Drugi dio videa,koliko sam shvatio govori o fabriciranju virusa u laboratoriju.
Koliko sam pratio forum par forumasa tvrdi da virus nije izoliran, pa prema ovome izgleda ne bi bilo moguće izolirati "prirodan virus"posto je ovaj kreiran rukom u laboratoriju.
Steti zdravlju, pa je netom ponudeno "cjepivo", za nekih pola godine, kao lijek, odgovor.
Dakle, ne nalazimo se u periodu jace gripe nego u periodu biološkog oružja s kojim se za sad neuspješno ratuje. Ponudeno je virus i ponudeno je cjepivo.
Kineski broj novozarazenih je jos uvijek oko cca 100000, zaintrigiralo me pa pratim od početka, nikako da bukne kod njih, pogotovo kad je buknulo u susjednoj Indiji, ili idu stalno u totalni lock ili laziraju brojeve.
Sad je na sceni ovaj zarazniji soj,svugdje je buknulo i nadam se da Ce doskora proci kroz populaciju i zavrsit s ovim cirkusom od mjera, represije, da se stavi ad acta.
Smrtnost je bila izrazenija do sad, ali uskoro cu smrtnost, kad ovaj omikron odradi, promatrati isključivo kroz prizmu broja cjepljenih, a procjepljenost pojedinih država je vidljiva pa shodno tome ocekivat je i neke vece brojeve u tim državama koje prisiljavaju na cijepljenje i ograničavaju normalan život.
One koje primjene trecu, cetvrtu itd dozu treba stavit pod povećalo.