+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/47

Tema: Kako se sačuvati od korona virusa - savjeti

Hybrid View

Kako se sačuvati od korona virusa - savjeti

Što jesti, što piti kako bi sačuvali muški rod, a time i svijet od ove nevidljive pošasti?

Je li rješenje povećana konzumacija pive i mesa s roštilja i luka kao najpouzdanijih zaštitnika od bolesti i najboljih podizača imuniteta?

Kaj vi koristite za zaštitu od korona virusa?

Vlastelinka ZGabriel avatar
    Datum registracije
    Mar 2012
    Blog Entries
    5
    mislim da vam je najbolje da se držite žena. bez njih ćete teško išta sačuvati (osim novčanika, al šta je malo para u odnosu na spašavanje svijeta )
    Ti nisi ono što jesi sad, nego ono što tek možeš biti! Ti si trenutno žir, ali smisao tvog života je biti hrast! ~ T. Ivančić

יֵשׁ מֵאַיִן

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Što jesti, što piti kako bi sačuvali muški rod, a time i svijet od ove nevidljive pošasti?

Je li rješenje povećana konzumacija pive i mesa s roštilja i luka kao najpouzdanijih zaštitnika od bolesti i najboljih podizača imuniteta?

Kaj vi koristite za zaštitu od korona virusa?
    ako povećam konzumaciju piva i mesa wuhan virus će mi biti najmanji problem.

najbolje je držati distancu,a to je najlakše postići tako da budeš govno prema svima. ja sam to prakticirao i prije nego što je to alemka predložila.

Ok, korisni savjeti. Koliko veliku distancu trebamo držati od sapuna, kaj vele?

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Kazu da luk cisti sve.
    I rakija.
    I hladan tus.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Kazu da luk cisti sve.
    I rakija.
    I hladan tus.
    Znači treba pod tušem jesti luka i piti rakije?

Odgovornost prema sebi i drugima. Bez panike i straha ali s oprezom i s maskom na licu! Proći će ovo; nije ovo prva epidemija u povijesti, bilo je i gorih samo što su danas ljudi puno razmaženiji. Jednog dana ćemo će pričati kako smo doživjeli i preživjeli koronu.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Ako planiram izići vani, kupovina, neznam šetnja, banka, ukratko sve aktivnosti koje imam da obavim vanka, doma stavim masku, kad se vratim skidam je do tada ne dotičem je..
    Nosim uvijek bočicu dezinficijensa na bazi alkohola, da dezinficiram ruke ako sam što dohvatio, a doma se po povratku uistinu temeljito operem sapunom i to do pojasa i potom tuširam...
    Vrećice iz dučana pošpricam dezinfekcijom u hodniku, posebice onaj dio koji je u kontaktu s rukama, a ponekad i sadržaj ukoliko je riječ o pakiranim stvarima.
    Trošim kirurške maske prekrivajući normalno i nos i usta, čvrsto, čvrsto, tako da mi se ivice maske znaju urezati u lice.
    Nakon uporabe ih bacam.
    Nitko za sada (hvala dragom Bogu) od moje obitelji nije zaražen, svi maksimalno pazimo i izbjegavamo gužve, restorane, kavane, mjesta javnog okupljanja.
    BiH je u katastrofalnom stanju opće zaraženosti stanovništva, koje je oko 25.000 na manje od 3 milijuna stanovnika i sa cca 800 umrlih.
    Nalazimo se među 30 najugroženijih zemalja svijeta.
    Prema broju stanovnika na milijun ima 8.000 zaraženihili na 100 tisuća 800...čime smo skinuli sve europske rekorde...
    Očekivati je do polovice-kraja studenog 40.000 zaraženih i preko 1.000 umrlih, jer u BiH se apsolutnoi ništa ne čini da se ovaj broj zaustavi, osim preporuka i par naredbi s kojim se očigledno ništa nije postiglo.
    Kruži prića da "krugovi" propagiraju da se svi zarazimo i da se "korona" skine sa dnevnog reda, pa tko živ tko mrtav...
    Naši stari se nadaju vakcini i paze se koliko najbolje znaju.

Datum registracije
    Mar 2012
    Blog Entries
    5
    u subotu sam bila na jednom obiteljskom druženju. jedna od gošći friško preboljela koronu. dva dana je imala temperaturu, treći dan dobro. iz njenog kućanstva još joj je jedan unuk bio pozitivan, ostalih 4-5, koliko ih već ima, ništa.
    Ti nisi ono što jesi sad, nego ono što tek možeš biti! Ti si trenutno žir, ali smisao tvog života je biti hrast! ~ T. Ivančić

יֵשׁ מֵאַיִן

Znači moraš u samoizolaciju?

Po svim pravilima trebala bi ići u samoizolaciju, ali tko će zgodnu curu strpati doma i ostaviti je da kontaktira samo putem društvanih mreža i maila...

Datum registracije
    Mar 2012
    Blog Entries
    5
    tri tjedna kasnije, i dalje sam zdrava.
    neće grom u koprive, ovaj na zgodne cure *to je napisao imperator, ne ja*

יֵשׁ מֵאַיִן

Citiraj Prvotno napisano od ZGabriel Vidi poruku
    tri tjedna kasnije, i dalje sam zdrava.
    neće grom u koprive, ovaj na zgodne cure *to je napisao imperator, ne ja*
    Fala dragom Bogu da si i dalje zdrava i zdrava vazda bila.
    A zamišljam te kao crvenokosu bjeloputu curu u najljepšim godinama...ono kad se žena rascvjeta...

Datum registracije
    Mar 2012
    Blog Entries
    5
    Citiraj Prvotno napisano od imperator Vidi poruku
    Fala dragom Bogu da si i dalje zdrava i zdrava vazda bila.
    A zamišljam te kao crvenokosu bjeloputu curu u najljepšim godinama...ono kad se žena rascvjeta...
    E i ja sebe tako zamišljam, samo ogledalo se ne slaže

יֵשׁ מֵאַיִן

Citiraj Prvotno napisano od ZGabriel Vidi poruku
    E i ja sebe tako zamišljam, samo ogledalo se ne slaže
    Koliko sam profulao ?

Datum registracije
    Mar 2012
    Blog Entries
    5
    Citiraj Prvotno napisano od imperator Vidi poruku
    Koliko sam profulao ?
    cca 20 godina

יֵשׁ מֵאַיִן

https://dnevnik.hr/amp/vijesti/koron...---624159.html

Scena kao iz krv nije voda a snimatelj ivan spreman da podmetne dupe pod dobermanove očnjake za lijepu novinarku
    alemkina hladnoća i nezainteresiranost me podsjetila na onog haškog suca sa suđenja pokojnom praljku
    Žena je lišena svih emocija i ljudskosti sav njen život su mikroskop pipete i mikrobi. Stožerom upravljaju psihopati koji će nas izludit. Neće ovo na dobro. Vidim po sebi
    Posljednje uređivanje od franjevac : 15-10-2020 at 18:40
    Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
    Mi smo u ratu.

Ovo je odlično, nasmijalo me. Najjači je snimatelj, vitez na bijelom konju, zaštitnik lijepih djeva. Skoro uđe u fajt zbog lepojke koja ga ne hebe ni pol posto. Klasična tužna muška priča.

A bit će toga sve više jer ovi bolesnici na vlasti su sve luđi i sve žešće hebu narod.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 15-10-2020 at 22:17

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Obratiti pažnju na rječnik od Alemke Markotić:
    uporabila je izraz ''ljudi sa margina'' kao i ona zblajhana srednjoprstašica svojevremeno...
    Izgleda da je to neki njihov tajni kod...
    kada su dovedeni pred zid ili ako se ne slažu sa mišljenjem konzervativne opcije,onda im je najlakše nazvati takve ljude marginalcima,a koji su (smo) zapravo u većini...
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Ovo i ono rafalanje bi svakom normalnom čovjeku bio povod da se zapita kako to vode državu. Ali ne, oni to shvaćaju ne kao kritiku svoje vladavine nego kao ludost naroda kojega treba još jače tlačiti.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove