Vidi rezultate ankete: Je li vrijeme za paniku?

Glasači
17. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Nema mjesta panici

7 41.18%
  • Ima mjesta za blagu paniku

3 17.65%
  • Treba početi kupovati zalihe hrane i oružja

3 17.65%
  • Kraj je blizu, pokajmo se za naše grijehe

4 23.53%
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 79 PrviPrvi 1 2 3 4 5 13 53 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/1571

Tema: Histerija oko korona virusa

Koji smo mi isprani,neradnicki,niskoristi narod postali,stk mediji serviraju,narod ko sekta slijedi,gori od bilo kakvih ovaca.
    U sta smo se ovo pretvorili ko narod,meni nije jasno.

Nije samo Hrvatska, cijeli svijet je poludio.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Istina,ali cijeli svijet,tj.barem ovaj zapadni,nije imao u ne tako dalekoj prošlosti rat pa su razmaženi,mi bi s druge strane trebali biti pametniji.

i što je najgore ili najbolje situacija kod nas i nije tako strašna(ako nam ne muljaju),a stvara se panika. mediji jesu glavni krivci koje bi trebalo kazniti,ali kako glup narod nasjeda meni to nije jasno.

Nahrlila stoka po ducanima da bi se ne jelo vec prezderavalo 14 dana.Stoka ne misli,pa pi centrima vuku starije i djecu.
    Trci stoko u lidla po kokos od dva eura,nemoj slucajno svoju uzgajat,kupuj brasno stoko od Njemaca a tvoja njiva neka reste u livadi.Stoci se ne isplati radit i imat svoje,al svabe svega ima.Svoje potaracaj,drugome sluzi.
    U sto smo se kao narod pretvorili,ovo je za plakat.

Je suis Talijan. Krenuli su s videima dirljive složnosti u uvjetima smrtne opasnosti. Talijani pjevaju preko balkona dok virus hara. Dekameron 21. stoljeća.

Citiraj Prvotno napisano od šanta85 Vidi poruku
    Nahrlila stoka po ducanima da bi se ne jelo vec prezderavalo 14 dana.Stoka ne misli,pa pi centrima vuku starije i djecu.
    Trci stoko u lidla po kokos od dva eura,nemoj slucajno svoju uzgajat,kupuj brasno stoko od Njemaca a tvoja njiva neka reste u livadi.Stoci se ne isplati radit i imat svoje,al svabe svega ima.Svoje potaracaj,drugome sluzi.
    U sto smo se kao narod pretvorili,ovo je za plakat.
    Dobro jednom jedan pisac reče: "Postali smo čopor bivših ljudi, niko i ništa, a u vlastite krvnike zagledani smo kao u svece.. Plačemo za njima više nego li za vlastitom izgubljenim djecom ili napuštenim zavičajem..."

U ovim vremenima uvijek je utjeha Božja riječ.

Matej 10. poglavlje

Ne bojte se onih koji ubijaju tijelo nego se bojte onoga koji može ubiti i tijelo i dušu.

Dakle, da i padaju sjekire s neba, ne može nam nitko utjerati strah u kosti jer imamo Božjeg duha u sebi, a taj nije duh straha nego hrabrosti.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 14-03-2020 at 19:46

Baš poludio.

Dvostruko veći promet u trgovinama na malo jučer u Hrvatskoj u odnosu prema prošloj godini.

Iako je ova tema stavljena pod "Politika", ja o njoj ne bi sa političke strane.
    Očito, radi se o vrlo zaraznoj bolesti (koja se lako širi), a smrtnost joj je veća od uobičajene gripe (smrtnost 4% Corona (u Italiji čak 7%), 1% gripa). Ako bi njenu pojavu zanemarili i ponašali se aljkavo, zaraza bi se naglo proširila, statistika bi počela raditi svoje i imali bi stotine mrtvih. A da je i 1 - previše je. Tako da ova "histerija" (priznajem i meni ta tema u medijima ide na živce, pa kada krenu o tome hvatam se daljinskog) i nije loša, utoliko što će ljude potaći na odgovornije ponašanje. I te mjere koje se uvode, ukoliko zarazu održe na minimumu ili uspore njeno (neizbježno?) širenje (dobivanje na vremenu - dolazak toplijih dana, slabljenje virusa, eventualno otkriće terapije), zapravo su dobre.
    Tako da pozdravljam zatvaranje škola, jer preko škola (vrtića) se takve stvari i najlakše šire (djeca to međusobno prošire, a onda odnesu doma svojim ukućanima). Biti će problema, gospodarskih gubitaka, ali sve bi nam to stiglo i da se zaraza ne pokušava zaustaviti + nepotrebne smrti i zdravstveni troškovi. Također i kupovina. Ukoliko nas sve strpaju u karantenu (lako moguće), praktično je imati zalihe, zbog sigurnosti, cijene i ne izlaganja riziku odlaska u kupnju. Tako da ni to ne shvaćam kao neki problem. Možda čak ljude prosvijetli kako treba okrenuti se od uvoza, nešto posijati u okućnici i naučiti nešto od američkih preppersa koji nisu ljevičari (https://www.youtube.com/watch?v=ULQ_NF1ChIw).

Na jednom drugom forumu postavio sam pitanje - slijedi autoplagijat:
    "Pitanje, da li se može (smije) koristiti varikina za dezinfekciju ruku i ako da, u kojem bi ju omjeru trebalo razrijediti s vodom? Znači, da više ne bi bila štetna za ruke, a da ipak bude učinkovita. Ukoliko je to moguće, to bi bilo jedno povoljno (jeftino) rješenje, ako zanemarimo miris.
    Davno sam gledao TV emisiju o nekom hospiciju, u kojem je bilo i dosta osoba koje boluju od AIDS-a. I tamo su nakon pranja, posuđe i pribor za jelo potapali u varikini (nisu spominjali koncentraciju), kako se ne bi prenijela infekcija. Također, kada sam bio u osnovnoj školi (~ prije 40 godina), pojavila se neka zaraza (mislim žutica) i u WC-u su nam postavili posudu sa nekom tekućinom jakog mirisa (nije bio alkohol, ali ne znam što je bilo) u koju smo nakon pranja morali potopiti šake. Uglavnom, žutica (?) se nije proširila."

Za sada sam dobio preporuku u vidu sredstva Asepsol EKO (1litra, apoteka, 50,00 - 60,00 kuna, razrijeđuje se sa 50 litara vode). Za varakinu još ne znam (jeftinija, dostupna), da li može poslužiti.

Ako netko zna ili ima kakve korisne ideje....?

Samo zapadna dakle bijela civilizacija.

Zanimljivo kako nema slučajeva u Dalmaciji, tamo di je vjera u Boga najjača u Hrvatskoj.

Ovo je čisti test za kontrolu čovječanstva a čini mi se da će Srbija bit testna zemlja gdje će vojska prva izić i na ulice...zašto Srbija. Jer je Vučić ucjenjiv i lik podoban s velikim egom da to isprobaju na njemu i Srbiji.

Zbog Eline i bokala vina

Ovo je čisti test za kontrolu čovječanstva a čini mi se da će Srbija bit testna zemlja gdje će vojska prva izić i na ulice...zašto Srbija. Jer je Vučić ucjenjiv i lik podoban s velikim egom da to isprobaju na njemu i Srbiji.
    Haha.

A prije 2 dana se šegačili u vezi Korone na telki.

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Procitao sam njemacki clanak o brojkama smrtnosti, i kritizira se sljedece:
    Primjerice u Italiji stopa smrtnosti iznosi 5%. Sto je, ruku na srce, ogromna brojka.
    Sto bi se moralo istaknuti, broj zarazenih i onih koji su preboljeli to u sjevernoj Italiji ide u stotine tisuce, ako ne milijune, po procjenama. Ako se uzme to u obzir, smrtnost je daleko manja. Znaci, ako se uzme samo potvrdjene slucajeve stvar izgleda daleko zesca nego sto, valjda, zaista je.
    Vodeci njemacki epidemiolozi Njemacke procjenjuju da ce smrtnost iznositi 1% u prosjeku, ali ce zavisiti od zemlje do zemlje.
    Ako bi se to ispostavilo kao tocno, to bi opet bilo deset puta vise nego kod obicne gripe.
    Rizicne grupe ostaju iste.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Kolko možemo vjerovati tim podacima? Negdje sam proočital dobru zezanciju, da će sad svim umrlima staviti razlog smrti koronu pa onda idu na Jasenovački popis.

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Pa ako idemo po zdravoj logici, procitao sam ovih dana da u sjevernoj Italiji radi oko 100.000 Kineza, i to iz te kineske regije iz koje je izasao virus. Zna se da su Kinezi duboko umijesani u modnu i modnopreradjivacku industriju Italije, a posto su njihovi radnici sigurno debelo jefitniji nego domaci, vjerujem toj brojci, ako je i manja, to bi bilo dosta da zaraze veliki broj ljudi u sjevernoj Italiji.
    Ne vidim tu neku nelogicnost.
    Ovo za 1%, pa, to oni imaju valjda svoje procjene oko medicinskih kapaciteta pojedinih drzava, recimo Amerika je u k* sto se tice toga.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Ne slažem se s vama, koronu treba ozbiljno shvatit. Radi se o novom virusu, ne zna se kako će se ponašati u budućnosti. Ne postoji cjepivo, a kako mi se čini, ni testovi nisu skroz pouzdani. Govori se da općenito korona virusi, za razliku od drugih, nisu dobri u stvaranju trajnog imuniteta, daklem, bit će repete. Španjolska gripa je imala četiri kruga oko svijeta, bili su relativno blagi i normalni, osim jednog, drugog.

Znači Hrvatska je proširila spisak skoro na sve zemlje Europe iz kojih se dolazi a koje podliježu samoizolaciji.

Osim Srbije gdje se upravo spremaju uvesti vanredno stanje, BiH i Belgije.

Ja se češkam po glavi..ček ček zašto je Belgija izuzeta kad u njoj ima npr proporcionalno više zaraženih nego u Nizozemskoj iz koje moraš u samoizolaciju.

I onda mi sjevne ko budali šamar. Pa tamo u Belgiji se nalaze guzonje u EU uredima. To je ko u Indiji viša kasta. Oni ne moraju u samoizolaciju. To je za nas kmetove. Kad oni dođu doma i kad se njih evakuira onda ide i Belgija na spisak. Zato svi u Belgiju ako mislite izbjeć debilnu, glupu , idiotsku samoizolaciju od dva tjedna

Pa vi recite da ovo nije belosvecka ujdurma i priprema za tko zna što.

Zbog Eline i bokala vina

Najbolji prikaz ljudske gluposti povodljivisti i posvemašnjog ispiranja mozga. Na duhovit način.

https://m.facebook.com/story.php?sto...75325972715625

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke