+ Odgovori na temu
Stranica 57 od 57 PrviPrvi ... 7 47 55 56 57
Prikaz rezultata str. 1,121/1135

Tema: Dodikov Rosinante-srborusofil- Predsjednik Republike Hrvatske-Zoran Milanović

Dodikova bena je rekao danas na primanju kadeta HV-a da će citirati Stjepana Radića " kad se veliki tuku, malima je mjesto pod stolom".

HSS je bio nepotrebna štetna i pacifistička stranka, (možda najštetnija stranka u hrvatskoj povijesti prepunoj sličnih njima) radi koje su Srbi pomislili da su Hrvati mlitavi pacifisti koje možeš ubijati čak i skupštini ali Dodikovu ludu bi netko trebao educirati, kad se već uvijek pravi važan sa citatima poznatih povijesnih osoba, dakle trebao bi znati da to nije izrekao Radić nego Maček. Koliko je glup, tup i neupotrebljiv mogao je znati i po tome da je Radić ubijen 1928 kad je 2-gi svjetski rat daleko a Hitler tek 5 godina kasnije dolazi na vlast u Njemačkoj pošto je to Maček to izrekao u kontekstu 2. svj. rata.

Usput je Dodikov posilni rekao da naravno ne treba ići pod stol, jer to rade pijanci i kukavice nego se treba maknuti od stola, što mu dođe na isto.

Stvarno, što on troši osim Dodikovih para.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 30-10-2024 at 22:44
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Ah, Milanović... ćuzpajz svega i svačega.

On kao predsjednik i Plenković kao premijer; kao narod, nismo ni zaslužili bolje.

No, kako su Plenković i HDZ krenuli, Milanović za mnoge izgleda kao jedini suverenist na vlasti.
    Evo Jandroković prijeti da "naši saveznici već kalkuliraju šta će napraviti po pitanju Hrvatske". Radi se o mogućem ne slanju naših časnika u Njemačku.

Ah, Milanović... ćuzpajz svega i svačega.

On kao predsjednik i Plenković kao premijer; kao narod, nismo ni zaslužili bolje.

Samo neka HDZ nastavi u ovom tonu i Milanović dobiva izbore u prvom krugu.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 31-10-2024 at 21:31
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Spominjati Milanovića u smislu suverenizma je kao spominjati lava u smislu vegetarijanstva. To je nonsens sam po sebi.

Milanović je srborusofilska metresa i on može biti suverenist samo u smislu genocidne tzv RS.

Plenković isto provodi srpske interse za račun Brisela da se "Vučić odmara na Hrvatskoj" kako je nekad primjećivao Nino Raspudić dok nije postao marginalni politički papučar. Ali ne samo Plenković nego cijeli HDZ, što se najbolje vidjelo kad je iznebuha Kolinda pozvala Vučića u posjetu baš pred beogradske izbore koji su Vučiću bili klimavi pa su Kolindi iz Buzina i Brisela rekli da bi bilo dobro da se malo istresa po Hrvatskoj, kad već drugdje ne može, kako bi dobio nešto političkih bodova u Beogradu i Srbiji. To je besramnica i uradila bez ikakvog zazora. Dakle nije riječ samo o Plenkoviću, nego o HDZ-u. A o ostaloj ekstremnoj ljevici neću ni govorit. To su sve prosrpske agneture od svog nastanka.

Milanović je samo sirovi srborusofilsko plaćenički klaun. On sam sebi prostire crveni tepih i postrojava počasnu bojnu. To je izrugivanje s vojskom i državom a njegov "suverenizam" se najbolje vidio kad je slao pisma EU uniji kako se on bori s hrvatskim fašistima koji lome ćirilične ploče u Vukovaru, dok ga oni gnjave sa nekakvim starim Udbašima.

No pošto Hrvati imaju pamćenje zlatne ribice, može i lik koji je prvi nakon poratnog razdoblja iz 45-te slao policiju u crkvu bude doživljavan kao suverenist što je skaradno i žalosno a istovremeno i dokaz koliko su Hrvati nezreli kao politički narod. Narod a ne samo tzv. političke elite koje uostalom i proizilaze iz naroda i vlast je samo i uvijek preslika naroda.

Zbog Eline i bokala vina

Milanović će dobiti određeni broj glasova na desnici i to se može zahvaliti izdajničkom HDZ-u i raskolu na desnici.

Hrvatska je u političkom limbu i taoc ambicija jednog karijerista.
    Milanović od svega toga ima koristi.

Uglavnom, loše nam se piše.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Milanović neće dobit nijedan glas na desnici. Jer svatko tko njemu bude dao glas nije desnica. Nije čak ni politički Hrvat.

Njemu glas eventualno može dati neka budala koja je sebi svašta umislila ali politički Hrvat ne a kamoli desničar njemu nikad neće dati glas. Zašto .Pa zato jer je on sam nepolitički Hrvat, kriptokomunjara, lik koji je nasilno uvodio ćirilicu u Vukovar, za vrijeme čijeg mandata se razbijalo glave vukovarskih branitelja o zid, hapsili se vukovarski ratnici i očevi poginulih ratnika ( sjetiti se samo što su radili ocu dvojica vukovarskih heroja Marijanu Živkoviću) a on pisao pisma EU da se bori sa hrvatskim fašistima dok ga oni smaraju sa nekim starim udbašima. Lik koji se na srpskoj televiziji, hvalio, branio, vajkao, cmoljio, cvilio, da 7 od 10 Srba iz Hrvatske glasa za njega, liku koji se jedini usudio nakon 2.svj. rata i poraća slati intervetnu policiju u crkvu, zaštititnika genocidne tzv RS, srbofila i rusofila, za toga ne može glasati nitijedan politički Hrvat a kamoli desničar.

Osim njegove jugoprotuhrvatske sljedbe, za njega može glasati samo intelektualno i moralno ograničen čovjek.

Zbog Eline i bokala vina

Klapa Hrvatske ratne mornarice trebala je pjevati Thompsonovu "Ako ne znaš šta je bilo" pjesmu na Milanovićevoj inauguraciji.
    No, na kraju ipak ništa od toga; Titovom gardistu Milanoviću branitelj Thompson je ipak malo previše.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 15-02-2025 at 11:15

Ne znam što bi Thompsonova pjesma i radila na inauguracija tog srborusofila.

Jel pozvao Dodika na inauguraciju?

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Ne znam što bi Thompsonova pjesma i radila na inauguracija tog srborusofila.

Jel pozvao Dodika na inauguraciju?
    Pa možda jer je ipak hrvatski predsjednik.
    Možda da zahvali onim desnim Hrvatima koji su imali dovoljno želuca i kratku pamet da glasaju za njega.

Na inauguraciji srborusofila kao specijalni gost bila stara partizanka koja je sudjelovala u napadu na Široki Brijeg i koja je za srpsku televiziju VIDA pričala kako u Širokom Brijegu nije bilo muškarca, samo je iz crkve pružan veliki otpor, i pričala o mitraljezu na zvoniku, dakle pravdala masakr nad franjevcima.

Iako se zna da su za Široki Brijeg vođene velike borbe jer je tu bilo i njemačkih jedinica, i ustaških naravno, stara partizanka je svela svu borbu u Širokom Brijegu na samostan i franjevce.

Eto kako je srborusofil pljunuo na žrtve Hercegovaca, pogotovo Širokobriježana. Naravno to ne smeta hercegbosanskim četnicima jer su i oni su na tom tragu.

Poslije inauguracije otišao je vele u Sloveniju kao i prošli put, na prvo vanjskopolitičko putovanje. Kao da ima puno izbora. Ili u Sloveniju, eventualno Mađarsku kod onoga koji mu se ranije gadio i koga je prezirao ili u genocidnu tvorevinu kod onog humanoida koji je rikao na skupu u Srijemskoj Mitrovici pesmu koju najradije peva vojevoda Sdravko Mamitj.

Ili u par općina di žive Hrvati u BiH. Ne znam hoće li pri slijedećom obilasku Širokog Brijega povesti i spomenutu partizanku.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 21-02-2025 at 20:10

Zbog Eline i bokala vina

Inače, dotična partizanka je rođakinja bivšeg splitskog gradonačelnika, hadezeovca Krstulović Opare.
    To je ta crveno-partizansko-jugoslavenska nit koja povezuje i HDZ i SPD pa tako i Milanovića i Plenkovića.

Ovo je najbolji frend partizančine s Pantovčaka. Vjerojatno ga i plaća

http://www.youtube.com/shorts/qJZUPf3TMAc

Jadna Hrvatska što si dočekala.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 22-02-2025 at 17:47

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Ovo je najbolji frend partizančine s Pantovčaka. Vjerojatno ga i plaća

http://www.youtube.com/shorts/qJZUPf3TMAc

Jadna Hrvatska što si dočekala.
    Poštovani i vrlo dragi hrvatski prijatelju Inkvizitor šta vi mislite da li dolazi, ili je došlo ili će doći vrijeme za obnovu izreke od - mislim nisam siguran - 9 siječnja 1929 kada je dr. Ante Pavelić dao izreku protiv srpskog kralja Aleksandra Karađerđevića koji je ukinio kraljevsku vladu SHS i uspostavio srpsku kraljevsku Jugoslaviju a Pavelić izdao LOZINKU.
    NA LJUTU RANU LJUTA TRAVA.
    Želio bih znati vaš odgovor.
    Iskreni poZDrav
    bobani.

Citiraj Prvotno napisano od Bobani Vidi poruku
    Poštovani i vrlo dragi hrvatski prijatelju Inkvizitor šta vi mislite da li dolazi, ili je došlo ili će doći vrijeme za obnovu izreke od - mislim nisam siguran - 9 siječnja 1929 kada je dr. Ante Pavelić dao izreku protiv srpskog kralja Aleksandra Karađerđevića koji je ukinio kraljevsku vladu SHS i uspostavio srpsku kraljevsku Jugoslaviju a Pavelić izdao LOZINKU.
    NA LJUTU RANU LJUTA TRAVA.
    Želio bih znati vaš odgovor.
    Iskreni poZDrav
    bobani.
    Ne bi znao reć, tada je Orjune bilo vrlo malo, sad se toga raširilo di je bilo i di nije bilo. Srbofilija, rusofilija, i kod tzv domoljuba puše punom parom.

Tako da vjerojatnije da bi išao neki stih iz cajke..ili ovo što ovaj riče gore na snimku. A pogledaj ovo dole, i sve će ti se samo kas'ti.

Zbog Eline i bokala vina

A ako baš insistiraš na odgovoru što se tiče novog starog predsjednika Hrvatske i ovoga gore na snimku, možda bi išla nova krilatica "ljuti prah u ljute nozdrve"

Zbog Eline i bokala vina

Ubijeni franjevci

Prilažem povezncu 80-te godišnjice ubojstva hrvatskih Fratara na Širokom Brijegu.

https://youtu.be/6p28xaqxMw4?si=crrg0gj-wvqhzUxV

Počivali u Miru Božjem!

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove