+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 6 1 2 3 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/119

Tema: Europsko prvenstvo u rukometu 2020.

Europsko prvenstvo u rukometu 2020.

http://www.eurohandball.com/ech/men/...nal+Tournament

Ispali Francuzi haha. Sutra igramo sa Srbima. Izgleda mi kao nikad lakši put do polufinala.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    http://www.eurohandball.com/ech/men/...nal+Tournament

Ispali Francuzi haha. Sutra igramo sa Srbima. Izgleda mi kao nikad lakši put do polufinala.
    Španjolska i Njemačka....hm,nije baš tako lagano

Njemacka je jedva izvukla pobjedu protiv Latvije, imaju puno izostanaka zbog ozljeda, a i sa tim igracima su imali problem organizacije igre. Trenutno iozgledaju bas lose, Spanjolci su ih pregazili.

Dosta kritiziraju Prokopa izbornika, njihovi mediji i veliki igraci, misle da je upropastio sve sto je Sigurdson izgradio.
    Svakako imamo priliku.

Nasi igraju dopadljivo, obrana mozda i najbolja na prvenstvu do sada, ali prave utakmice tek dolaze. Puno promasujemo zicere, napad je ponekad smusen i to je tradicija kod Cervara, rekao bih da mozemo i do polufinala a mozemo i ispasti ranije. Zdrijeb je nikad bolji, prakticno ce za polufinale trebati tuci Austriju, Makedoniju/Cesku i Njemacku recimo. Od Spanjolaca se moze i izgubiti.

Najslabiji dio momcadi po meni je strucni stozer na celu sa Linom. Izlapio je covjek.

Španjolci su jako dobri, i konkuriraju za medalju. Nijemci su neugodni, ali mislim da ćemo njih dobit, austrijanci su domaćini tako da s njima isto neće biti lako a česi isto mogu biti neugodni, ako ih ne shvatimo ozbiljno.

dakle ima tu još puno utakmica koje treba dobit, da bi se napravilo dobar rezultat. ali po meni, imamo dobar ždrijeb za polufinale, a onda vjerojatno Norvežani koji su isto konkurenti za medalju.

Slovenci isto igraju dobro, pa Portugalci, Danci su podbacili, to samo govori da moramo biti ozbiljni do kraja. prvi dio protiv Srba je djelovo jako loše, i da nisu pali u koncentraciji pred kraj meča bilo bi čupavo, dakle moramo se uozbiljit ali mislim da igramo dobar rukomet i to što su Francuzi ispali bi morali iskoristit da uzmemo medalju, jer protiv svih ovih ekipa mi možemo igrat ravnopravan rukomet, i borit se za što bolji plasman. a ne treba ni govorit, da je jedino zlato što nam fali upravo europsko, i bilo bi vrijeme da uzmemo to kad već imamo situaciju da su Danci i Francuzi podbacili na ovom prvenstvu, jer kada su oni konkurentni mi teško možemo do medalje na euru.

Citiraj Prvotno napisano od juanpablom Vidi poruku
    Španjolska i Njemačka....hm,nije baš tako lagano
    Ma kaj nije, tradicionalno nam pašu. Jedna pobjeda protiv njih i u polufinalu smo. Ne sjećam se kad smo imali tak laku situaciju.

Nijemci nam možda tradiciinalno pašu, ali Španjolci baš i ne. Imali smo gadnih utakmica s njima.

Igramo loše, sve se svodi na pojedinačno siljenje jer smo spori i to je ono zbog čega nismo u užem krugu momčadi za osvajanje odličja. Zbog te sporosti smo ujedno i umorni i ozlijeđeni jer se svaki igrač stalno mora pojedinačno probijati pored dva nasilna dvometraša u obrani koji ih potrgaju.

mi osim srednjih vanjski i pivota nemamo oružja u napadu, pucači su nam katastrofalni,teretni, bez pregleda igre a i kad bi ga imali pa i dodali do krila ovi to ne bi znali iskoristit jer su još gori od vanjskih.sreća pa je ždrijeb povoljan pa možda uz inspiriranog duvnjaka u oba smjera i šege i uzmemo medalju
    Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
    Mi smo u ratu.

Stepancic nije katastrofalan, oprostices.

Ako smo ostali bez Marica, onda smo u problemu, Brozovic nije tako kvalitetan napadacki istina bolji je u obrani.

Ma kaj nije, tradicionalno nam pašu. Jedna pobjeda protiv njih i u polufinalu smo. Ne sjećam se kad smo imali tak laku situaciju.
    imamo tek nešto bolji omjer,a ne da nam tradicionalno pašu.

Danci isto eliminirani. Island izgubio od Mađara iako je puna dvorana Danaca navijala za njih protiv Mađara.

Ajde da mi sutra najprije riješimo Austriju.

Citiraj Prvotno napisano od Yaya Vidi poruku
    Nijemci nam možda tradiciinalno pašu, ali Španjolci baš i ne. Imali smo gadnih utakmica s njima.
    samo se nadam da ćemo Makedu dobro izlemat, volim ga vidjet kako se previja po podu.

Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    Ajde da mi sutra najprije riješimo Austriju.
    malo sutra, danas ćemo ih riješit, a sutra što bude.
    Posljednje uređivanje od Patria : 16-01-2020 at 18:49

Dobili Austriju. Pobijedimo Nijemce, prvog ozbiljnog protivnika i u polufinalu smo. #nikadjačieuro

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Dobili Austriju. Pobijedimo Nijemce, prvog ozbiljnog protivnika i u polufinalu smo. #nikadjačieuro
    Ako Hrvatska osvoji Euro onda će biti priča Feralovaca i njihovih sljednika da je to zato jer je nikad slabije prvenstvo,odnosno da ne bismo uzeli zlato da nisu Danska i Francuska odmah ispale.
    A ako zapnemo u polufinalu ili ranije ,u tom slučaju će biti ismijavanje da ne može Červar više osvojiti ništa,čak ni kada ima otvoren put do finala.
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

YUtarnji je vec Smajlagica izvadio iz naftalina, da malo popljuje nase i spreman je za pljuvacinu nakon prvog neuspjeha

Samo da ne izgubimo danas. Nijemci će igrati kao i protiv Bjelorusije. A mi smo skloni "crnim rupama" i greškama. Ako se to dogodi bit će to idealan scenarij za Švabe. I još ako Červar bude forsirao igru u napadu 7 na 6........ Bit će ajme majko.

Gazimo Nijemce kao plitak potok.

onda bi se vadili na spanjolcima i to bi morali neku gol razliku loviti

nisam neki optimist, rukometasi zadnjih godina ne znaju igrati clutch utakmice

Gazimo Nijemce kao plitak potok.
    sad znam da ćemo izgubit jer nema događaja kojeg ti nis izmaleriso nije mi jasno kako to nisi skužio dosad kao da to namjerno radiš ))
    Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
    Mi smo u ratu.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove