
    Misliš 10-15% umirovljenika Muslimana?

Dakle teoretski Muslimani mogu pobjediti jedino ako osvoje 2 vijećnika u hrvatskim dijelovima grada i na jedinstvenoj listi ostvare pobjedu od 7-6? Uz uvjet da muslimanski Srbijanci i hrvatski Srbijanci budu lojalni svojim bazama? A što je s zastupnikom ostalih?
    Moraju osvojit 3 vijećnika u hrvatskom dijelu grada, plus 9 u svom dijelu, i šest s gradske liste ( što je neka projekcija) to je 18 vijećnika i većinu imaju.

Zbog Eline i bokala vina

Sve je ovo pišanje uz vitar. Dok Hrvati ne dobiju svoj entitet nema tu kruva.
    Torcida Split old school

Ocekivano, oni ce imati vecinu.

Hrvatima ostaje molitveni prosvjed sa svijecama, jer na izbore ih puskom ne mozes natjerati.

vjerojatno je bilo i malverzacija sa njihove strane, ali opet kazem, ako je Franji iz Mostara svejedno da mu Mujoi bude gradonacelnik, i meni je.

A di se to vidi, ti rezultati?

Jos se tu nista ne zna, definitivno ce se znati za par dana, za sada su samo pretpostavke ali jasno je da su Hrvati ocekivano imali manju izlaznost.

Ne vrijedi, takav narod.

Znači ništa se ne zna službeno, nigdje se ne može vidjeti, ali se zna da smo loši. Daj mi objasni tu logiku?

Ne širi apatiju...Zanimaju me rezultati, a ne kukanje.

Pa situacija je takva da se sve ustvari zna na osnovu izlaznosti, a ona nije najbolja za Hrvate.

Jos kad cujem, a cujem, da nece da izlaze i da ih ne zanimaju izbori, kako oni ne mogu za HDZ pa ne moras jbt glasuj za HRS.

Opcenito, jako iritantan odnos jednog dijela Hrvata do osobne sudbine.

Srbi sada ocekuju i drugi mandat, na kraju ce oni biti taj jezicac na vagi.

Ma nama je kao narodu problem što nismo lukavi. Srbi i Bošnjaci pokradu, slažu, obmanjuju bez da trepnu. Naši sve pošteno. Ako izgube to im je zato jer se ne znaju nositi s lukavštinom drugih. Da Bošnjaci s manje ljudi imaju više glasova može samo budala vjerovati. Krađa, a mi na krađu pošteno.

Nisam siguran da su nasi bas posteni, vise nesposobni.

Ako imas vecinu, i znas gdje ce se odlucivati, pa organiziraj tamo glasace.

No kako imam dosta rodbine u Mostaru, znam i kako tamo stvari funkcioniraju. Tamo imas dosta Hrvata koji jednostavno ne kuze stvari, pa danas imas navijace Veleza na zapadnom dijelu grada. Jugoslovencine. Ima ih dosta. Nije bas da samo muslimani glasuju za neki SDP i slicno. Govorim naravno o hrvatskom Mostaru.

Iako je sa istocne strane sve bas sve islamsko, oni i dalje zive u nekakvom bratstvu i jedinstvu i jugo bajkama.

Takodje imas dosta i Hrvata koji nece na glasanje, ili su nezainteresirani ili su kakti razocarani HDZom kao da je to jedina stranka za koju se moze glasovati. HRS ce uzeti dosta glasova, devedesetka ne.

Da ne govorim o idiotima iz HSP. Oni i dan danas rade za islamsku politiku, moze li netko zamisliti neku srpsku ili bosnjacku nazovi desno radikalnu stranku koja radi za Hrvate. to je nemoguce.
    Ali kod nas je moguce.

Nakaradni izborni sistem, nezainteresirani Hrvati. Turbo nabrijani Muslimani. Idiotski izborni sustav i imaš to što imaš.

Ali to je sve laž i privid.

Sve to sjeda na svoje mjesto vrlo ubrzo.

Zbog Eline i bokala vina

Evo, prvi rezultati.

Najveći broj glasova na Gradskoj izbornoj listi je osvojio HDZ BiH – 6310 glasova, Koalicija za Mostar 2020 osvojila je 3820 glasova, HRS 1056, BH Blok 902, koalicija Ostajte ovdje 522, HDZ 1990 - 350, Platforma za progres 302, koalicija Pravo na grad 226, Koalicija Mostar moj dom 166 i Lijevo krilo 155 glasova. Potvrđeno je ovo iz Središnjeg izbornog povjerenstva koje će prve službene rezultate objaviti u ponedjeljak u 9 sati.
    https://www.dnevnik.ba/vijesti/hdz-b...gradskoj-listi

Na kraju ce vjerojatno SDA i HDZ u koaliciju, kao i uvijek.

Interesna prica je iznad nacionalne, ali i pored toga, izadji zaokruzi HRS zaokruzi devedesetku ne bacaj glas.

"Gradjanske" SDP i ostala bosnjacka podvala ce osvojiti 4-5 tisuca glasova, od toga je par stotina hrvatskih glasova.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Stvar je uzorka, ovdje su ocito vise uracunati glasovi sa "hrvatskih" glasackih mjesta.

Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku
    Stvar je uzorka, ovdje su ocito vise uracunati glasovi sa "hrvatskih" glasackih mjesta.
    Sad vidim, znači još ništa od rezultata, ovo su samo dijelovi, sutra ujutro službeni. Idemo spavati bolje.

Znaju ovi iz stranaka sve, imaju promatrace, samo se jos cekaju dopisni glasovi.

Bice utijesno svakako, tako je i ocekivano.

Bit će tijesno, ali izgleda da dobijamo.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove