+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 10 1 2 3 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/185

Tema: Izbori u Mostaru

Izbori u Mostaru

Kao što znamo nedavno su bili lokalni izbori u BiH ali ne u Mostaru. pošto je Mostar poseban slučaj u BiH, što bi se reklo kod nas "mimo svit", tako su u njemu i posebna izborna nebulozna pravila koja neće dati pravu sliku jačine stranaka i naroda u Mostaru. Čak postoji mogućnost da SNSD odlučuje o gradonačelniku ili općenito Srbi što je još jedna nonsens.

Pošto se ne želim, jer je zamorno, upuštati u tu matematiku samo ću reći, sve muslimanske stranke kako god se one zvale i kako god se mimikrirale, djelovat će u istom cilju i dogovorile su se gdje će kome prepuštati glasove kako bi postigli optimum tih predviđenih mandata.

Pa eto dragi Hrvati Mostara, s ovog skromnog mjesta pozivamo vas i da i vi iziđete na izbore, da mi Hrvati po tko zna koji put u povijesti ne ispadnemo neodgovorne guske u magli.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-12-2020 at 11:16
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Mostar je ključan za Hrvate, ključno ga je zadržati u našim rukama. Izađimo svi na izbore i pobijedimo one koji nas žele pregaziti.

Dakle, osim velikog izlaska treba nam i pametno glasovanje. Bošnjaci na području Jugozapad i Zapad imaju šanse uzeti mandate. Na Jugozapadu čak i 2, a na Zapadu 1. S pametnom preraspodjelom im je 1 maksimum.

Osobno, meni, oko Mostara je mnogo nepoznatih i unatoč mome optimizmu, imam loše slutnje...
    Naime, muslimani su angažirali sve raspoložive ljudske resurse, počev od SIP-a koji će odraditi dio posla oko tzv. "dopisnih" glasova, koji će po meni odlučivati izbore, jer u samom gradu stanje je vrlo tijesno...
    Unatoč velikom značaju ovih izbora za Hrvate, mislim da nije urađeno sve što se moglo na podizanju svijesti i morala kod mostarskih Hrvata, koje može na izbore gurnuti samo inat.
    Ako se krene u strančarenje, bajkovite sage o tri hrvatske stranke koje će formirati "hrvatski " blok, završena je prića i tada treba računati da je Mostar prepušten muslimanima.

Koliko sam ja skužio u tom galamatijasu upravo je sad strančaranje potrebno da se uzmu svi mogući mandati ali da će o svemu odlučivati ipak Srbi jer je ograničen broj mandata jednog naroda.

Tko je na to pristao, taj je luđi nego teži.

Zbog Eline i bokala vina

Da, ovdje je strančarenje jako bitno jer Devedesetku se treba po gurnuti da uzme 2 mandata Bošnjacima u Jugozapadu i Jugu. Ali u pravu je Imperator, Bošnjaci idu svom silom i prijevarom, naši trebaju biti pametni i uzeti naš dio grada 13-0 jer će oni svoj uzeti s 9-0.

Svi bosansko muslimanski jastrebovi i njihovih pomagača od Sefera Halilovića do zemljaka mu Čede Jovanovića, Sejde Komšića prošetali Mostarom.

Očito im je stalo više do Mostara nego do Sarajeva što je i logično jer Sarajevo imaju.

A što ako izgube u Mostaru. Hoće li bit krađe, derneka, nereda jer očito stvaraju zapaljivu atmosferu.

Zbog Eline i bokala vina

Izgubit će sigurno, kao i u Stolcu. Naših je više. Ako izađemo svi mogu nas kušnuti v rit.

A bošnjački političari šeću jer su nanjušili poraz hrvatskog naroda, njima je to toliko nestvarno blizu da su morali doći pogledati svojim očima. Oblizuju usne, cure im sline. Samo uzmu Mostar i Hrvati su gotovi. Hrvatsko pitanje je pobijeđeno.

Međutim, dobit će plesku osviještenja. Mostar ostaje hrvatski stolni grad i dalje.

Dakle Srbi imaju zajamčeno 4 i Ostali 1 vijećnika. Hrvati iako su većina ne mogu ima više od 15 vijećnika.Ludilo

Nasi su pristali na ove izbore, Bakir opet slagao prije toga obecao, ok izbori se moraju odrzati jer u Mostaru je kaos u gradu, oni smece ne odvoze a tek nesto drugo.

Ja ne bi pristao, ali lako je meni govoriti, opet su stranci Hrvatima zavrtali ruke. Nasi saveznici sa zapada.

https://youtu.be/GvF2_-JsQJg

Čeda se izlanuo na 13. minuti da su Bošnjaci dogovorili kao u Stocu akciju tako da osvoje čim više mandata. SDA i SDP surađuju na bošnjački korist, voditelj ga prekida i kaže da ne smiju o tome. Da se Hrvati ne dosjete. Hrvati vas kuže, providni ste, nemate šanse kao ni u Stocu.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 18-12-2020 at 09:35

Propali srbijanski politicar, narkoman, Srbijanci kazu i da suruje sa Vucicem sto bi objasnilo njegovo redovito gostovanje na Vucicevim medijima, gdje glumata neku oporbu i alternativu a zapravo svira kurcu, covjek koji je kao ministar surovao sa Zemunskim klanom... i takvog je Sejdo imenovao kao savjetnika na uzurpiranom mjestu hrvatskog clana predsjednistva.

Velikosrbi su kamilica za ovu gamad.

Boli ga briga, dok ima budala kramari trže. Uzeo lovu Komšiću i javno prokazao i osramotio SDA i SDP.

Ali bošnjačka politika neće stati na ovim sitnim prijevarama, treba očekivati veće pokušaje krađe. Nadam se da su naši kao i u Stolcu dorasli zadatku.

Ovo su zadnji izbori na kojima Bošnjaci imaju šansu za gradonačelnika. Ne smijemo im dati jer tko zna kaj bu za 4 godine, možda više neće biti BiH.

Mostar

U Mostaru otkriven pokušaj izborne krađe, što još nije eliminirano, mada je (nelegalnom) SIP-u prijavljena mućka sa dopisnim glasovima i mijenjanjem adresa oko 300 muslimana sa obiteljima na "Jug"...

Opet defanziva, kmecanje i prijavljivanje njih, umjesto da se i nasi sluze istim metodama.

Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku
    Opet defanziva, kmecanje i prijavljivanje njih, umjesto da se i nasi sluze istim metodama.
    Defanziva???
    Ne bih rekao.
    Jel treba da šute???

Ne nego ako oni prijave 100, mi da prijavimo 300 ljudi iz Sirokog.

Sta ce dobiti od kmecanja, ovi ce se povuci i SIP ce nesto uraditi? mozes misliti. Dovuci ce novih 100, a SIP ce nam se smijati u facu.

Uostalom, sta se dogodilo u Uskoplju, nista. Nasi izasli, zapalili svijece, otisli kucama, oni nastavili sa prevarama. Pojeo vuk magarca.

U BiH postoji samo zakon sile, a kmecanje i paljenje svijeca uz molitvene prosvjede je za luzere. Sto i jesmo, na zalost.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove