''Mi cemo lipo, ako oni hoce lipo. Ako nece, mi cemo radit svoj posa ''
Danke Svabo.
Nekad se govorilo da nesreća nikada ne dolazi sama ali u ovom našem slučaju 2020. je povela sve svoje prijateljice:
*novi gubitak finala rukometnog EP-a kao i već dobivene utakmice za 3. mjesto u vaterpolskoj inačici
*Zorangutan osvojio izbore
*meteor iznad Zagreba
*smrtonosna epidemija i iznenadni život u poluratnom stanju
*sultanov pokušaj nove "izbjegličke" krize
*stoti rođendan Josipa Manolića praćen razornim potresom i iznenadnim udarom hladnoće u Zagrebu
*SDP vodi u anketama
*današnji najgori zrak u Zagrebu i Slavoniji na svijetu
*još potresa po Hrvatskoj
*u travnju pored Zemlje prolazi oveći meteor
*izvjesna nova & nabildana recesijetina
Da je ovo pretočeno u film ljudi bi se nasmijali i okrenuli na nešto uvjerljivije poput Sharknada, Spice Worlda ili, božemioprosti, hrvatskog filma.
Da je Kolindica slatka i mila tu...sve bi bilo drugacije...
Btw...vide li neko Zorana... ne cuh od njega glasa...sta frajer uopste radi...
Zanimljivo kako nam danima govore i pišu po televiziji naslove: OSTANITE DOMA
A danas najzagađeniji zrak, izgledalo je kao sumaglica u zraku. Kao da je netko prskao zrak aerosolima: https://www.cia.gov/news-information...relations.html
Ostanite doma jer ćemo malo prskati. Ko kad zaprašuju komarce.
Veli čovjek iz zemlje gdje vlada jedan poludjeli psiho a cijeli narod ko hipnotiziran.
Milanović kakv god bio bio zna koje su mu ustavne ovlasti. Ali kod vas. Čovjek uzeo sve ovlasti u svoje ruke i faktički svakim danom ili svojim postpukom krši Ustav.
ono što je kod vas, ne može biti nigdje u svijetu.
.....kad bi mladost znala...kad bi starost mogla.....
Imaju prioritete. Treba hraniti silne izbjeglice i azilante koje su dovukli u Njemačku.
Ne znam kako EU aparatčiki ne reagiraju na takvo ponašanje, niti hrvatski mediji ne laju o tome, ali zato smo mogli nebrojeno puta čuti od hrvatskih političara (uključujući sadašnjeg predsjednika Zorana Milanovića koji je na sučeljavanjima spomenuo Orbana u negativnom kontekstu) i medija o "diktatoru" Orbanu i Putinu.
Linkovi bez pojašnjenja se brišu. jel trebam po milijuniti put to ponovit..
Kažu da će skidati i vrh drugog tornja katedrale
Jel to kažu isti oni koji su skidali tornjeve na Širokom?
Opet potres, opet oko pola 7h kao i onaj prije pola godine u Zg. Ovaj put epicentar je bio u Petrinje, 5 stupnjeva jačine po Richteru. Osjetio se i u Vž dobro.
Bome je drmalo duže nego onaj prvi samo slabije.
Od svih prirodnih nepogoda potres mi se čini najgori. Užasan je osjećaj te bespomoćnosti i što u trenutku nemaš gdje bježati. Stoj gdje jesi i kako ti Bog da.
...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...
Nisam čak ni iz kreveta ustala. Vrata se tresu, krevet se tresr, suđe ne zvecka, znači ništa neće pasti. ali dugo je trajao.
Ti nisi ono što jesi sad, nego ono što tek možeš biti! Ti si trenutno žir, ali smisao tvog života je biti hrast! ~ T. Ivančić
יֵשׁ מֵאַיִן
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antunac)