+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 6 PrviPrvi ... 4 5 6
Prikaz rezultata str. 101/119

Tema: Europsko prvenstvo u rukometu 2020.

Vidio sam isječke s utakmice. Pa kako Šego ono moš sam sebi utrpat u gol.

Ono je umjetnost. Prsima je mogao loptu smirit. Ko nogometaš. Lopta je jedva došla do njega.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 26-01-2020 at 21:28
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Meni on bez zajebancije izgleda kao da se boji lopte, a to sto je drzao danas su mu doslovce upucali u prsa, nije se mogao izmaknuti.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Ma da im je netko prije prvenstva ponudio bronzu - prihvatili bi objeručke. Srebro je odlično. Da nas je Španjolska poderala 10 razlike - ne bi ništa bilo. Ok. Ali kvaka je u tome što smo u ovom finalu imali sve na svojoj strani da konačno uzmemo to zlato - a nismo. Načekat ćemo se da nam se ovakva prilika ponovno ukaže u nekom finalu. E to je kvaka.

I Španjolci su danas bili bez snage - stariji su od naših. Imali smo korektno suđenje. I moram reći i ovo Stepančić je stvarno odigrao kriminalno prvo poluvrijeme. Na onoj drugoj strani - šutera tko bi propucao španjolski blok nije bilo. Uđe sa Španjolske klupe onaj bradonja Maqeda i spraši nam tri komada iz šuta. Nešto su u sredini petljali Karačić, Duvnjak i Horvat - Cindrić je pokušao ali nije išlo.

I onda su Španjolci jednostavno ''zatvorili sredinu''. Ni krila ne koristimo. Mislim tamo ih je na klupi mali milijon stručnjaka - i nitko ništa ne vidi. U što gledaju.

Isključivo smo na obrani došli do finala, a u finalu to više nije bilo dovoljno, a i ne može nas sreća stalno maziti po glavi.
    Posljednje uređivanje od Nervozni listonoša : 26-01-2020 at 21:16

ne znam koliko je do Sege, Cervar je trenera golmana ostavio u Zagrebu

nezabiljezeno u svijetu rukometa... to je kao da pucas sebi u nogu

mali covjek sa velikim egom

Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Hrvatsku je pokosija Sego. Znan, nije to ok, svi oni igraju pod pritiskom, ali meni je cudno da taj Sego jedino koliko toliko funkcionira kada mu je razina adrenalina na maksimumu, znaci zadnjiih deset minuta igre.
    Covjek se boji lopte.
    Meni toliko nije bilo žao zlata iz Tunisa jer bili smo bili još opijeni zlatom iz Arene. No ono što bilo bolno je poraz u finalu Eura 2008, polufinalu OI 2008, finalu SP 2009 te finalu Eura 2010. godine. Tu smo morali naći dobitnu kombinaciju za napraviti korak više i izvući pouke pouke iz poraza. U samo dvije godine igrali smo tri finala i finale prije finala na OI a nijednom nismo otišli do kraja i izvukli pouke iz tih poraza. Evo danas je manje više bilo očekivano, s tim kako je čudno kako Španjolcima igraju igrači od 38 godina a nama nisu dobri Čupić sa 34 ili Štrlek sa 32 godine.
    Posljednje uređivanje od Cid-xp : 27-01-2020 at 00:43

Opijeni zlatom iz Atene pa izgubili zlato u Tunisu. To nema nikakve logike. Trebalo bi biti obrnuto.

Nego nema sad nikakvih natjecanja do 18.02. Da onaj baksuz u dresu ne dolazi više na tribine.

Zbog Eline i bokala vina

Od 3 utakmice (Njemačka, Norveška, Španjolska) 2 smo dobili u tisno a treću isto tako izgubili. Ja sam zadovoljan i sa ovim srebrom. Tražit neke krivce za poraz u finalu je po meni debilno. Odlučile su sitnice a ne Šego, Lino, trener vratara il' bio što il' ko drugi. Bit stalno u samom vrhu ovog sporta za nas male i bez love nije za podcjenjivanje.

Zaboravio sam dodat da nam je sigurno izmaklo nekoliko zlata kad se Červar svadio sa Sulićem jedinim pravim pivotom koji je znao davat golove s poda dok mu trojica vise na leđima i onda sprinta na klupu ( Vori ipak nije bio ta klasa)i kad se odrekao mirnog ali čvrstog Špoljarića " ministra obrane" kako su ga tada zvali.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Zaboravio sam dodat da nam je sigurno izmaklo nekoliko zlata kad se Červar svadio sa Sulićem jedinim pravim pivotom koji je znao davat golove s poda dok mu trojica vise na leđima i onda sprinta na klupu ( Vori ipak nije bio ta klasa)i kad se odrekao mirnog ali čvrstog Špoljarića " ministra obrane" kako su ga tada zvali.
    Biznis, biznis. Hoću reći trgovina. Mnogih su se oni odrekli - a ne samo 2-3. Imam dojam da uvjek nisu igrali najbolji.

Na ovom prvenstvu Hrvatska je igrala najgori napad ikad - od kad ih ja gledam, ali najbolju obranu ikad - uvjerljivo.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Sulić je uz Jovića naš najbolji pivot u zadnjih 30 god. Špoljarić je isto bio neprikosnovena u obrani, uz Dominikovića naravno. Isto tako na SP 2003 i OI 2004. nam je trener vrata bio Mirko Bašić. Šteta što njega nema više u reprezentaciji. Golmani su nam dugo vremena slaba točka, i to u ključnim utakmicama kad se lomi tekma.
    Posljednje uređivanje od Cid-xp : 27-01-2020 at 11:54

Odrekli su se oni mnogih igraca u najboljim godinama, svi i Spoljaric i Dominikovic i Balic i Metlicic su igrali u klubovima jos godinama nakon sto su otkaceni od strane reprezentacije... tako se prema legendama ne odnosi... iza svega toga stoji jedan covjek, Zoran Gobac, alfa i omega hrvatskog rukometa.

A on se vodi iskljucivo svojim interesima, preko svog kluba, kojeg vodi notorna menadzerija Bozo Jovic i ostali mufljuzi. Sad su tu i braca Valcic, Joso kao bivsi igrac i jos uvijek aktualni zet Zorana Gopca i njegov brat Tonci.
    Mnogo igraca je igralo za reprezentaciju samo zato jer su bili igraci Zagreba, zadnji primjeri su Kontrec kojeg se guralo unutra a odjebavalo se igrace koji su 15 puta bolji poput Brozovica sto je i dokazao na ovom prvenstvu igrom u obrani, uostalom Broz je prvi pivot Hanovera koji je trenutno na vrhu bundeslige a Kontrec tavori u drugoligaskom Gummersbachu. Ili Leon Susnja, ili sjeca li se itko onog klovna Matea Hrvatina na lijevom krilu koji je niotkud upao u reprezentaciju 2009. i nasmijavao gledatelje, a samo zato jer je iste godine iz Poreca presao u Zagreb. U kojem se zadrzao par mjeseci, i nestao.
    Takvih primjera je bezbroj, da ne navodim dalje.

sad je odjeban Ante Kuduz jer je navodno odbio prijeci iz Bukuresta u Zagreb, ima bolje ponude izvana jer je sjajan u Ligi Prvaka i vjerojatno ce negdje tamo gdje se placa. Sjetimo se samo afere Lackovic, stariji ce se mozda sjetiti, presao u Metkovic pa je Gobac igraca suspendirao a Metkovicu oteo naslov prvaka.

Mi zapravo imamo fantasticne rezultate, kakav nam je savez i kakvi ljudi vode hrvatski rukomet. Metkovic je unisten ali zato je sjajna produkcija igraca u drugim sredinama, Ljubuski je tu posebna prica i oni imaju akademiju za rukomet, samo u ovoj momcadi je nekoliko igraca od tamo. Sarac, Mandic, Sego, dok su Karacic i Maric produkt HRK Zrinjski Mostar.
    U Hrvatskoj se odlicno radi u Rijeci, u Porecu, Vinkovcima, Baliceva i Perina akademija iz Splita, Nexe je vec brend, iako je to smijesno u europskim okvirima, nema novca i sve to. Ali mladi igraci stasaju kao na traci.

Za neka imena ce se tek cuti, Pribetic, sjajan pivot najjaci obrambeni igrac svijeta u tom godistu. Sin Alvara Nacinovica takodje, pa ovaj mali Fran Mileta strasno desno krilo on je ljetos kao kadet bio najbolje desno krilo na juniorskom prvenstvu svijeta, u kategoriji 2 godine starijih igraca. To je bas rijetko, i to samo vanserijski talenti mogu. Jakov Neralic, Ivan Filipovic, Matej Svrznjak, Matej Mandic, Ivan Eres, pa malo poznatiji Halil Jaganjac, Ivan Martinovic, Josip Sarac, Filip Vistorop, Tin Lucin, Nikola Grahovac, zapamtiti ta imena.

na doceku opet oni dosadni zapresic boysi... samo nemoj da slucajno neki thompson zaluta... bem ti nenormalni narod

Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku
    na doceku opet oni dosadni zapresic boysi... samo nemoj da slucajno neki thompson zaluta... bem ti nenormalni narod
    mi smo duboko bolestan narod, i postajemo sve bolesniji svakim danom, postajemo dekadentni kao i svi zapadni narodi, u biti globalizam i tehnologija je potpuno uništila nacionalno rezoniranje i svima je cool biti anacionalan.

tu se zapravo radi da dok oni pod krinkom antifašizma i rata protiv fašizma, se obračunavaju s svime što ima veze s narodom, ono šačica parazita koja nema 20 posto u ukupnoj pouplaciji svijeta maltretira doslovce cijeli svijet.

ali tko je kriv narodima europe i amerike, kada to sve mirno prate, kada prihvaćaju da im se gade nacionalne vrijednosti i pod krinkom borbe protiv mržnje i holokausta zabranjuje ono što je dio identiteta naroda i državne tradicije ?

nisu sigurno krivi oni koji to potenciraju, već svi oni koji tu govnjariju ne pošalju u tri pičke krasne materine, i hrvatska policija i pravosuđe samo potvrđuju da je ova država incest i da je treba skurit ko šibicu, kakva jebena hrvatska koja kineza progoni van zemlje jer je pjevao hrvatske pjesme po njima ustaške, i šta da je pjevo ustaške pjesme pička vam materina, da je pjevo nekakve komunističke vezane uz kinu sigurno ne bi dobio izgon, tu se najbolje vidi o čemu je tu riječ ne dvostruki nego stostruki kriteriji a komunizam je toj bagruštini uvijek bio neka light verzija demokracije, nije to ništa što se može usporedit s fašizmom ili ne daj bože Hitlerom, pizda im svima materina koliko god da ih ima.

Bravo za Zagreb i Mostar. Šteta šta se u Zg doček nije organizira u večernjin satima. Mislin da bi sve gorilo. Ovako organizirat u ovu uru kad večina ljudi radi mi je malo bez veze.
    Torcida Split old school

Malo mi ne bezveze slavit poraze. Ja ni srebro u nogometu nisam moga slavit jer sam bio u bedu par dana. Zagreb bolje ne može, to je otuđen grad od hrvatstva bez obzira na vrijeme( i ono što dođe, dođe većinom da strane a ka ovisi o zagrepčanima to bude kao danas. Za Mostar je to ipak događaj zbog broja rukometaša iz Hercegovine pa je izgledalo po broju sudionika da je Mostar Zagreb a Zagreb Mostar
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-01-2020 at 08:13

Zbog Eline i bokala vina

a eto kao odaje se pocast igracima, mada ja te doceke u sustini ne volim, meni je to bezveze

jos kad ugase mikrofon...

Ja volim dočeke al pobjedničke. Kad izgubiš pa makar u finalu nema se što slavit. Na živce mi je išao i onaj doček 98- me nogometašima a ovaj preklani nešto malo manje.

Super mi je bilo npr kad je Janica osvojila u SLS tri zlata i jedno srebro. To je za doček. Trg prepun a ona dolazi kočijama, ukrašenim.

Ili doček rukometašima 2003- će.

Naročito mi je apsurdna ona krilatica " srebro zlatnog sjaja". Kad nju čujem kosa mi raste.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-01-2020 at 14:17

Zbog Eline i bokala vina

Ja se ne bi složia sa Inkvijem. Srebro i bronca u balunu e ka 100 zlata u bilo kojem drugom sportu. Doček rukometašima u Zagrebu je bio bezveze i nepotreban al' u Mostaru je bio OK

Rukometaši su zaslužili doček jer su dali sve od sebe i svojim zalaganjem ostavili dobar dojam o Hrvatskoj u svijetu pa im treba pokazati da to cijenimo a u športskom smislu se slavi osvajanje srebrne medalje, ne poraz u finalu. Ipak je trebalo pobijediti nekoga u polufinalu za to srebro, kao i u nogometnom slučaju. Osim toga, ne treba zaboraviti osnovni cilj koji smo si kao država postavili nakon osamostaljenja a to je da se preko športa upišemo u sve bitne i popularne ljestvice osvajača medalja i tako izreklamiramo državu i to je ostvareno. Prelaženje igrice, odnosno osvajanje svih mogućih zlata će nažalost malo pričekati ali izgradnja trofejne reprezentacije je ionako dugogodišnji, pa i stoljetni projekt iako smo mi pomalo razmaženi jer smo postigli izuzetne uspjehe u samo 28 godina od prve naše momčadske medalje, one srebrne košarkaške. Ta blesava Španjolska je istoga dana u vaterpolu na penale izgubila svoj prvi naslov i sada ima istu situaciju kao i mi u rukometu, 3 srebra i 3 bronce, a već sam prije napisao da su se 80 godina mučili do prvog naslova u košarci i tek iz 5. pokušaja u tom rukometu. Sve će se ovo vratiti i nama, kad te ne ide treba uzeti što možeš a jednom kad se sve posloži onda će sve te medalje skupa djelovati zastrašujuće.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove