+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/20

Tema: Potop jednog youtubera-Vedran Badjun

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016

Potop jednog youtubera-Vedran Badjun

Prati li jos netko demontazu vrlog Bajdunka. Covjeka raskrili, pravio se kao da vesla na Amazonasu, samostalno hvata piranje, snima anakonde...
    Zivio u dzungli 21 dana nije nista jeo...
    Kada ono mu dokazali da je isao na organizirane turisticke izlete.
    Covijek bere novac na nacin da zivi od donacija pratitelja.
    Doslovno.
    Sto mozemo nauciti iz price Badjunka?
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Datum registracije
    Sep 2016

Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Prati li jos netko demontazu vrlog Bajdunka. Covjeka raskrili, pravio se kao da vesla na Amazonasu, samostalno hvata piranje, snima anakonde...
    Zivio u dzungli 21 dana nije nista jeo...
    Kada ono mu dokazali da je isao na organizirane turisticke izlete.
    Covijek bere novac na nacin da zivi od donacija pratitelja.
    Doslovno.
    Sto mozemo nauciti iz price Badjunka?
    Pratim priču, mislim da Bađun griješi kad ne iskorištava ovu zafrkantsku armiju koja se nagomilala prema njemu. Žal mi je kaj to shvaća osobno i onemogućuje komentare i slično. Umjesto da se i sam našali na svoj račun jer realno, on je proputovao puno svijeta i bio posvuda i ima zanimljive snimke i kanal, jedino kaj tu i tam malo pretjera s lovačkim pričama. Na njegovom mjestu ja bih sad podigao kanal na višu razinu i stalno se šalio o leopardima, krokodilima, bezdanima na svakom koraku. Tu bi imal još više pretplatnika.

Ovak si radi štetu jer se vrijeđa na zafrkanciju pa će ga ljudi staviti u ladicu fejker, što je samo jednim dijelom s tim lovačkim pričama, a to treba okrenuti na zezanciju.

Datum registracije
    Sep 2016
    Ne bih se slozio, Grunfko.
    Covijek nije malo lagio, nego je komplet slagao.
    Pa nije ista stvar veslati danima na divljoj rijeci, skakati u vodu kako bi uhvatio kajmana, danima sjedio u dzungli dok prodje kisa, bio ''usred dzungle'' ...
    A onda se ispostavi da si bio na turistickom izletu, vozio se u turistickom brodicu, ''dzungla'' je bila nacionalni park, nisi spavao u dzungli, nisi pravio kamp u dzungli, nisi nikada uhvatio piranju....
    To nije simpaticno pretjerivanje, lovacke price, to je jebanje u mozak.
    Vodi i zenu na putovanja, znaci da sigurno ne zaradjuje lose.
    Trebao je biti iskren, ljdui bi bili gledali i turisticki izvjestaj, ovako je ispao idiot na kvadrat.
    Usput, ostetio je i sve druge youtubere koji se bave sa time, ili sa drugim stvarima izvan sheme ''baka prase'' i slican shit.
    A i dalje ne priznaje nego prica o tome kako ga trollovi mrze.
    A jebiga.

Ma daj, pa svi ti Youtuberi, instagrameri i instragamuše su teški bleferi i fejkeri. Od onog Dana Blizeriana pa do kaj ja znam koga. To je sve izmišljotina. Bađun barem snima malo prirodu po južnoj Americi, malo prodaje lovačke, ali ipak ne glumi da vozi Lamborghinija, da ima kuću od 100 milijuna eura i da bari najbolje komade. Bađun je čak realniji od 80% youtubera.

Datum registracije
    Sep 2016
    Naziv videa.
    "Sam u dzungli"

Samo je naivan covjek mogao povjerovati njegovim glupostima, nije Amazon park u Zagrebu pa da odes tamo sam i naslikavas se.

Jedino sto mnogi to ne znaju, pa su naivni i povjerovali su.

Imao sam cast sa pokojnim Malnarom razgovarati, kad poslusas njega i njegovo putovanje u Amazon, mislim da je bio vise puta... covjece, Badjun ispada smijesan u startu.
    U Amazon se ne ide sam, tamo sam umires nakon prvih par kilometara, ljudi nisu svjesni pa nisam ni sam jer ne mogu predociti, kakvi su tamo uvjeti zivota. Nema sunca jer je zeleni pokrivac iznad tebe, ali ima nenormalne toplote, i nenormalne vlage. Caruju otrovni insekti, zivotinje mesozderi, zapravo sve te moze ubiti. Malnar je govorio da crvena boja prestavlja smrt, sve sto je crveno u djungli opasno je, zaba sa crvenim obrazima ima otrov da ubije par ljudi, zmije, biljke, sve je opasno i otrovno.
    Ovaj mlatimudan je kao pecao pirane, u Amazonu ne smijes prismrditi vodi jer je sve sto pliva ispod opasno. Elektricne jegulje ili ribetine, ubiju te strujom dok si rekao keks.

Onaj prilog koji je radio sa pecanjem pirane i "strasno anakondom" je prilog iz nekog parka prirode pored Bogote. Nije ni blizu Amazona.

Izblamirao se zestoko a ljudi ga razotkrili.

Pa kako onda išta preživi u toj Amazoni. A Malnar je bio?
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Pogleda sam nekoliko videa od tog Badjuna jer mi ga je neko blizak preporučia. Bili su zanimljivi al' ne toliko da bi ga stalno pratia i pretplatia mu se na kanal. To "raskrinkavanje", koje sam pogleda, mi je totalno bezveze. Ono, koliki debil moraš bit da bi trošia vrime na tu vrstu "raskrinkavanja". Je, lik je u tom (jednom od masu) videu vjerojatno malo laga al' laganje/izmišljanje je sastavni dio "entertainment"-a što njegovi video uradci i jesu. Pa su zato su i gledani a gledanost donosi i neku lovu.
    A ni Amazona nije tako strašna koliko je Malnar nadrobia da je. Nisam bia u Amazoni al' jesam po australskim prašumama i divljini di sve vrvi od otrovnih zmija i pauka pa mi ni kurac nije bia jer čim se malo uhodaš/skužiš đir više nema rizika ni opasnosti.

Prezive indiosi, prezive bijelci ako ih ide 30 u grupi.

Malnar je jedva i prezivio, neka ga bolescura uhvatila spasili ga ti shamani, vjerovatno malarija.

Sam ne mozes prezivjeti djunglu, a Badjun se uslikavao kako setka po djungli i razdragano snima anakondu sa dva metra i kaze nadam se da je sita.

Redikul.

Sto se tice kriticara, primjecujem veci broj fanova (ili je on sam u pitanju) onog Juke. Ali to je vec konkurencija.

Mislim da bi svatko od nas imao problema da otiđe u lokalnu šumu bez mobitela, vode i hrane, a kamoli da otiđe u Amazonu.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Mislim da bi svatko od nas imao problema da otiđe u lokalnu šumu bez mobitela, vode i hrane, a kamoli da otiđe u Amazonu.
    Ne znam, ja znam par ljudi koji bi,ako bi ih poslao u amazonu sa motorkom i nešto rakije, raščistili pluća svijeta dok kažeš keks.

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Ne znam, ja znam par ljudi koji bi,ako bi ih poslao u amazonu sa motorkom i nešto rakije, raščistili pluća svijeta dok kažeš keks.

Ali bez motorke i rakije bi bilo zafrkano.

Datum registracije
    Sep 2016
    95% donacija koje se nudi, se odbija....

Datum registracije
    Sep 2016
    Badjunko u specijalcima.

Znači bio je u specijalcima ipak?

Pozdran drustvo.. Poslije raskrinkavanja nas Bili Saman je izbrisao lazna videa na svom kanalu i poceo da strajkuje ostale kanale koji govore istinu o tom redikulu. Zbog diskriminacije i zatvaranja kanala, primorani smo da napravimo sajt. pa svratite malo cisto da probudimo algoritam. Bice svega kao i uvijek, dosta lazi, bajke i provale.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 10-03-2021 at 09:00

Kaj ste opsjednuti tim likom tolko? Ovo već prelazi polako u patologiju...

baš sam to htio napisat. Koga briga za nekog youtubera.Vodite te svoje privatne ratove negdje drugdje.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove