+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 54 PrviPrvi ... 2 3 4 5 6 14 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 61/1065

Tema: Dodikov Sancho Pansa- Predsjednik Republike Hrvatske-Zoran Milanović

0
    Citiraj Prvotno napisano od DzoniBG Vidi poruku
    Cestitam vam novog predsednika drzave

http://www.hrhb.info/showthread.php?t=7034&page=81

Grunficka, slusaj ti tvog druga, ziveces duze... tacno sam nanjusio da ce Milanovic dobiti, uprkos svim mudroserlucima novinara i analiticara kako on nema nikakve sanse u drugom krugu(prica pre prvog kruga)... kad ja vidim iz daljine ono sto oni ne vide izbliza, izem im posao...

Kad je i ovakav Milanovic uslovno receno desnije od Kolinde, koliko je ona promasila loptu, ceo fudbal je zenska fulala... oni ovde koji su glasali za nju misleci da brane neke desne vrednosti, ti su bas zalutali... Inkvi je ovog puta imao pravilnu opservaciju nje i nije hteo da bude u luzerskom taboru...cesto smo na ratnoj nozi ali ovo je za postovanje...

Grunficka, oprosticu ti ovaj kiks, ali pod uslovom da slusas starije
    Nije meni nepoznanica da budem u "luzerskom" taboru. Najčešće i jesam tamo što se tiče izbora.

Mislim što se ovdje ima kriti. Toliko nas ovdje ima da svatko pamti ako želi što je tko pisao.

Na početku drugog mandata sam rekao da nema šanse da za nju glasam. Čim je makla Titovu bistu a odmah sutradan potrčala držati govor pred nju. Tu se vidilo da je to jedna obična prevarantica koja nema stava po ničemu. A onda je Porfirije sve to zabetonirao i kasnije je bio samo beton na beton zaključno s Hrgom.

Nit ja imam ikakve poveznice s njom nit ona sa mnom. I to je stvar nekog osnovnog principa. Na to još nadovežeš HDZ.

Da joj je Pupovac protukandidat ne bi glasao za nju. Možda Đujić da je živ al opet ona se keserila i naslikavala s onim tko je pjevao o Đujiću tako da je i tu gusto.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Je li istina da Zoka nije došao na domjenak Treperave usnice?

Citiraj Prvotno napisano od Yaya Vidi poruku
    Je li istina da Zoka nije došao na domjenak Treperave usnice?
    Provjeri!

https://narod.hr/hrvatska/foto-video...zicni-domjenak

Inkvizitorova tiha patnja

https://www.vecernji.hr/vijesti/grab...aknadu-1371240

otišla sa Pntovčaka!

Pa otišla bi ovako i onako. Na vlastiti zahtjev, hahaha. Sad nek šetaju zajedno dubrovačkim zidinama i nek kontempliraju

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    0

Nije meni nepoznanica da budem u "luzerskom" taboru. Najčešće i jesam tamo što se tiče izbora.

Mislim što se ovdje ima kriti. Toliko nas ovdje ima da svatko pamti ako želi što je tko pisao.

Na početku drugog mandata sam rekao da nema šanse da za nju glasam. Čim je makla Titovu bistu a odmah sutradan potrčala držati govor pred nju. Tu se vidilo da je to jedna obična prevarantica koja nema stava po ničemu. A onda je Porfirije sve to zabetonirao i kasnije je bio samo beton na beton zaključno s Hrgom.

Nit ja imam ikakve poveznice s njom nit ona sa mnom. I to je stvar nekog osnovnog principa. Na to još nadovežeš HDZ.

Da joj je Pupovac protukandidat ne bi glasao za nju. Možda Đujić da je živ al opet ona se keserila i naslikavala s onim tko je pjevao o Đujiću tako da je i tu gusto.
    Nije ti nepoznanica kad u neku opciju stvarno verujes, sto je redje, obicno si jako sumnjicav i kritican....

Fora u tome je sto vam je Kolinda prodavala muda za bubrege od samog pocetka... glasao si prosli put za nju, misleci da ce biti bolja od Josipovica po tvom vidjenju... Lignjoslav jeste bio truo lik, ali ni on sebi nije dozvoljavao sramocenje poput njenog...

Stvar sa Kolindom je sto ona nikad nije bila desnicarka po svom svetonazoru, stavovima... kljucan je bio njen razvojni put na skolovanju u Americi gde su je ucili njihovom shvatanju zivota, a skole i univerziteti su tamo utvrda americke levice, i u odredjenoj meri ona je amerikanizovana... ona se vise ponosi na svoj american english, nego na hrvatski koji u njenom izgovoru postaje karikatura, toliko losa dikcija, izgovor reci, govori kao robot koji je priucio jezik... al zato engleski veze kao da je rodjena tamo...

Od pocetka mi je izgledala kao preambiciozna seljanka, ona se i stidela kraja odakle je potekla, najradije bi izbrisala i oca mesara, i Grobnik, i sve sto je podseca na to, a upisala New York ili San Francisco u mesto rodjenja... secam se njenog isticanja da zna Hilary Clinton... to je isti tip licnosti koji gazi preko leseva, juce prica jedno, danas drugo, ni u sta ne veruje osim u put ka vrhu piramide moci...

Tebi je najvaznija procena domoljubnosti kakav odnos ima prema Srbima... sto gori, to je veci domoljub... u tom smislu Milanovic ti je valjda bolji od Kolinde?! Imate vi vecih problema od Srba, ali ajd...

Nije ti nepoznanica kad u neku opciju stvarno verujes, sto je redje, obicno si jako sumnjicav i kritican....

Fora u tome je sto vam je Kolinda prodavala muda za bubrege od samog pocetka... glasao si prosli put za nju, misleci da ce biti bolja od Josipovica po tvom vidjenju... Lignjoslav jeste bio truo lik, ali ni on sebi nije dozvoljavao sramocenje poput njenog...

Stvar sa Kolindom je sto ona nikad nije bila desnicarka po svom svetonazoru, stavovima... kljucan je bio njen razvojni put na skolovanju u Americi gde su je ucili njihovom shvatanju zivota, a skole i univerziteti su tamo utvrda americke levice, i u odredjenoj meri ona je amerikanizovana... ona se vise ponosi na svoj american english, nego na hrvatski koji u njenom izgovoru postaje karikatura, toliko losa dikcija, izgovor reci, govori kao robot koji je priucio jezik... al zato engleski veze kao da je rodjena tamo...

Od pocetka mi je izgledala kao preambiciozna seljanka, ona se i stidela kraja odakle je potekla, najradije bi izbrisala i oca mesara, i Grobnik, i sve sto je podseca na to, a upisala New York ili San Francisco u mesto rodjenja... secam se njenog isticanja da zna Hilary Clinton... to je isti tip licnosti koji gazi preko leseva, juce prica jedno, danas drugo, ni u sta ne veruje osim u put ka vrhu piramide moci...

Tebi je najvaznija procena domoljubnosti kakav odnos ima prema Srbima... sto gori, to je veci domoljub... u tom smislu Milanovic ti je valjda bolji od Kolinde?! Imate vi vecih problema od Srba, ali ajd...

Slažem se s ovim ugrubo kako Hrvati imaju puno većih problema od Srba i Vučića. No isto tako mora se priznati kako i Srbi u RH nemaju nekakav stav i osjećaj samo poštovanja kad glasuju u postotku većem od 90% za lika koji ih naziva: "šakom jada".
    Posljednje uređivanje od Cid-xp : 11-01-2020 at 09:33

Citiraj Prvotno napisano od Cid-xp Vidi poruku
    [/B]
    Slažem se s ovim ugrubo kako Hrvati imaju puno većih problema od Srba i Vučića. No isto tako mora se priznati kako i Srbi nemaju nekakav stav i osjećaj samopoštovanja kad glasaju u Hrvatskoj u postotku većem od 90% za lika koji ih naziva: "šakom jada"
    Treba biti objektivan, nisu Srbi nagrnuli na biralista, odokativno glasalo ih je mozda 15k od 150k koji imaju pravo glasa... to je 10%, brojka koja ne moze biti relevantna, najveci broj njih uopste nije glasao... oni koji su glasali, gro njih je za Milanovica zato sto za razliku od nje je govorio o ekonomskoj saradnji, odvojio je Vucica od svih Srba, cak rekao da je Srbija nekad bila velika...

U Srbiji je Kolinda dobila sa 429 prema 417 Milanovicevih... bila su dva izborna mesta, u Beogradu je Milanovic dobio 249-55, u Subotici Kolinda 374-168... to nisu glasali Srbi iz Hrvatske, nego Hrvati...oni koji zive u Beogradu skloniji su levici, za razliku od onih na severu Backe, gde je Kolinda i imala kampanju preko svojih ljudi iz HDZ-a... Vucic je mogao tu da se zaigra, da aktivira Srbe za neku opciju, ali dobro je da to nije radio...

Pupovac i njegova klika je u dealu sa HDZ-om, ali nisu mogli glasace da privole da glasaju za Kolindu, iako je to Pupovcu bolja opcija...

Treba biti objektivan, nisu Srbi nagrnuli na biralista, odokativno glasalo ih je mozda 15k od 150k koji imaju pravo glasa... to je 10%, brojka koja ne moze biti relevantna, najveci broj njih uopste nije glasao... oni koji su glasali, gro njih je za Milanovica zato sto za razliku od nje je govorio o ekonomskoj saradnji, odvojio je Vucica od svih Srba, cak rekao da je Srbija nekad bila velika...

U Srbiji je Kolinda dobila sa 429 prema 417 Milanovicevih... bila su dva izborna mesta, u Beogradu je Milanovic dobio 249-55, u Subotici Kolinda 374-168... to nisu glasali Srbi iz Hrvatske, nego Hrvati...oni koji zive u Beogradu skloniji su levici, za razliku od onih na severu Backe, gde je Kolinda i imala kampanju preko svojih ljudi iz HDZ-a... Vucic je mogao tu da se zaigra, da aktivira Srbe za neku opciju, ali dobro je da to nije radio...

Pupovac i njegova klika je u dealu sa HDZ-om, ali nisu mogli glasace da privole da glasaju za Kolindu, iako je to Pupovcu bolja opcija...

U ovome se očituje sva tragikomika Plenkovićeve politike. Deklarativno najavljuješ kako ćeš u savezništvu "HDZ-a i desnice pobjediti Milanovića", al u isto vrijeme tvoj glavni koalicijski partner Milorad Pupovac, kojeg ta ista desnica ne može očima vidjeti, podržava Milanovića. I sad tko je tu lud?
    Kad se sve ovo zbroji treba biti pošten pa reći kako je Kolinda ostvarila odličan rezultat. Milanović je imao sve preduvjete na svojoj strani za pobjedu 70%-30%.
    I da u pravu si... Na primjeru većinskih srpskih općina vidi se kako je Milanović u prosjeku ostvario duplo manje glasova od Josipovića prije 5 godina. No u postotku je to manje više isto.
    Posljednje uređivanje od Cid-xp : 11-01-2020 at 11:04

Citiraj Prvotno napisano od Cid-xp Vidi poruku
    [/B]
    U ovome se očituje sva tragikomika Plenkovićeve politike. Deklarativno najavljuješ kako ćeš u savezništvu "HDZ-a i desnice pobjediti Milanovića", al u isto vrijeme tvoj glavni koalicijski partner Milorad Pupovac, kojeg ta ista desnica ne može očima vidjeti, podržava Milanovića. I sad tko je tu lud?
    Kad se sve ovo zbroji treba biti pošten pa reći kako je Kolinda ostvarila odličan rezultat. Milanović je imao sve preduvjete na svojoj strani za pobjedu 70%-30%.
    I da u pravu si... Na primjeru većinskih srpskih općina vidi se kako je Milanović u prosjeku ostvario duplo manje glasova od Josipovića prije 5 godina. No u postotku je to manje više isto.
    Ako hocete bilo sta da uradite ne desnom spektru, morate ukloniti HDZ... ta ekipa vas tako vesla godinama, arce Tudjmanov kredit i samo na osnovu toga dobijaju podrsku...

Srbi u Hrvatskoj istina izlaze u malom postotku što znači samo jedno. Ne priznaju državu Hrvatsku pa ih niti ne zanima tko će biti predsjednik.

Josipović je sramotio Hrvatsku na drugi gori način. Pričao je vani protiv vladtite države i naroda ( ustaška guja živi u Hrvatskoj rekao je u Knesetu)

Ona nije toliko Hrvatsku sramotila, tamo je osoba poput nje, ugodna oku automatski popularna.

Ona je sramotila Hrvatsku kući, doma.

Ne odnosimo se mi niti mislimo da su Srbi jedini problem u Hrvatskoj ali su problem. Dok god ovi ovdje ne priznaju hrvatsku državu, a ovi u Srbiji dok ne odustanu od Hrvatske.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Srbi u Hrvatskoj istina izlaze u malom postotku što znači samo jedno. Ne priznaju državu Hrvatsku pa ih niti ne zanima tko će biti predsjednik.

Josipović je sramotio Hrvatsku na drugi gori način. Pričao je vani protiv vladtite države i naroda ( ustaška guja živi u Hrvatskoj rekao je u Knesetu)

Ona nije toliko Hrvatsku sramotila, tamo je osoba poput nje, ugodna oku automatski popularna.

Ona je sramotila Hrvatsku kući, doma.

Ne odnosimo se mi niti mislimo da su Srbi jedini problem u Hrvatskoj ali su problem. Dok god ovi ovdje ne priznaju hrvatsku državu, a ovi u Srbiji dok ne odustanu od Hrvatske.
    Inkvi, Srbi u Hrvatskoj vam uopste visi nisu relevantan protivnik... ostalo ih je mozda 150k od 4 miliona, rapidno se brojka smanjuje zato sto mladi vise ne zive tu, nisu grupisani brojno niti u jednoj vecoj oblasti da bi to predstavljalo opasnost...

Dal neki prihvataju drzavu Hrvatsku... ima onih koji ne prihvataju, ima onih koji su izmedju, ima onih i koji nevoljno i voljno prihvataju... nije ni to homogena grupacija, a cak i da jeste, ne postoji nikakva realna opasnost od njih...

Vucic i mediji njegovi sta pisu... tu su uglavnom budalastine, dnevni spinovi, dizanje magle... nema tu mesa, niti osnova za nikakve strahove od buduceg ozbiljnog sukoba...

Nisu vama problem u drzavi Srbi, nego Hrvati, i to ne cak ni ideoloski razliciti, nego oni korumpirani... krade vas i levica i desnica nasiroko, cesto oni koji se najvise pozivaju na domoljublje, najvise drpaju... nisu vam Srbi pokrali i zatvorili preduzeca, nego Hrvati, nisu vam Srbi oterali mlade van... cak i instalacija Pupovca kao satro vaznog cinioca potekla je zajedno i od SDP-a, i HDZ-a... oni ga zovu u vladu... a nije Pupovac narodni tribun Srba, dobije par hiljada glasova i automatsko mesto u Saboru...

Za sve to nemojte Srbe da krivite, i da merite domoljubnost u stavu prema njima... to sto ne vole drzavu... pa ima naroda i pojedinaca koji ne vole Srbiju... ali necu meriti ko je koliki patriota u stavu prema tome, to je na repu problema, koliko ima vaznijih stvari, za koje smo mi sami odgovorni... lako je upirati prstom na druge, ali nije casno...

Srbi su većinom, ma plebiscitom za Milanovića zato što ga zanima ekonomska suradnja... i rekao je da je Srbija nekad bila velika.... nadam se da nisi ozbiljan. Je, sigurno je nekom Voji iz Negoslavaca ili možda Donjeg Lapca stalo do "ekonomske suradnje" dviju država, ili do Zokine interpretacije i poznavanja prošlosti. Ako ćemo realno Kolinda bi njima sasvim dobro odgovarala, tj. odgovarala je dok je bila na vlasti. Žena neće podjele u društvu, štiti pjevače lakih nota "chetnic style", predvidljiva je i poslušna. Zoran s druge strane ima napade egomanije i nepredvidljiv je, drzak i pit ce krv i jednima i drugima. I to svi znaju. Meni je recimo prilično svejedno, pogotovo sad kad se sve sleglo od izbora jer ne volim ni njega ni nju. Ali prosječnom pripadniku srpske manjine u Hr očito nije. Dovoljno je prouciti rezultate izbora i svve jasno. Eto ti Vukovarsko-srijemske zupanije gdje je Kolinda u svim mjestima odnijela pobjedu osim u onih nekoliko gdje su Srbi većina, znači gore spomenuti Negoslavci, Trpinja, Borovo Selo, Bobota. U lLučko-senjskoj standardni potop SDP-ovog kandidata, osim ,vidi vraga , Donjem Lapcu i još pokojem selu istočne Like. A nije tako jer ih zanima stav kandidata po pitanju gospodarstva. Oni glasaju prvenstveno suprotno tj protiv onih Hrvata koji će dati glas Kolindi( iako mnogi teskom mukom) i tu je sva filozifija. Pupovčeve direktive igraju manju ili većh ulogu, nebitno, on će i tako ostati u istom.položaju.
    A što se tiče broja srpskih glasača koji izlaze, kaže Inkvizitor zbog nepriznavanja države u kojoj žive. Ima i toga, nažalost, ali isto tako treba uzeti u obzir prosječnu dob pripadnika srpske manjine u RH koji su u prosjeku stari, debelo je prosjek izna 50 godina, znači da ima puno starčadi koja ne može ili nema interesa za izbore.

Srbi su većinom, ma plebiscitom za Milanovića zato što ga zanima ekonomska suradnja... i rekao je da je Srbija nekad bila velika.... nadam se da nisi ozbiljan. Je, sigurno je nekom Voji iz Negoslavaca ili možda Donjeg Lapca stalo do "ekonomske suradnje" dviju država, ili do Zokine interpretacije i poznavanja prošlosti. Ako ćemo realno Kolinda bi njima sasvim dobro odgovarala, tj. odgovarala je dok je bila na vlasti. Žena neće podjele u društvu, štiti pjevače lakih nota "chetnic style", predvidljiva je i poslušna. Zoran s druge strane ima napade egomanije i nepredvidljiv je, drzak i pit ce krv i jednima i drugima. I to svi znaju. Meni je recimo prilično svejedno, pogotovo sad kad se sve sleglo od izbora jer ne volim ni njega ni nju. Ali prosječnom pripadniku srpske manjine u Hr očito nije. Dovoljno je prouciti rezultate izbora i svve jasno. Eto ti Vukovarsko-srijemske zupanije gdje je Kolinda u svim mjestima odnijela pobjedu osim u onih nekoliko gdje su Srbi većina, znači gore spomenuti Negoslavci, Trpinja, Borovo Selo, Bobota. U lLučko-senjskoj standardni potop SDP-ovog kandidata, osim ,vidi vraga , Donjem Lapcu i još pokojem selu istočne Like. A nije tako jer ih zanima stav kandidata po pitanju gospodarstva. Oni glasaju prvenstveno suprotno tj protiv onih Hrvata koji će dati glas Kolindi( iako mnogi teskom mukom) i tu je sva filozifija. Pupovčeve direktive igraju manju ili većh ulogu, nebitno, on će i tako ostati u istom.položaju.
    A što se tiče broja srpskih glasača koji izlaze, kaže Inkvizitor zbog nepriznavanja države u kojoj žive. Ima i toga, nažalost, ali isto tako treba uzeti u obzir prosječnu dob pripadnika srpske manjine u RH koji su u prosjeku stari, debelo je prosjek izna 50 godina, znači da ima puno starčadi koja ne može ili nema interesa za izbore.
    Nisi iznela nista sto bi pobilo ono sto sam rekao...

Glasali su za Milanovica, i svakog levicarskog kandidata, jer tako glasa svaka manjina u svakoj drzavi... uvek su skloniji levim opcijama od onih koji se pozivaju na domoljublje i ostale frazetine... nece Srbi nikad glasati za HDZ, valjda je to jasno... a brojka glasalih je toliko mala, da uopste nije ni vazna...

Hrvati u Srbiji nikad nece glasati za Vucica, ali su glasali uvek za Tadica, i to brojno i procentualno i vise nego Srbi... nema tu tajne...

Rekla sam da nije točno da glasaju zbog ekonomije i poznavanja povijesti, mogao im je Zoran svima redom opsovati mater i.opet bi glasali za njega. Oni što su izašli. U tome je poanta. A Hrvatima u Srbiji i tak svejedno, Tadić, Nikolić, Vučić. Što se kaže, isto s...nje, drugo pakovanje. i zar je Tadić ljevičar
    Posljednje uređivanje od Yaya : 11-01-2020 at 12:37

Rekla sam da nije točno da glasaju zbog ekonomije i poznavanja povijesti, mogao im je Zoran svima redom opsovati mater i.opet bi glasali za njega. Oni što su izašli. U tome je poanta. A Hrvatima u Srbiji i tak svejedno, Tadić, Nikolić, Vučić. Što se kaže, isto s...nje, drugo pakovanje i zar je Tadić ljevičar
    Nemoj da preterujes...

Imao je par ispada u proslosti, cak sad u kampanji pojasnjavao da nije mislio na sve Srbe, nego na Vucica... pazio je sta govori, racunajuci na njihove glasove... i dobio ih je, ne mnogo, ali dobio je... pricao je relativno razumne stvari, za razliku od Kolinde koja bezeci sa mrskog Balkana zavrsila na fantomskoj inicijativi o 3 mora... koja na jebeni nacin mora obuhvatiti Rumuniju i Bugarsku, koja je opet na Balkanu...

Nije svejedno...da je svejedno, ne bi glasali... a svi su redom glasali za Tadica, kao i Srbi u HR za Milanovica... jel ne uocavas slicnost...

Možda, ali bit, suština je ista. Između Tadića i Vučića razlika je u premazu, Tadić je kao uglađeniji, sofisticiraniji, a i malo oku ipak ugodniji. Vučić je laprdalo i otvoreni četnik, koliko god se pretvarao, nikad se neće odmaknuti od likova poput Šešelja. I govor u Glini sigurno necemo zaboraviti. Tako da je Hrvatima u Srbiji koji glasaju izbor sasvim jednostavan, neće sad glasat za otvorenog četnika mada mislim da su prikriveni opasniji. Ali dobro, njihv izbor. Tako da povlačenje paralele tj pistavljanje stvari kao da je za Srbina u RH Kolinda ko za Hrvata u Sr Vučko ne stoji.

Možda, ali bit, suština je ista. Između Tadića i Vučića razlika je u premazu, Tadić je kao uglađeniji, sofisticiraniji, a i malo oku ipak ugodniji. Vučić je laprdalo i otvoreni četnik, koliko god se pretvarao, nikad se neće odmaknuti od likova poput Šešelja. I govor u Glini sigurno necemo zaboraviti. Tako da je Hrvatima u Srbiji koji glasaju izbor sasvim jednostavan, neće sad glasat za otvorenog četnika mada mislim da su prikriveni opasniji. Ali dobro, njihv izbor. Tako da povlačenje paralele tj pistavljanje stvari kao da je za Srbina u RH Kolinda ko za Hrvata u Sr Vučko ne stoji.
    Ozbiljna je razlika izmedju Tadica i Vucica... po svim pitanjima. Vama je ovde svako cetnik, kao da ja govorim da je Milanovic ustasa... glupost, ali to tako ide...

Nisu Srbi glasali za Kolindu jer je kandiduje HDZ, ona se stalno poziva na Tudjmana, koketira sa stvarima koje podsticu antisrpski sentiment, igrala se toga pred izbore, i nema sanse da glasaju za nju... isto kao sto Hrvati u Srbiji ne mogu za radikale, ma ko da ih predstavlja...

Ozbiljna je razlika izmedju Tadica i Vucica... po svim pitanjima. Vama je ovde svako cetnik, kao da ja govorim da je Milanovic ustasa... glupost, ali to tako ide...

Nisu Srbi glasali za Kolindu jer je kandiduje HDZ, ona se stalno poziva na Tudjmana, koketira sa stvarima koje podsticu antisrpski sentiment, igrala se toga pred izbore, i nema sanse da glasaju za nju... isto kao sto Hrvati u Srbiji ne mogu za radikale, ma ko da ih predstavlja...
    Pa i izašlo neki dan u nekim vašim novinama da je ustaša novi predsjednik Hrvatske. I baš sam tada komentirala kakav je to stupanj civilizacije kod vas , kakvo je to pisanje i obraćanje... mi.ovdje možemo reći da je vucic cetnik, salonski doduše, jet sve mislim da taj nema hrabrosti ni petardu bacit, i nismo u krivu, ali ne pamtim nijedan novinski natpis tipa "četnik Vučić novi predsjednik Srbije" iako se radi o kukavnom ratnom huškaču. A kod vas i jednog sinjskog crvendaća prozvali ustašom. Ili kad je bio natpis za hrvatsku nogometnu reprezentaciju "samo im još U fali" aludirajući na tamne dresove. Ne razumijem tu psihu.

To je to uopstavanje koje dovodi do ovakvih prica...

Ja jasno kazem kakve budalastine objavljuju Vucicevi govnoidi od novina, ali to nije relevantno da kazes Vi, ja ta sranja ne gutam... evo ti ovde govoris o podmuklom cetniku Tadicu, a to veze nema sa istinom, on je bio levlje i od Milanovica danas...

https://www.youtube.com/watch?v=PYS3OgLr1nc
    https://www.youtube.com/watch?v=tcjO9-vQwfw

A jel razumes ovu psihu... ovo nisu natpisi u novinama, nego realni ljudi, ima ih i ovakvih i onakvih... ja licno znam ljude koji su navijali za Hrvatsku na tom prvenstvu, znaci nije namestaljka... ako ces samo da mi citiras tabloide, necemo daleko stici...

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove