+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 9 PrviPrvi ... 7 8 9
Prikaz rezultata str. 161/173

Tema: Cajkački primitivizam preplavio hrvatske krajeve

Obašla je sva tri dnevnika televizija sa nacionalnom koncesijom.

Sve ih je naredala ko Gotovina srpske korpuse.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Obašla je sva tri dnevnika televizija sa nacionalnom koncesijom.

Sve ih je naredala ko Gotovina srpske korpuse.
    Zamisli da što ja znam, Thompson ima takvu reklamu. Napunio bi hipodrom 10 puta.

Bio neki video na Faceu da se na stadionu NK Zadar, valjda u kućici di je oprema, puštaju cajke. Danas Tornado upao u prostorije kluba i popričati malo s čelnicima.

Tako se to radi. Bravo Zadrani, najnapredniji grad u RH.

Ona četnička narkomančina Aca Lukas je najavio koncert u Zadru mislim za 25.11 pa ćemo vidjet Tornado i Zadrane.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Ona četnička narkomančina Aca Lukas je najavio koncert u Zadru mislim za 25.11 pa ćemo vidjet Tornado i Zadrane.
    Taj koncert je na Blagdan sv. Kate. Blagdan sv. Kate je 25 sutdenog svake godine.
    Najljepša crkva sv. Kate se nalazi u Grudama, početak gradnje je 1925. godine.

https://grude.com/clanak/?i=353961&s...vim-prostorima
    Posljednje uređivanje od Bobani : 12-11-2023 at 05:11

Ovih dana se širi neopisivi opasni smrad sa Laništa. Zadah orijentalnih idiotskih stihova i psihodeliričnih taktova tipa Litra krvi- Litra vina kao da se radi o alkotestu. Ili "Dam Dam Dam", kao ponuda sa štajge. Ili "Testament", himna svih sponzoruša koje su se udale za bogate pohotne starce. U garažama se pleše kolce kao nakon pada Vukovara, dok na pozornici arlauče pevaljčurina " rezervna Ceca" izvjesna Aleksandra Prijović koja Arkanovu udovicu imitira stilski a vjerojatno i glasovno. U nju bleje ne baš umne blago retardirane face koje čak niti ne pjevaju, bar ne većina i koje je tu dovukla nesmiljena propaganda. Tako bi se dalo zaključiti gledajući u sat izvješća sa jugoportala i TV reportaža. Izvjesna " Prija" ima razne goste i fali samo neki gedža da skine čakšire, uhvati se se vrhove opanaka "stojsera" i istovari se na bini. I izazove delirij jer bi ta "umna publika" vjerojatno to shvatila kao neku skrivenu poruku pet koncerata.

Istovremeno s arlaukanjem izvjesne "prije" "Cece za siromašne". Brenulja je sinoć došla zakopčana do grla u studio Yutela. Nadam se da joj je od silnih zatezanja ona stvar nije došla pod bradu.

Zagrebom se ovih dana sa dva mjesta širi opasni smrad smeća, primitivizma i civilizacijskog sloma

Zbog Eline i bokala vina

Nisu uspjeli oružjem pa sad idu na nas svojom "kulturom".
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 09-12-2023 at 06:53
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Meni je najsladje kada urbani leftardi pocmu braniti cajke, jer eto, smrde na istocnjacko bratstvojedinstvo pa ih zbog toga ljube kao rodjenog roditelja broj 1.
    "Gradjani svijeta" koji inace slusaju Manu Chao u obrani simbola srpskog sela, nishke Hochkulture i popularno gnjoivo iz nikad prezaljene Jugoslavije.
    Jer "hrvatski" urbani leftarde mrze hrvatskog ruralca, lijepe mu etikete poput katoliban, klecavac i slicno, a najogavniju sektu krscanskog svijeta, svetosavce, dizu u nebesa, a poglavar iste oruzane sekte im je skoro miliji nego nikad zaboravljeni Josif Brosowitsch.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    E, da i ovo spomenem.
    Gledam ovih dana Jingle Cavoglave sa simpa curkom, i gustam u reakcijama leftard medija.
    Jaucu, deru se, dirnulo im se u svetinju.
    To je po njima civilizacijsko dno, naravno.
    Dok uvoz soundtracka cetnistva devedesetih nije sporan.
    Razumis.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Meni je najsladje kada urbani leftardi pocmu braniti cajke, jer eto, smrde na istocnjacko bratstvojedinstvo pa ih zbog toga ljube kao rodjenog roditelja broj 1.
    "Gradjani svijeta" koji inace slusaju Manu Chao u obrani simbola srpskog sela, nishke Hochkulture i popularno gnjoivo iz nikad prezaljene Jugoslavije.
    Jer "hrvatski" urbani leftarde mrze hrvatskog ruralca, lijepe mu etikete poput katoliban, klecavac i slicno, a najogavniju sektu krscanskog svijeta, svetosavce, dizu u nebesa, a poglavar iste oruzane sekte im je skoro miliji nego nikad zaboravljeni Josif Brosowitsch.
    Sve što je iz Srbije i "regiona" njima je dobro ma o kakvom se smeću radilo. A tamburice su im npr odvratne.

A pola ih je ionako u srpskom vlasništvu. Mislim na medije.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-12-2023 at 18:49

Zbog Eline i bokala vina

Prije nekoliko godina bio je koncert Erosa Ramazzottia, mislim u Puli, organizatori nisu uspjeli prodati sve karte.
    No, zato razne Milice, Brene, Aleksandre i Dace rasprodaju Arene; https://www.facebook.com/photo?fbid=...0&locale=hr_HR

Koje duhovno i kulturno srozavane društva, strašno nešto.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 23-12-2023 at 07:21
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Gradonačelnik Zadra smijenio direktora dvorane u Višnjiku. Netko bi pomislio, zato što je odobrio koncert rezervne Cece.

Ma kakvi. Zato jer je ovaj kao bio rekao da je Gradonačelnik Dukić zabranio koncert rezervne Cece.

Pa se ovaj morao pravdati da nije zabranio. Kome. Pupovcu, Plenkoviću, Obuljenki, Brnabićki a tko zna, možda i Vulinu.

Zbog Eline i bokala vina

Ček ček što je sad ovo. Isti oni mediji koji su nas tjednima davili sa "Prijom" i njezinih 5 punih Arena, njezinom"svekrvom" Brenom, "kafanskoj večeri u Zagrebu" na blagdan Sv. Stjepana, Acom Lukasom, Jelenom Karleušom, koji su se zgražali nad ikakvom zabranom cajki, koji su htjeli radi toga progonili pulskog gradonačelnika, istu stvar su radili u Kaštelima, oni koji euforično pričaju koliko cajki i cajkana napune dvorane po Hrvatskoj, koji su branili osnivanje cajkaškog radija, odjednom se zgražaju nad glazbom koju sluša Dabro dok puca iz auta. Njihovo licemjerje urla i dreči gore od ikakve cajke ili cajkana.

Dabro je ordinarna seljačina (iz stranke varalica), ali takvi su svi koji slušaju cajke. A njih jugomediji zadnjih godina promoviraju iz dana u dan i uživaju u ponižavanju Hrvatske.

Tako da se može reći da je Dabro nusprodukt orjunaško-udbaških medija i njihovog specijalnog rata protiv Hrvatske.

Svi jugoanalitičari su se obrušili na svakoga tko je nešto rekao protiv Prije ili Brene a perjanica orjunaškog odreda Boris Dežulović je napisao "Kreni Breno, bandu gazi".

Iako, ovo što Dabro sluša nije cajka. Ovo je sevdalinka koju bi i Ante Prkačin kao najveći ljubitelj sevdalinki među hrvatskim političarima rado otpjevao.

Pa ako je to tako užasno i grozno, zašto dajete da se sevdalinke skoro svake godine pjevaju u Lisinskom.

Isti oni koji su od Hrvatske napravili najgoru kafančugu na Ibarskoj magistrali, gdje su ujutro isprevrtani stolovi i stolice a na rijetkim stolicama i stolovima koji nisu skršeni u toku burne noći, na stoljnjaku koji visi dopola sa stola, kunjaju pijani gosti puni modrica i gdje je sve okolo puno krhotina razbijenih čaša i boca, dok pevaljka u sobi svlače pocjepane čarape, sad se nad ovim zgražaju.

To može samo u ovoj i politički i vrjednosno sluđenoj zemlji koju su orjunaško udbaški mediji pretvorili u meku za najgore primitivce i primitivke iz zemlje koja nas je uz urlikanje i dernjavu cajki i cajkana prije nekoliko desetljeća napadala, palila, rušila i ubijala.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 17-01-2025 at 22:45

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove