+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 57 PrviPrvi 1 2 3 4 12 52 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/1135

Tema: Dodikov Rosinante-srborusofil- Predsjednik Republike Hrvatske-Zoran Milanović

Tko je ovdje Paragist.

Glasajte za HDZ ali budite pravi vojnici a ne samo za izbore jedan dan.

Inače umjeren govor Milančeta, kad ga ne bi znali.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Tko je ovdje Paragist.

Glasajte za HDZ ali budite pravi vojnici a ne samo za izbore jedan dan.

Inače umjeren govor Milančeta, kad ga ne bi znali.
    Za dom,spremni! barem mi tako kažu.

Formalno još nije predsjednik. može ostat tema a možemo je i ključat dok ne položi prisegu, kako hoćete.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Basta Vidi poruku
    Franjo je bio antifašist.
    Franjo Tuđman je najveći Hrvat u povjesti ovog naroda. A ako je Hrvat = Ustasa onda je i najveći nacionalista. U jednom ga je razgovoru njegov tadašnji predsjednik Vlade Franjo Gregorić upitao zašto on njima slabo vjeruje i gdje bi se on od njih najradije sklonio. Odgovor je bio Da mi nije Hrvatske otišao bi na Mars (ili je spomenuo neko drugo nebesko tijelo).

Ovdje smo izgleda jedino ja, Grunf i Picferaj gubitnici - svi Vi drugi se ponasate kao da ste izvukli povoljan rezultat u gostima za revanš.

I Velimir Bujanec može sutra sretan na posao došao je za predsjednika njegova tiha patnja po kojoj će sad pilot 5 godina. I dokazivati svoje hrvatstvo. Dakako, neupitno.

Šešelj za Milanovica.

Koga briga što misli, ako uopće ima sposobnost mišljenja, bolesni redikul poput vojvode plesne cipelice, balerine, kako li su ga već zvali . I Bujanec ga je zvao da kaže da je za Josipovića. Kao da je to odvratilo Josipovićeve glasače. Kolinda moze zahvaliti i sebi samoj za ovo, ali najviše svojoj stranci. Oni su je ukopali. Nije ni Škoro, ni Milanović, ni antikristi ni masoni, komunisti, ovi, oni. Ne, njezina stranka koja je došla u sastav za koji nitko nije glasao na parlamentarnim izborima i.pljunula u lice svojim biračima. Ovo je njihov poraz više nego Zokijeva pobjeda. Ili SDP-a..

Citiraj Prvotno napisano od Yaya Vidi poruku
    Koga briga što misli, ako uopće ima sposobnost mišljenja, bolesni redikul poput vojvode plesne cipelice, balerine, kako li su ga već zvali . I Bujanec ga je zvao da kaže da je za Josipovića. Kao da je to odvratilo Josipovićeve glasače. Kolinda moze zahvaliti i sebi samoj za ovo, ali najviše svojoj stranci. Oni su je ukopali. Nije ni Škoro, ni Milanović, ni antikristi ni masoni, komunisti, ovi, oni. Ne, njezina stranka koja je došla u sastav za koji nitko nije glasao na parlamentarnim izborima i.pljunula u lice svojim biračima. Ovo je njihov poraz više nego Zokijeva pobjeda. Ili SDP-a..
    Najsmješnije mi je bilo kad Pupovac, član vladajuće koalicije poziva Srbe da glasaju za Milanovića. U svakoj normalnoj zemlji bi takav nelojalni koalicijski partner bio najuren. Kraj priče.

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Očekujem da npr. Božić i Oluja budu radni dani, a 29. novembar državni praznik i slične stvari.

Citiraj Prvotno napisano od Yaya Vidi poruku
    Kako to da je Franjo nije maknuo?
    Poštovana Franjo je bio njihov prije nego je došao k nama. To se zna a saznat će se i mnogo drugi stvari. Sada dolazi vrijeme, na su žalost "mi oni oni"...http://otporas.com/sad-se-vidi-sad-s...zda-i-glupost/

"SAVRŠENA SUGLASNOST" piše Juli Bužić "Hrvatski List" br. 4 1979., st.5
    http://www.safaric-safaric....
    Posljednje uređivanje od Bobani : 06-01-2020 at 02:16

Ajde, ajde, bez brige. Mi smo ionako zemlja parlamentarnog sustava, ne predsjedničkog. Nema kod nas predsjednik tolike ovlasti, a još je HDZ na vlasti, prava desnica, jelte. Nema straha.
    Meni je samo žao što se ne mogu naslađivati svima koji bi kukali da je Zoran izgubio: Anderlonovim proleterima, Matiji Krumpirku Babiću, teroristima iz tzv. Građanske akcije, autobusarima s istoka, likovima poput Pusićke, brace Zorana, starčadi s Kozare kojoj bi zbog ovog mogli nanovo izbiti mliječni zubi... to je jedina i prava šteta, ali što se može. Treba gledati dalje, ulagati u sebe i izgrađivati sebe, kroz obrazovanje, javno i privatno djelovanje i činiti sve da poboljšamo makar svoju okolinu, koliko god to sad djetinje i naivno zvučalo. Od nekud se mora početi. Hrvati su za ovakve stvari ko žohari, tko se još može pohvaliti da je preživio Račanovu vladu, Sanadera i Jacu, dva mandata orahovičkog vicmahera, kukurikavce, Josipovića i Plenkija.. i to sve u jedva 20 godina.
    Posljednje uređivanje od Yaya : 06-01-2020 at 02:21

Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    Ovdje smo izgleda jedino ja, Grunf i Picferaj gubitnici - svi Vi drugi se ponasate kao da ste izvukli povoljan rezultat u gostima za revanš.
    pa jesmo, zato jer Koko Linda, nije radila ništa za nas, niti bi radila išta za nas da je dobila. tako da ovo je povoljan rezultat, barem će Zoki biti realan i reći da Hrvatska nikad nije imala više od 150.000 partizana, od čega su 35.000 bili Srbi.

ja sam uvijek za one koji su otvoreni, i koji ne skrivaju svoje namjere, pustili su Thompsona u stožeru tek kada su izgubili. HDZ ostaje HDZ, prodaje maglu i kada gubi.

https://www.alo.rs/vesti/politika/vo...va/278487/vest

Zoki Ustaša, dobro je počelo. zategnuto tako volim, kakva pomirba kakvo zajedništvo.

Lijepa Plavka ide u povijest, dolazi Kizo Ustaša.

Citiraj Prvotno napisano od Patria Vidi poruku

Zoki Ustaša, dobro je počelo. zategnuto tako volim, kakva pomirba kakvo zajedništvo.

Za ''ustašu'' glasali svi Srbi u Hrvatskoj uključujući i Pupovca. Neš ti ustaše. Velikosrbima, kao i komunjarama ustaše nasušno trebaju - čak i kad ih nema u tragovima.

Citiraj Prvotno napisano od Patria Vidi poruku

Oni su stvarni nisko na civilizacijskim granama, da ustaša Milanović. Koji primitivci. Kod nas se ne sjećam naslova "četnik Vučić, Nikolić, zapravo bilo koji, da su napisali, ne bi bila laž. Jasno je zašto oni to sad pišu, da bi neki tupani u nas rekli, pa vidi, ne vole Srbi Zoku, mozda je dobro da je pobijeddio. Aha, malo sutra. Oni su jasno pokazali za koga su ,pa sva četnička legla u ist. Slavoniji gotovo jednoglasno za "ustašu". Koga maslaju. Koji su to kompleksi spram ustaša, toliko godina poslije.

Jebiga mi smo ih pobjedili i to ne da ih je pobjedili svi Hrvati, trećina Hrvata ih je pobjedila, toliko se Hrvata odazvalo u rat. Milanovićevi birači ( koji su tada imali preduvjete) sigurno nisu išli masovno u rat ( tu i tamo sigurno jesu neki mobilizirani pogotovo u Oluji ali kad se rat lomio 91-ve sumnjam) osim djelom onih koji sad služe kao manekeni, tipa Kotromanović i onaj Matić oko kojeg postoje razne kontoverze.

Zato njima nije problem glasati isto kao i četnička legla niti oni u tome vide problem.

I Srbi to ne mogu nikako procesuirat u glavi da ih je ustvari šaka Hrvata pobjedila ( "šaka ljudi nas je zajebavala", reče onaj rezervist u Vukovaru nakon pada)

Zbog Eline i bokala vina

Ali oni trube o ustašama , ustašama kojih su pune jame po Sloveniji i sj. Hrvatskoj. Pričinjaju im se , u obliku guja, pjevača, sada i sinjskih komunista... to je vec psihoza. Što bi bilo da stvarno jest tako, da se kod nas deklariraju ustašama kao kod njih četnicima što im konstantno radi većina državnog vrha.... pa svi bi dobili epileptični napadaj. Što im to napraviše ustaše., a četnici i četnikovanje moze samo izazivati podsmijeh.
    Koji klaunovi.

To može biti i kod njih je ta poza, uvijek napadaj napadaj, nikad se ne brani, nego optužuj optužuj, laži, samo angrif, napad, agresiva taj refleks vječne žrtve ali istovremeno i veličanstvenog pobjednika i tako uvijek, predosadno.

Al četnička legla u Hrvatskoj su dobro znali tko je Zoka i za koga plebiscitarno glasat, to je puno bitnije od tih srpskih tabloida. Mada ne bi pogriješili ni sa Kolindom. Ta nije li ona uvijek stala isto iza četnika. Zato je za nas političke Hrvate ovo istovremeno i win-win situacija i lose-lose situacija. Tu mi, nit smo imali što dobit, nit što izgubit.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 06-01-2020 at 11:04

Zbog Eline i bokala vina

Nadam se da će danas u.povorci u Borovu Selu pored četničke zastave biti i veliki portret Zokija, bar 2×2, a možda i zapjevaju neku novu, tipa "evo zore, evo dana, evo ustaše Zorana" . Kako i priliči "šaci jada" kako ih je nazvao. Nije ipak govorio o pijenju krvi. Lažovi novinari.
    Posljednje uređivanje od Yaya : 06-01-2020 at 11:07

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove