Ivan Susnjar (poskok) hvali Milanovica na televiziji "rs" . Nisam gledao, ne znam dal'se pojavio Tomislav S. Vrlo moguce.
![]()
Za dom spremni i Slava Ukrajini
Kud će suza neg na oko.
I podaci i njemu ispisani kako valja i trebuje. Na ćirilici.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Ciji je ovo covijek, ovaj spomenuti.
Zna li netko.
![]()
Milanoviceve izjave o Ukrajini
https://fb.watch/isUozrdJEQ/?mibextid=NnVzG8
I ova zadnje njegove izjave o Kosovu služe podgrijavanju atmosfere u Srbiji u vrijeme dok je tamo glavna tema ponudeni sporazum od Fra i Njem, ni Putin drukčije ne bi postupio.
Malić je u podcastu opisao genezu odnosa Milanovica i Putina.
To je neka senilna udbaška budaletina, predsjednik Vrhovnog suda. Živi dokaz da su kreteni oni govore da je za lustraciju kasno. Neki dan je želeći obraniti transvestita i ekipu u Africi pobrkao države.
Nek zabrani "Smrt fažizmu-sloboda narodu" Pod tim pokličem i sličnim inačicama ubijeno je tisuće puta više ljudi nego pod pokličem ZDS. Nevinih ljudi. O civilizaciji govore necviilizirani. Nek zabrani majcie sa likom Che Guevare, jednog patološkog ubojice koji je ubijao iz obijesti.
On će zabranit. Njega će netko pitat. Ljudi su išli u smrt i u zatvor radi tog pokliča i sad će neka udbaška mrljina njima zabranjivat poklič kojim se branila Hrvatska u oba rata.
Za sve je to kriv HDZ koji glumi hrvatsku stranku a nije počistio ove udbaške kadrove nego su udbaši preko te stranke počistile hrvatske domoljube.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 03-02-2023 at 22:11
Zbog Eline i bokala vina
Ta nije moguce. Osupnut sam.
![]()
Pazi ove veze Zeman, Josipovic, Milanovic i na kraju rusi.
![]()
Javio se Sava Strbac, vole on svoga Zokiju mlogo mlogo.
Kaze da ga je pitao za slavu i zna li da je stara srbEnda porEklom, odgovori mu Zorula "moze biti, ja ne znam za nacionalnost"
Drug Zorula, uzdanica Dumapokreta.
![]()
Kad je Milanović prigovorio Plenkoviću da ogovora pred strancima domaće političare zaboravio je kako je on poslao pismo EU komisiji ili EU parlamentu, kad je bilo ono oko Perkovića i Mustača, kad je on počeo nasilno uvoditi ćirilicu na institucije u Vukovaru, dakle u tom pismu je on napisao doslovno" Gnjavite me sa nekim slučajem od prije 50 godina dok se ja borim protiv hrvatskih fašista". Za njega su vukovarski branitelji bili fašisti. I drukao je i cinkao strancima Hrvate nazivajuć ih fašistima.
Na srpskoj televiziji u dnevniku skoro je jecao da 7 od 10 Srba u Hrvatskoj glasa za njega. Ono kad je zatvorio granicu prema Srbiji pa nije izdržao ni 24 sata, kad mu je stigla šamarčina iz Europe da otvori granice. To je bilo prvi a vjerojatno i zadnji put ( izuzimajuć Hrvatsku) da je Eu stala na stranu nečlanice EU protiv članice EU. Kad je Vučić likovao i zahvaljivao se Merkelici.
Tu je trebao pojazati drčnost i muda a ne mlatarat jezikom. Moghao je odjebat zahtjev iz EU, bar tada smo bili dio EU nisu na smogli ucjenjivat, mislim mogli su ali to je nebitno. mizerno u odnosu na izgubljeni ugled i ponos. Znaš kad bi ih Slovenci otvorili u toj situaciji. Pod takvim ponižavajućim ultimatumom. Nikad.
Zato je on bio i ostao samo lajavi jado, koji se nije usudio otić na obljetnicu obilježavnja Bijelog Puta jer mu je neki Muharem iz Švedske koji živi na socijali zaprijetio preko facebooka.
Zbog Eline i bokala vina
Malić opet o Milanoviću, vezama s Putinom, pred kraj nešto o MOSTU, pogonu koji su blokirali u Pločama itd,ovo je vjerojatno malo starije...
https://youtu.be/8l953TtdjDs
Negdje u videu, opisuje odnos Milanovic,DP,Most itd vs HDZ;
Nije Anđa kriva što je promiskuitetna, nego Kata što nije nevina![]()
Posljednje uređivanje od ivica : 06-02-2023 at 20:44
Milanović je odjeban od zapada, pa je počeo izigravat dežurnog putinovog potrča u europi, uglavnom debil radi štetu nama nikome drugome.
debila bi trebalo smjenit s pantovčaka po kratkom postupku i ići na nove predsjedničke izbore, BEZ NJEGA u opcijama.
nevjerojatno kakvi su hrvati politički idioti, i koga oni biraju sve na vlast, toga nema nigdje.
I nakon Tita-Tito.
PrEcednik nesvrstanih.
I Dumapokreta.
![]()
Ne znam sto je taj razgovarao oko suradnje u turizmu.
Zafalilo mu mutnog novaca, pa misli dovuci nekog milijardera iz Egipta.
Triba platiti dnevnu dozu kokaina i tako to.
A tek vojno...sta, dal' prodajemo ili kupujemo.
Poznatu artiljeriju iz Egipta, sphinxinator 00.
Javio se ludjak i pohvalio Dezulovica, pa onda malo podrzao Zambijce, koji nisu imali "prljave namjere".
Odkud njima ta saznanja. Njemu, Plenkoviću i svoj levoj ekipi sazanja o namjerama optuženih. Jesu li ih oni možda ispitivali?
I što se protive reviziji svih dosad slučajeva ako nije bilo prljavih namjera.
Zbog Eline i bokala vina
Zamisli ovaj politički antitalenat otkrio da opozicija napada vlast. Pa mu sad valja i Trump i njegovi guverneri Floride i poziva se na njih. Kao što se sad poziva na Orbana iako mu je Trump bio čudovište.
To da opozicija napada vlast a sama bi to isto radila može se čuditi samo Milanović i hercegbosanski četnici. Tako oni misle da bi SDS nešto drugačije radio od Dodika da dođe na vlast. Nije čudo da im je ovaj politički klaun idol.
Priča priču za glupane-tupane. I radi jednu stvar koju kao predsjednika pogotovo vrhovni zapovjednik ne bi smio ni pomislit a kamoli javno izreć..stanje u zalihama oružanih snaga.
Jel on normalan. I ima li itko normalan da ga spriječi u tome. To je odavanje službene vojne tajne. Ja ne znam koji je njemu kurac. I nitko od dnovinara da ga upozori na to.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 22-02-2023 at 23:44
Zbog Eline i bokala vina
DeSantis nije rekao kako Rusija nije prijetnja nikome nego kako se ne treba bojati da će Rusija napasti i pregaziti NATO države jer se Rusija pokazala kao trećerazredna vojna sila. Također se usprotivio Bidenovoj politici bjanko čekova Ukrajini i tome da je Bidenu više stalo do zaštiti tuđih granica nego do granica SAD-a preko koje puštaju milijune ilegalaca. Glavna stvar što je rekao je da je Biden kriv za rusku agresiju jer je svojom mlakom politikom, poput povlačenja iz Afganistana, Rusima pokazao slabost i onda su oni lakše krenuli u agresiju.
Naravno, ruski igrači poput Milanovića izvrću to u poruku da Rusija nije nikome prijetnja i da su Ameri krivi za rat u Ukrajini. Ali naravno, nikakve on simpatije nema prema Rusiji, prema Srbiji itd.
Što se tiče vojnih zaliha, tu je rekao da duže vrijeme upozorava na stanje zaliha vladu. Taj dio nije vojna tajna, to je dapače javna stvar, ako vlada duže vrijeme ne reagira na takvo stanje. S time da treba sve uzeti s rezervom kad on priča.
Posljednje uređivanje od Grunf : 23-02-2023 at 12:01
Desantis nije dio trumpive desnice, nego je najljuci protivnik Trumpa. Tako jednostavno.
Trumpisti, ovi poznatiji, mrze Desantisa malo manje od Bidena, jer ce on zgaziti Trumpa na izborima, sa republikanske strane.
Ta naravno da on mora preuzeti djelomicno narativ trumpista, kako bi narancastom klaunu uzeo biraca.
Desantis je izuzetno uspjesan u vodjenju te savezne drzave Floride, i tamo na threadu Agresija na Ukrajinu damo postavio neke njegove izjave, o tome kako se putinu mora pokazati tko je gazda, te da je trumpovo lizanje sa putinom nedopustivo.
Rekao je i nesto o Kini, i tu je 1:1 sa Trumpom.
Kako je Inkvizitor rekao, Milanovic to svede na gluposti i bezvezarije.Tako skraceno da nafutra glupane iz Dumapokreta i Mosta, evo izdao je direktivu, da se i produkcija streljiva za Ukrajinu treba sprijeciti.
Onako, u polurecenici.
Kazem, fali kapaciteta na toj desnici, a ono rijetko sto valja se povuklo ili suti tbog krivo shvacene lojalnosti.
Tu ne mislim na kolumniste, oni najudarniji razotkriju ovog kokainka, tu mislim na "vodje" poput Pavliceka i Ivana P....ne, ne na Pernara, na onog drugog.