Vidi rezultate ankete: Je li vrijeme za paniku?

Glasači
17. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Nema mjesta panici

7 41.18%
  • Ima mjesta za blagu paniku

3 17.65%
  • Treba početi kupovati zalihe hrane i oružja

3 17.65%
  • Kraj je blizu, pokajmo se za naše grijehe

4 23.53%
+ Odgovori na temu
Stranica 28 od 79 PrviPrvi ... 18 26 27 28 29 30 38 78 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 541/1568

Tema: Histerija oko korona virusa

https://www.vecernji.hr/vijesti/jedn...trumpa-1456559

I kome sad vjerovati? Našima ili evangelicima?

Mladi su jedina nada.

https://www.dnevno.hr/vijesti/nadbis...njaka-1634233/

Može i ovako. Drugi neka se cijepe, a on baš sada i ne bi.

https://radiokrizevci.hr/2020/12/ber...me-kome-treba/

I sada neka netko kaže kako ministar Vili nije pravi heroj. Spasonosno cjepivo prepustiti će nekome kome treba. Poput mjesta u čamcu za spašavanje dok je tonuo Titanic...

Gloucester, grad od 150.000 stanovnika, cijeli u lockdownu zbog korone. Žena išla snimiti stanje u bolnici. Bolnica prazna, ženu nakon objave snimke uhitila policija.

https://www.bitchute.com/video/KSKowKdps5cS/

da hoće nešto kriti ne bi je ni pustili unutra. tko zna što je snimila, možda se bolnica priprema za nešto

Zato i je uhićena jer postoji logično objašnjenje.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Zato i je uhićena jer postoji logično objašnjenje.
    a objašnjenje je...?

Velika Britanije je u lockdownu već više od mjesec dana možda čak i dva pa nema pomaka čak se pojavio novi soj korone.
    Ispada da nisu ništa bolji i pametniji od nas koji imamo veću slobodu kretanja. Ha, ha koje li ironije!

Zanima me samo dokle će dekadentna rulja na Zapadu trpiti ovo ograničavanje slobode; šta će biti kap koja će preliti čašu jer ipak je lakše postrojiti Kineze i natjerati ih da slušaju nego zapadnjake kod kojih to ne ide na duge staze.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 04-01-2021 at 03:06
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od juanpablom Vidi poruku
    a objašnjenje je...?
    Daj zbroji 2 i 2. Žena je uhićena jer je pokazala istinu koju režim skriva od nas, a ta je da smo zaključani jer smo robovi, a ne zbog neke pandemije, to je samo izgovor da nas pretvore u robove.

COVID19-84. To je alat za zarobljivat i za*vat narod. Sad, sto ja ne razumijem je kome se to i kako isplati. Ako sve lijepo propadne zaradi tih lockdownaa i vrazijih matera i mjera, tko ce placat poreze i izdrzavat politicare i druge parazite?
    I sa druge strane, kao sto rece onaj Crnogorac, "pucina je stoka jedna grdna"

Citiraj Prvotno napisano od Lukrecija76 Vidi poruku
    COVID19-84. To je alat za zarobljivat i za*vat narod. Sad, sto ja ne razumijem je kome se to i kako isplati. Ako sve lijepo propadne zaradi tih lockdownaa i vrazijih matera i mjera, tko ce placat poreze i izdrzavat politicare i druge parazite?
    I sa druge strane, kao sto rece onaj Crnogorac, "pucina je stoka jedna grdna"
    Bogatašima je postalo preskupo kupovati firme, sad će prvo sve upropastiti, jeftino ih pokupovati pa onda kreće rast. Klasičan recept, njima nikad dosta. Iako je ovo pušteno s isključivim ciljem skidanja Trumpa i kineskog jačanja. Kina je pokazala s ovim rušenje zapada da je svjetska velesila.

Bogatašima je postalo preskupo kupovati firme, sad će prvo sve upropastiti, jeftino ih pokupovati pa onda kreće rast. Klasičan recept, njima nikad dosta. Iako je ovo pušteno s isključivim ciljem skidanja Trumpa i kineskog jačanja. Kina je pokazala s ovim rušenje zapada da je svjetska velesila.
    Ima neke logike u tome sto ste kazali. Ali opet, Kini je Japan j.m 100 puta. Jedu miseve. Cetnicki prijatelji. Proci ce i to, z*bat ce se ponovo, nikada ni u cemu uspjeli nijesu. To je kao ono kad su Srbi probili koridor i u Oluji ostali tamo dje su.
    Doci ce sve to nasvoje , problem je sto prodje zivot.Jedino molim Boga da ovdje i uopce na zapadu ne budalesamo toliko jel ce nas z*bat 100 puta vece budale odnas

Daj zbroji 2 i 2. Žena je uhićena jer je pokazala istinu koju režim skriva od nas, a ta je da smo zaključani jer smo robovi, a ne zbog neke pandemije, to je samo izgovor da nas pretvore u robove.
    koja istina, dođi u naše bolnice pa ćeš vidjeti. Kakav rob laprda svaki dan na forumu?

koja istina, dođi u naše bolnice pa ćeš vidjeti. Kakav rob laprda svaki dan na forumu?
    Niski su ti kriteriji za ropstvo. Ako laprdaš na forumu onda nisi rob. To kaj nemreš nigdje osim u dućan, a tamo s brnjicom, što ne možeš slobodno raditi, kretati se, to je nebitno. Evo mijenjam laprdanje za slobodno kretanje, u restoran npr.

Niski su ti kriteriji za ropstvo. Ako laprdaš na forumu onda nisi rob. To kaj nemreš nigdje osim u dućan, a tamo s brnjicom, što ne možeš slobodno raditi, kretati se, to je nebitno. Evo mijenjam laprdanje za slobodno kretanje, u restoran npr.
    ma nemoj, a gdje ti je to ograničeno kretanje. Istina neke stvari su ograničene, ali preživjet će ljudi bez birtija i restorana neko vrijeme.Hebala vas "brnjica" da vas hebala. u čemu je problem, biste li grizli nekog?

ma nemoj, a gdje ti je to ograničeno kretanje. Istina neke stvari su ograničene, ali preživjet će ljudi bez birtija i restorana neko vrijeme.Hebala vas "brnjica" da vas hebala. u čemu je problem, biste li grizli nekog?
    Do prije potresa nisam smio 500 metara dalje jer je druga županija. Prije 8 mjeseci nisam smio u drugu općinu. Danas ne smijem voditi život kakav sam vodio prije godinu dana, tak sam kao zatvorenik. Živim u 4 zida i čekam da mi prođe kazna od Božinovića.

Do prije potresa nisam smio 500 metara dalje jer je druga županija. Prije 8 mjeseci nisam smio u drugu općinu. Danas ne smijem voditi život kakav sam vodio prije godinu dana, tak sam kao zatvorenik. Živim u 4 zida i čekam da mi prođe kazna od Božinovića.
    jadan, ti bi slobodu širenja virusa a drugi ti ne daju

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove