Koje poteze prvo očekujete od njega? Raspuštanje hrvatske vojske, klevetanje Hrvatske po inozemstvu, pritisak na institucije radi uvođenja ćirilice diljem Hrvatske, zabrana hrvatskih grbova, pjesama, glazbenika, pozdrava? Posjet Dodiku, Vučiću?
Koje poteze prvo očekujete od njega? Raspuštanje hrvatske vojske, klevetanje Hrvatske po inozemstvu, pritisak na institucije radi uvođenja ćirilice diljem Hrvatske, zabrana hrvatskih grbova, pjesama, glazbenika, pozdrava? Posjet Dodiku, Vučiću?
Manje- više sve se to radilo i dosad. Inače ocekujem.od Zoke jacu diplomaciju i interes prema Juznoj Americi, narocito Kolumbiji. Kao hispanistica nadam se da ce me ukljuciti u biznis.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
E da, lignjuna je trebalo maknuti. Lignja je ukusna zivotinja, a neukusan politicar, kazem ja.
Hijena se plaši lava, bar su tako pokazali u Kralju lavova. Imamo li mi lava, i hocemo li ga imati?
Uskoro je utakmica sa Srbijom na rukometnom EP, očekujem da ju odgleda zajedno s Josipovićem i srbijanskim veleposlanikom kojom prilikom će svi skupa navijati za Jugoslaviju i zaključiti da bismo bili svjetska velesila da imamo zajedničku reprezentaciju koju su razorili nacionalisti i zavidne svjetske sile.
Paraga bi je sigurno maknuo, eh sto nas Paraga nije vodio devedesetih, danas bi imali serboless drzavu do Bukuresta.
![]()