Iz Mosta Strenja Linić i Dobrović u Most navodno Raspudić i Selak.
Iz Mosta Strenja Linić i Dobrović u Most navodno Raspudić i Selak.
Najopasnija opozicija HDZu je u ovom trenutku Miroslav Skoro. Citam da su hapsili zenu Karamarka, Penava ih je pljunuo dobrano, cisto osjecam kako kuhaju i piste.
''Mi cemo lipo, ako oni hoce lipo. Ako nece, mi cemo radit svoj posa ''
Jel' to provjereno da Raspudic bas ulazi u politiku?
Nagađanja tiska da idu u Most jer ih Grmoja hvali.
Ja sam vidio da su gostovali na podcastu Grmoje, pa sam i ja pomislio uci ce, ali sada sam skoro pa 100% siguran da to nije slucaj.
Loso se pokazao kao strasna prelivoda, do jucer drukao za Skoru a sad... svasta.
Nije da me iznenadio, ja neke njegove stavove potpisujem ali u drugu ruku on ima i morbidnih stavova.
Raspudica i MOST ne mogu razumjeti, mada i on je pomalo konformist.
Potvrdjeno je da Marija Selak izlazi kao neovisna na listi MOST-a.
Karamarko se pokazao uz Esihicu, znaci HDZ se opet odlucio ratovati sa desnicom, smjeskajuci se kiselo i nudeci ko fol suradnju.
I dalje sam misljenja da bi se Neovisni morali dogovoriti sa Skorom.
Podržavam ulazak gđe Selak- Raspudić u politiku iako bi volio da to nije na listi MOST-a ali to je njezina odluka.
Očekujem da se i Nino kandidira, pa neće valjda biti papak pa isturiti ženu a on da besplodno ( pogotovo u zadnje vrijeme) palamudi i suzdržava se maksimalno.
Ovo bi moglo spasiti MOST od nestanka s političke scene.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 20-05-2020 at 18:41
.....kad bi mladost znala...kad bi starost mogla.....
Ako on udje ovo je direktan udarac na DP i drzanje lojtre HDZu.
https://www.vecernji.hr/vijesti/pena...elefon-1403891
Penava: Škoro mora postaviti ultimatum vladi, a o premijeru nisam govorio loše
Meni je zanimljivo kako jugoboljsevicki mediji na silu hoce stvoriti vezu Skoro-Rusi iliti ruski kapital.
Primjeti slicnosti sa slucajem Karamarko, pa nadalje Trump.
Kako ti to zamišljaš život? paušalno? kako se dogovoriti s nekim tko ne pokazuje nimalo želje ni geste za iskren dogovor.
evo, žena te ide napustiti, ti klečiš, moliš, cviliš, pozivaš se na djecu...ali žena ode.
ti u kurcu a frend ti onako opušteno kaže; pa što ste niste mogli dogovoriti?
ili, vidiš zlatni lanac na podu i pokušaš ga uzeti. dođe mrcina od 2 metra i 150 kila i uzme ga. ti se pokušaš dogovorati a on te samo otrese.
dolaziš u kvart tužan i to ispričaš, a netk oti onako u prolazu dobaci; ma trebao si se dogovoriti.
bez uvrede, ali ovdje vidim takav defetizam i kukavičluk kao i nesposobnost da da se izdrži stvarnost i realnost.
nema mesija. nitk oti neće donijeti ništa osim ako se sam ne potrudiš.
ovo je utrka, hodnja, putovanje u kojemu se pada više puta a svrha nije da te odnesu nego dapokažeš petlju da se ustaneš, streseš prašinu i da ideš dalje.
žalim ali postali ste biljojedi
ex. m. BBB ZG +40, 50-100
Mogao si skratiti ovo i napisati sa druge strane nije bilo realnog interesa. Citam sto Inkvizitor pise, vjerujem ja njemu, samo ja ne znam jel' taj koji mu prenosi iz Neovisnih prica istinu, a taj nisi bio ti. Kako si dobro rekao, ne postoje mesije, i svugdje netko moze ispasti lazov.
Robert Pauletić ide u 10. izbornoj jedinici s Domovinskin pokretom. Radije bih da su se dogovorili s Mostom i da Bulj ide u Sabor.
Karolina Vidović Krišto ide u 9. izbornoj jedinici sa Domovinskin pokretom.
U utorak u jutarnjim satima predsjednik HSP-a Karlo Starčević potvrdio je za Dnevno da je desni blok Neovisnih za Hrvatsku Brune Esih, njegovog HSP-a i Generacije obnove spreman za izlazak na izbore s Domovinskim pokretom Miroslava Škore.
Iako je u ponedjeljak Frano Čirko iz Generacije obnove istaknuo kako je teško moguć dogovor sa Škorom te je rekao da su Škorini prijatelji “do jučer pjevali u HDZ-ovom stožeru”, danas je i on promijenio ploču i tvrdi da nije tako mislio.
“Ja bih najradije htio da desnica ide zajedno sa što manje različitih lista. Shodno tome, pozitivan dogovor sa g. Škorom je poželjan, no on ovisi o obje strane”, rekao je Čirko
https://priznajem.hr/novosti/okuplja...okretu/122616/