+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/8

Tema: Gdje su i šta rade nekadašnji forumaši/ce s hrhb foruma?

Gdje su i šta rade nekadašnji forumaši/ce s hrhb foruma?

Obzirom da je ovaj forum bio skoro pa familijarni, zanima me, a vjerovatno i vas gdje su nekadašnji forumaši/ce i šta rade...

Ja sam "susrela" Celju. Javio mi se na klixu. Čavrljali smo ugodno. Uglavnom, tamo ima neka tema atributi i postavljaju se slike... Mislim da Celju niko od vas ne bi prepoznao. Nosio je i ovdje na avataru sliku nekog "bucka"
    Lik izgleda fenomenalno. Liniju je doveo do savršenstva. I nekako je SAV drugačiji, muževniji i samouvjeren.
    On bude na bosanskom forumu i administrator je neki. Kad je Cmoljo 'posjekao' trajnim banom na desetke forumaša/ca Celjo ih je poput skauta za nogomet, sve odveo tamo na taj forum.
    Trebala mu se ovdje dati neka pozicija na sportu, mislim govorim onako. Nije da me se pitalo, ni nekad ni sad. Ali fakat je društven i dobar.

Zna li neko šta je sa Stilkom, pdv, kišom, ilirkom itd itd.
    O bilo kome da znate pišite.

Stilka je otišla u legiju stranaca, prijavila se čim su uveli istanbulsku konvenciju. Na čelu je jurišnih odreda legionara, tu i tamo se javi s kojeg fronta. PDV je ušla u slastičarski biznis, sve južno od Metkovića drži. Strah i trepet torti, sladoleda i kolača. Kiši je granulo sunce.

Ne znamo ni što mi radimo a kamoli što rade oni što su otišli.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Meni te djevojke fala. Svaka na svoj način. Sa Ilirkom i kišom doduše, nisam imala neki poseban odnos.... Ali Stilka i pdv, kruška i ribica su bile ekstra.
    Nikad nisam u virtuali sa ženskim osobama imala tako prisan odnos, kao s njima.
    Ribi i Kruleta sam imala na WP, ali mislim da su isključile brojeve. Jer ih nemam više..
    Čak sam upisivala preksinoć i adresu od Kuburinog foruma, da vidim jesu li tamo... ali izgleda da forum na nekoj drugoj adresi...ili sam zaboravila kako se zove... Nemam pojma.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Stilka je otišla u legiju stranaca, prijavila se čim su uveli istanbulsku konvenciju. Na čelu je jurišnih odreda legionara, tu i tamo se javi s kojeg fronta. PDV je ušla u slastičarski biznis, sve južno od Metkovića drži. Strah i trepet torti, sladoleda i kolača. Kiši je granulo sunce.
    Pozdravi ih obje, ako se čujete puno, puno. I kiši trećoj pozz također.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Ne znamo ni što mi radimo a kamoli što rade oni što su otišli.
    A gdje ona Komari? Tvoja zemljakinja.

Galija isto. Da, da
    Posljednje uređivanje od Sarafina : 23-09-2019 at 14:33

Galiji je oduzeta zubarska licenca. Imala je običaj vaditi zdrave zube i onda nuditi pacijentu ugradnju implatanata.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Galiji je oduzeta zubarska licenca. Imala je običaj vaditi zdrave zube i onda nuditi pacijentu ugradnju implatanata.
    Vidi, vidi... jesi i ti bio pacijent i taj slučaj?Iskustvo ili?

Jah, zaboravih reći mislim da se Ribica na mene naljutila, nažalost, pa zato nestala mi s WP. Bila sam izgleda suviše zaštitnički nastrojeni prema njoj... pa pretjerala... Ali osjećaja sam se odgovorno (u svoju odbranu)

Krule mi ustvari nije dostavila tel, jer ona sad u Irskoj mislim.

Zato sam pogubila kontakte koje sam imala.
    Posljednje uređivanje od Sarafina : 23-09-2019 at 16:20

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove