Vidi rezultate ankete: Je li vrijeme za paniku?

Glasači
17. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Nema mjesta panici

7 41.18%
  • Ima mjesta za blagu paniku

3 17.65%
  • Treba početi kupovati zalihe hrane i oružja

3 17.65%
  • Kraj je blizu, pokajmo se za naše grijehe

4 23.53%
+ Odgovori na temu
Stranica 79 od 79 PrviPrvi ... 29 69 77 78 79
Prikaz rezultata str. 1,561/1571

Tema: Histerija oko korona virusa

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Oce to od bocke...bitno je da su nalijepili podrugljujucu etiketu "antivakseri" sa zeljom da ih svrstaju u isti kos sa tipovima koji vjeruju da je Zemlja ravna ploca. Ljudima koji zele koristiti mozak kad odlucuju da li ce i sta ubrizgavati u sebe https://www.index.hr/vijesti/clanak/...procitaj_jos_d

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    gle, ja dok ne odem u svemir, kada vidim one universal filmove sve mi je jasno, di god dođeš vidiš loptu to je jedna vrsta propagand, ja ne vjerujem više u ništa što je službena inercija, pa tako i kada mi ovi kažu da je sunce žuto ja sumnjam i u to iako vidim da je žuto.

jednostavno sve što dolazi službenim kanalima, kod mene je pod znakom pitanja, osobno mi se jebe jel zemlja ravna ili okrugla kada moram živjet na njoj, šta god da je tu sam i tu ću umrijet, kakvog god oblika bila.

ali ako soršijada i oni kažu da je okrugla, ja ću reći da je ravna, samo da bude kontra njih i njihovih predstava uostalom ljudi cijelu povijest o tome vode debatu jer koliko je ljudi bilo u svemiru i moglo svjedočit kakvog je oblika govorim OSOBNO ??

na stranu mjesec, za njega se vidi da je loptast, ali ne mora značit da su i svi ostali objekti i planete u svemiru okrugle. ne vidim zašto ne bi nešto bilo ravno, bez obzira što nas služeno uče da se tako oblikuju planete i sustavi, jbg ja sam od onih dok sam nečemu ne svjedočim ne vjerujem nikome i ničemu sto posto. to da ja svojim očima vidim da je okrugla, onda bih s sto posto sigurnosti svima tvrdio da je okrugla, ovako ne mogu i neću, i smatram da i ovi ravnozemljaši imaju neke logike kako to da rakete padaju koje se ispaljuju i da samo čuvena NASA može u svemir, daj molim te sve je to jedna predstava i muljavina iza svega toga uvijek stoje interesi hoštaplera istih ovih koji su sada skuhali još jedan rat na istoku europe, a tobože im stalno do planete i globalnog zatopljenja sve se bojim.

PUTIN je druga strana ,istog novčića, to je Putin, na jednoj je Biden a na drugoj Putin.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    Već ga viđamo. Procjene utemeljene na službenim podacima raznih država kažu da je oko 20 milijuna ljudi već umrlo od "cijepiva" a oko 2 milijarde teško ozlijeđeno. Tek ćemo vidit dugoročne posljedice. Usput, ovo nije bio nikakkav ekperiment, znalo se dobro što se radi i zašto. Sve je išlo po planu.
    Dan nakon tog priznanja Pfizerove direktorice šefica američkog zdravstva urgira ljude da se cijepe jer Biden nije bio u pravu kad je rekao da je pandemija gotova a FDA je dala dozvolu za "emergency" upotrebu cijepiva za djecu staru od 5 do 11 godina..bez da postoji billo kakva "emergency"
    tetka mi je umrla, nakon 3 doze, opominjali smo je ali džabe ona je vjerovala da je to za imunitet i da je stara, a nikad kod doktora bila, eto bila zdravija od mene koji imam 36.

ljudi vjeruju tim idiotima i uvijek se vode slijepo za informacijama, umjesto da sve provjere 300 puta, pa i 301 put ako treba. ono dok god nisi siguran, ne čačkaš vraga.

nitko od nas ne zna što je u tom cijepivu, osim onih koji ga proizvode, i to je dovoljno da ti se upali signal u glavi da odjebeš to, a kamoli svi ovi dokazi o nuspojavama i preminulima koje imamo svi ovakve primjere ko ja svoju tetku, jer eto ona je radila iako jebila u mirovinu i zbog toga se i morala cijepit, jer se kreće među ljudima a nije to mogla bez covid potvrde. ali to je sve način ucijene, i to tako ide, ali ti moraš sam procijenit jel ti važniji posao odnosno novci ili zdravlje tj život.

Citiraj Prvotno napisano od LB86 Vidi poruku
    gle, ja dok ne odem u svemir, kada vidim one universal filmove sve mi je jasno, di god dođeš vidiš loptu to je jedna vrsta propagand, ja ne vjerujem više u ništa što je službena inercija, pa tako i kada mi ovi kažu da je sunce žuto ja sumnjam i u to iako vidim da je žuto.

jednostavno sve što dolazi službenim kanalima, kod mene je pod znakom pitanja, osobno mi se jebe jel zemlja ravna ili okrugla kada moram živjet na njoj, šta god da je tu sam i tu ću umrijet, kakvog god oblika bila.

ali ako soršijada i oni kažu da je okrugla, ja ću reći da je ravna, samo da bude kontra njih i njihovih predstava uostalom ljudi cijelu povijest o tome vode debatu jer koliko je ljudi bilo u svemiru i moglo svjedočit kakvog je oblika govorim OSOBNO ??

na stranu mjesec, za njega se vidi da je loptast, ali ne mora značit da su i svi ostali objekti i planete u svemiru okrugle. ne vidim zašto ne bi nešto bilo ravno, bez obzira što nas služeno uče da se tako oblikuju planete i sustavi, jbg ja sam od onih dok sam nečemu ne svjedočim ne vjerujem nikome i ničemu sto posto. to da ja svojim očima vidim da je okrugla, onda bih s sto posto sigurnosti svima tvrdio da je okrugla, ovako ne mogu i neću, i smatram da i ovi ravnozemljaši imaju neke logike kako to da rakete padaju koje se ispaljuju i da samo čuvena NASA može u svemir, daj molim te sve je to jedna predstava i muljavina iza svega toga uvijek stoje interesi hoštaplera istih ovih koji su sada skuhali još jedan rat na istoku europe, a tobože im stalno do planete i globalnog zatopljenja sve se bojim.

PUTIN je druga strana ,istog novčića, to je Putin, na jednoj je Biden a na drugoj Putin.
    Slažem se s ovime. Zar nam nije ni ovaj zadnji primjer oko korone pokazao da živimo u predstavi i zar mislimo da je samo korona bila predstava?

Malo o (ne)postojanju virusa

DR TOM COWAN EXPOSES MASSIVELY LACKING EVIDENCE SHOWING VIRUSES ACTUALLY EXIST & CAUSE DISEASE
    https://www.bitchute.com/video/8RbdKbOt7RiB/

"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Treća godišnjica početka korona terora;

Ministar zdravstva Velike Britanije govori svom pomoćniku govori kako će ljude zastrašivati novim sojem covida; https://www.facebook.com/photo/?fbid...11562682249656
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Govori mu kako će usmjeriti pažnju javnosti novim sojem i tako ih preplašiti. A sve već poznato, zastrašuju, kontroliraju, usmjeravaju ljude. Kao da smo ovce.

Intervju doktora znanosti Hrvoja Pendea za Narod.hr; https://narod.hr/hrvatska/dr-sc-hrvo...-ce-nas-dotuci

Na početku i na kraju ima o Ukrajini, ali većina je o nametnutoj covid histeriji.
    Intervju je dugačak, no vrijedan svakog čitanja!
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 12-04-2023 at 03:15

Biden najavljuje nova cjepiva; https://narod.hr/izdvojen-clanak/bid...o-biti-obvezno

Rekla sam ja da bagra ne misli stati, pogotovo kad su druge godine izbori u SAD-u.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 30-08-2023 at 23:09

Histerija oko korone pomalo pada u zaborav, ali agenda ide dalje; https://narod.hr/koronavirus/brazil-...iteljima-kazne
    Brazil u obavezni kalendar cijepljenja planira od 2024. uvrstiti i cijepljenje protiv Covida i i to za djecu od šest mjeseci do pet godina.

Bojim se da će to doći i do nas. Uz cjepiva protiv tuberkuloze, ospica i dječje paralize ugurat će i kvazi cjepivo protiv korone; šta je neusporedivo, bespotrebno i opasno.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 16-11-2023 at 01:43

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove