Ponukan dogadjajima u Francuskoj sam se zapitao postoji li granica za satiru, i gdje bi povukli istu.
Smije li biti granice za satiru, ili mora cak postojati granica za istu?
Ponukan dogadjajima u Francuskoj sam se zapitao postoji li granica za satiru, i gdje bi povukli istu.
Smije li biti granice za satiru, ili mora cak postojati granica za istu?
Za dom spremni i Slava Ukrajini
Naravno da postoji. Granica je kod crtanja proroka Muhameda. Ako ga nacrtaš leti glava.
Dobro, mi imamo Frljica koji pise predstave gdje Isus siluje zensku, a zenska vadi hrvatsku zastavu iz pi...vagine....
Imamo svinju Duhaceka koji vrijedja navijacku grupaciju i nogometni klub...
Kakve koristi recimo imaju katolici od ateisticke drzave kada im neki islamist odrubi glavu zbog crteza francuskih Novosti/Ferala.
Načelno, temeljni zakon naše države je sloboda savjesti, vjeroispovijesti, mišljenja i govora. Dakle, u našim temeljima je slobodna kritika stup društva, a u islamističkim državama je slobodna kritika put na Ahiret. Tamo se ne smije kritizirati Muhamed niti Islam jer je to podložno smrtnoj kazni. Muslimani prenose tu kulturu zabrane kritike u naša zapadna društva i državni represivni aparat mora zaštiti naše pravo na kritiku. Ako se smije kritizirati Isa onda se smije i Muhamed. Islam se drži silom, prijetnjom smrtnom kaznom, ako mu to makneš pada kao kula od karata jer ne može izdržati kritiku, za razliku od kršćanstva.
Evo ti pajde Kahiba. Baca fatvu na francuskog predsjednika. Islamisti ubiju 2 ljudi u crkvi, ubiju profesora i kako reagiraju Muslimani? Skrušenošću, kajanjem, poniznošću? Ne, reagiraju prijetnjama svima koji kritiziraju ubojstva njihovih pripadnika i religiju iz koje proizlaze takvi činovi.
Neka Uzvišeni unakazi lice ovog stvorenja i njegovih sljedbenika koji pod sloganom slobode govora vrijeđaju osjećaje više od jedne i pol milijarde muslimana. Neka ih Uzvišeni ponizi u ovom i budućem životu. Alah je brz i vidjet ćeteDa, Allah proklinje na ovom i na onom svijetu one koji uvrijede Alaha i njegovog Poslanika. On njima priprema jednu sramnu kaznu
Pa Francuzi su svakako daleko dogurali. Kod nas toga ima kod Frlje i sličnih, uvredljivo je, vulgarno i jadno. Ali opet, to samo pokazuje ponor koji doseže bezbožni život i ponor uma bezbožnog čovjeka.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 31-10-2020 at 19:05
Pa Makarona je na jednoj strani zagovarac multikulturalne Francuske, a na drugoj strani brani ovaj francuski Feral koji vrijedja ponajvise krscane, a kada spomene muslimane nekakva stoka po Francuskoj pocme klati krscane. Znaci katolcii u toj drzavi su se nasli izmedj' dva malja, pederliberalne Makaronfrancuske i islamista.
Sto se tice Khabiba, Dagestan je u sklopu Rusije, isto kao i Kadyrow, jesi kada vidio Putina da je popljuvao spomenute ili njihova uvjerenja.
I Makarona hoce muslimane u svojoj drzavi, a brani pravo da im se popisaju po glavi.
Uoci razliku.
Nebi mi bio dobar poglavnik, to ti moram reci.
Zar francuzi a i neke druge europske zemlje nisu već povukli granicu ( ne smije se "satirati" sa holokaustom) i upravo je u toj neprincipijelnosti i licemjerju problem. Govori se o slobodi govora a zbog propitkivanja oko određenih povijesnih događaja završiš u zatvoru. Ta satira je samo dozvoljena nekima i u svrhu određene agende da nije tako danas bi se ti satirični časopisi natjecali ko će više isprdati histeriju oko korone ovako su kuš
Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
Mi smo u ratu.
Dozvoljena je i prema proroku muhamedu samo ima muslimana vrućih glava kojima to smetajer da nije karikaturisti bi zakonski odgovarali . A našao si u koga ćeš se uzdat istog onog koji europu filuje muslimanima i uz njemačku vrši pritisak na zdrave europske zemlje da i oni prihvate suludu promigrantsku politiku.
Ja podrzavam Nurmagomedova koji se vratio u Dagestan i kani tamo ostati, oblikujuci drustvo po njihovim nacelima. Znaci, nije otovorio dzamiju u Los Angelesu i tamo misionira nekoga, nego je otisao tamo odaklen je, i tamo ce mu biti baza. Tamo ce pokusavati oblikovati drustvo.
Macron i kumpanija ne oblikuju samo francusko drustvo, nego uz pomoc Merkel Nijemacke oblikuju komplet EU.
Sada odluci tko ti je veca prijetna, bradonja u Dagestanu koji ce trenirati MMA borce i postati lokalni Kadyrow, ili ti je veca prijetnja peder babojeb Macron.