Ti nisi ono što jesi sad, nego ono što tek možeš biti! Ti si trenutno žir, ali smisao tvog života je biti hrast! ~ T. Ivančić
יֵשׁ מֵאַיִן
O varaš se...da vidiš crvenokose bjelopute djeve oko Vareša, ali i Kiseljaka..., nemreš vjerovati, koje su to krasotice, očima svojim vidjeh...i u mislima grijeh počinih..., a o tebi osobno pojma nemam nego sam u glavi imao tako tvoj "avatar" onaj kao stvarni lik.
Volim razmišljati kako tko izgleda dok s njim komuniciram, bilo ovako bilo telefonom sa strankama...
Da se pohvalim kažu da dobro pogađam...
Posljednje uređivanje od imperator : 19-10-2020 at 14:38
Jučer čovjeka pregazio auto, umro jadan od korone.
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.
Imam ja još tužniju priću danas je u BiH registrirano novih 1784 slučaja zaraze čime se dostigla ukupna cifra svih zaražnih od početka pandemije od 61.208 i ukupno umrlih 1491 sa današnjim danom kad je umrla 31 osoba i ne u prometu, od starosti ili leukemije nego na respiratorima u bolnicama gdje su ležali tih kobnih desetak dana i umrli...
Mnogi se šprdaju sa ovom opakom bolesti, što razumijem i treba ostati pozitivan, jer pesimizam drastično narušava imunitet i približava čovjek grobu ukoliko ne daj Bože oboli od ove smrtonosne boleti.
Jasno i na sreću veliki broj je i onih koji nisu niti znali da su oboljeli ili prebolovali Kovid-19, i hvala dragom Bogu što ima i takovih puno više nego onih koji su jedva preživili na respiratorima i koji se teško i dugotrajno oporavljaju.
Stoga.
Poštujmo pravila, preporuke i naređenja nadležnih institucija i pojedinaca u njima, koji su ovlašteni ili meritorni da daju preporuke, uputstva pa i naređenja, nosimo maske, rukavice i u mini bočicama sredstvo za jaku dezinfekciju, jer korona nije izmišljena ili fiktivna bolest, nego stvarna pošast na planeti, od koje je umrlo više milijuna osoba.
Ipak.
Nisam se uspio sačuvati...
Ali vi smo u obitelji osim Sagitariusa, koji je vanka odbolovali bez jakih simptoma ovu bolest.
Dragom Bogu hvala svi smo OK i izišli smo iz karantine i samoizolacije, bez nekih jačih simptoma.
Osobnoi sam samo izgubio čulo njuha, par puta kašljucnuo, i to je to...Čak i roditelji su to izgurali bez problema...
Drago nam je da ste svi dobro.![]()
Nek ste živi i zdravi.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Interesira me kako napreduje vakcinacija protiv Kovida-19 u Hrvatskoj...kakav je odziv, imali puno antivaksera, te postoje li šanse da se netko iz BiH (jasno Hrvat sa putovnicom) može vakcinisati u Hrvatskoj i gdje.
Bio bih zahvalan da netko o svemu ovome napiše neku rečenicu više...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.