+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/4

Tema: Feministicki i lgtb terorizam u Poljskoj

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016

Feministicki i lgtb terorizam u Poljskoj

U Poljskoj vec danima napadi na crkve, organizirane feministice i druga Soroscad u prvim redovima, poziva se na rusenje kipova Ivana Pavla II, lgtbxyz zastave u prvim redovima.

Ne znam, kada neki desnicar u EU prdne zbog protesta sva polticka scena na nogama, napadi na crkve, ''demokrscani''-muk.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

To su sve izljevi ljubavi koje ljevica ima previše pa se prelijeva na desnicu.

Živimo u vrijeme kada je poželjno i prihvatljivo biti drukčiji ali se zato žestoko obračunava sa onima koji misle drukčije.

Zapad je otrovan lgtb i feminističkom ideologijom, političkom korektnošću, nasilno se ide u obračun sa svime i svakim iz prošlosti pod izlikom da je prije sve bilo loše, da je samo postojao rasizam, šovinizam i razni drugi -izmi, ruše se sve vrijednosti... no, problem su države poput Poljske, Mađarske koje pružaju otpor. Kad ne mogu tamo naći dovoljan broj ljudi da izađi na ulice i divljaju izvoze svoje antife da tamo rade kaos i to je nešto što može očekivati svaka država koja krene putem Poljske.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Podržavam Poljake, mislim da su prošla vremena kad su desničari popuštali pred prijetnjama ljevičara. Nek se oni samo ispušu, razbiju što moraju razbiti, a mi idemo dalje u zabrane pobačaja.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove