Vidi rezultate ankete: Je li vrijeme za paniku?

Glasači
17. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Nema mjesta panici

7 41.18%
  • Ima mjesta za blagu paniku

3 17.65%
  • Treba početi kupovati zalihe hrane i oružja

3 17.65%
  • Kraj je blizu, pokajmo se za naše grijehe

4 23.53%
+ Odgovori na temu
Stranica 78 od 79 PrviPrvi ... 28 68 76 77 78 79 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1,541/1568

Tema: Histerija oko korona virusa

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Zapravo se dogodio najveći medicinski eksperiment na čovjeku u povijesti.
    Rezultate tog eksperimenta vidjet ćemo tek u budućnosti.
    Već ga viđamo. Procjene utemeljene na službenim podacima raznih država kažu da je oko 20 milijuna ljudi već umrlo od "cijepiva" a oko 2 milijarde teško ozlijeđeno. Tek ćemo vidit dugoročne posljedice. Usput, ovo nije bio nikakkav ekperiment, znalo se dobro što se radi i zašto. Sve je išlo po planu.
    Dan nakon tog priznanja Pfizerove direktorice šefica američkog zdravstva urgira ljude da se cijepe jer Biden nije bio u pravu kad je rekao da je pandemija gotova a FDA je dala dozvolu za "emergency" upotrebu cijepiva za djecu staru od 5 do 11 godina..bez da postoji billo kakva "emergency"

Nema mrdanja!
    Beroš najavljuje doživotno docijepljivanje protiv covida; https://narod.hr/koronavirus/berosev...-protiv-covida
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Rast viška smrtnosti u razvijenim državama EU.
    Mogla bi se kladiti da je cijepljenje protiv kovida povezano s porastom smrtnosti.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Nema mrdanja!
    Beroš najavljuje doživotno docijepljivanje protiv covida; https://narod.hr/koronavirus/berosev...-protiv-covida
    Isto kao što sad imamo protiv gripe, svake godine se neki stariji ljudi cijepe. Mora se vrtiti lova.

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Ovi kinezi su lobotominizirani definitivno sta im partija radi https://www.index.hr/vijesti/clanak/...ti_najnovije_d

Xi zajahao još jedan mandat,zavidna razina provedbe "epidemioloških mjera", maske,izolacija, represija ko da ga je kim jong il ili FSB pravio... od 2018 Kina u negativnom PP,nekretninski baloni i lagani izlazak zapadnog kapitala,zalazak sunca..
    Prisajedinili bi u vekovnu Kinesku zemlju Taiwan al nedaju LGBT Ameri.

El viva comunismo el viva liberta.

Bandiera rossa la trionfera

https://youtu.be/vZfgMMUjF54
    Posljednje uređivanje od ivica : 31-10-2022 at 23:19

Citiraj Prvotno napisano od ivica Vidi poruku
    Xi zajahao još jedan mandat,zavidna razina provedbe "epidemioloških mjera", maske,izolacija, represija ko da ga je kim jong il ili FSB pravio... od 2018 Kina u negativnom PP,nekretninski baloni i lagani izlazak zapadnog kapitala,zalazak sunca..
    Prisajedinili bi u vekovnu Kinesku zemlju Taiwan al nedaju LGBT Ameri.

El viva comunismo el viva liberta.

Bandiera rossa la trionfera

https://youtu.be/vZfgMMUjF54
    Na Zapadu upravo rade da od svojih ljudi naprave poslušne, pokorne Kineziće.
    Korona je jedno od sredstva.

Na Zapadu upravo rade da od svojih ljudi naprave poslušne, pokorne Kineziće.
    Korona je jedno od sredstva.
    Miljama je još daleko od Kine, jedinstven slučaj,osim možda još Sjeverna Koreja, za koju niko ništa nezna.
    Kinezima u svojoj šlampavosti i utrci za kapitalom pobjegne "virus" iz labosa, ili s tržnice,pa mlati one starije i one slabog imuniteta, pa se komunistička partija iživljavaja na Kinezima. Dok ovaj što je pobjegao iz Moskovske kuhinje ne bira,a nosi gen komunizma, carizma, mongola...staro mlado nebitno, smo nek je Ukrajinac, potonji je opasniji za opstanak ljudske vrste jer preferira one u fertilnoj dobi.

Britansko ministarstvo zdravstva ili nešto tako je prezentiralo grafove o korelaciji intenziteta cijepljenja i povećanom riziku od oboljevanja od HIVa...

Korelacije između cijepljenja i nataliteta...

Chile je početkom godine dosegnuo procjepljenost od 50% populacije četvrtom dozom, što je bar koliko pratim jedna od rijetkih s takvom brojkom, natalitet im je cca 10% bolji nego prošle godine... još da prezentiraju podatke o oboljelima od HIV....
    Cijepljenje, slaba korist, rizik za zdravu osobu velik, za utjecaj na ukupnu populaciju, nikakav, kao ni "virus".

Odjedanput je nestao virus korone.
    Zapravo, ljudi i dalje oboljevaju samo je sada taktika praviti se da se ništa ne događa.
    Prošle godine u ovo vrijeme maltretirali su nas cjepjenjem i kovid potvrdama.

Ali ništa, baš ništa nije slučajno. Ni to da je virus "pobjegao" iz laboratorija ili tržnice, ni to da ga sada nema.

Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    Ovo je dokumentarac

https://rumble.com/v1wac7i-world-pre...-suddenly.html

Već su ga skinuli s youtubea?

https://kamenjar.com/prosvjedi-u-san...o-diljem-kine/

Jel' moguće da je i Kinezima dosta korona terora?!

Datum registracije
    Jan 2022
    Ovo su i mozda prvi protesti protiv partije jos od Tiananmena 89, a sto je zanimljivo kao i u Iranu ovi protesti otvoreno pozivaju na ostavke Ajatolaha i dozivotnog sekretara Xi-a.

Verzija sa hrvatskim titlovima

UMRLI IZNENADA
    https://www.bitchute.com/video/HJZE0IyHevly/

Super ugledni član LB86 avatar
    Datum registracije
    Jan 2021
    neću previše u detalje, prije mjesec dana mi je umrla rođakinja, dakle rezime 71 godinu, nikad tlak nikad šećer nikad ništa osim viroza, nikad kod doktora, osim kad je druge vodila kod istih.

nikad operacije, ma ništa, apsolutno ništa, ta kod doktora u životu nije bila osim kad je druge posjećivala.

dakle zdrava ko dren, što bi narod reko, e ali sad ide ono čuveno ALI, ali 3 put se cijepila.

ja sam reko bratu kada sam čuo da se prvi put ide cijepit, da joj kaže da se ne cijepi, kao što se ni ja nisam, dobio sam tu tzv koronu i prebolio je najnormalnije imo temperaturu 39.1 i to je to. umor tjeda dana, i nakon toga ko nov.

ali stariji su u paranoji zbog ove histerije, i masovno idu na cijepljenja, a sad pazite umrla od ugruška u krvi, a ja bih volio da mi netko doktorski objasni kako osoba koja je zdrava, i nema nijednu tešku niti kroničnu bolest, može dobit ugrušak u krvi i umrijet u snu ? jel postoji uopće medicinsko objašnjenje za takvo nešto, meni osobno je tu sve jasno, da se nije cijepila bila bi još živa, sad koliko dugo ne znam niti me zanima, samo znam da bi još živjela pa bilo to 5 godina 5 godina, uzeli su njenom mužu ženu s kojom je mogo živjet još 5 godina, plus on je teško bolestan, teže od nje, koja je bila praktički zdrava. nikakve simptome nije imala, osim starosti i umora kada radi, a to imam i ja koji imam 35.

prema tome sve je tu jasno već neko vrijeme, cijepe ljude ko stoku i prodaju šuplje priče o tome kako se na taj način štiti javnost od zaraze. i širenja iste, ono najeftiniji štosevi na koje ljudi na žalost nasjedaju, i onda kažu ne vjeruješ institucijama, iskreno zabrinuo bih se kada bi bio tolika budala i vjerovo tim i takvim instuticijama, tek to bi me zabrinulo da im povjerujem da išta rade za moje dobro.
    Slobodan Praljak nije ratni zločinac, s prijezirom odbacujem vašu presudu!

Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    Ovo su i mozda prvi protesti protiv partije jos od Tiananmena 89, a sto je zanimljivo kao i u Iranu ovi protesti otvoreno pozivaju na ostavke Ajatolaha i dozivotnog sekretara Xi-a.
    Ma, ovo u Iranu je režija sa Zapada.

Navodno Kinezi ne mogi gledati utakmice SP da ne bi vidjeli kako se ostatak svijeta vratio u normalu.

Datum registracije
    Jan 2022
    Da ,zapadni agenti preruseni u mulahovu vjersku miliciju su ubili onu jadnicu koja je pokazala kosu. Pa koja je vasa opsjednutost tim nemoralnim Zapadom kao ultimativnim zlom je nevjerovatno. Kao da slusam srbe.

Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    Da ,zapadni agenti preruseni u mulahovu vjersku miliciju su ubili onu jadnicu koja je pokazala kosu. Pa koja je vasa opsjednutost tim nemoralnim Zapadom kao ultimativnim zlom je nevjerovatno. Kao da slusam srbe.
    Mali offtopic, ali moram reagirati.
    U većini arapskih i muslimanskih zemalja žene po zakonu moraju biti pokrivene. Iran nije izuzetak.
    Skineš maramu, slijedi kazna.
    Njihova kultura, njihovi običaji, njihova stvar.

U mnogim muslimanskim zemljama tretiraju žene gore nego životinje.
    Naprimjer, Saudijska Arabija. Tamo žene ne mogu izaći van npr. liječniku ako nemaju dopuštenje muškog skrbnika.
    Kazne za neposlušne žene su rigorozne.

Zapad naravno šuti i zatvara oči na Saudijsku Arabiju, Katar, Bahrain, Jordan...
    To su im saveznici. Iran je neprijatelj.
    Žene su samo sredstvo da se pokuša srušiti neprijatelj.
    Gnjusno licemjerstvo na najjače.

Onaj koji ima mozak i zna se služiti njime skužit će to.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 29-11-2022 at 10:51

Poplava iznenadnih smrti.
    Neki dan novinar, sada mladi nogometni sudac.

Svugdje je tako. Od Australije, Amerike do Europe.
    Za sada svi šute o detaljima, naprimjer dali je osoba bila cijepljena?

Broje se mrtvi i ako se ovaj trend nastavi itekako će se početi postavljati pitanja i povezivati cjepljenje sa iznenadnim smrtnim slučajevima.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove