Škoru u Lisinskom entuzijastično najavila glumica Nada Gaćešić Livaković. Bili su prisutni Tomašićka, Zekanović, Mlikota, Glasnović, Petrov... Škoro je navodno rekao da je glas za Kolindu i glas za Plenkovića te pozvao simpatizere HDZ-a da glasaju za njega.
A famozni Index piše o incidentu, netko fizički napao nekakve studente koji rade u Lisinskom i vikao da su komunjare. Tipično za indeksovce, oni uvijek znaju što je važno za prenijeti.
Posljednje uređivanje od Yaya : 08-12-2019 at 18:14
Tom Sunic
2 min ·
Otkrio sam na nečijem postu da ja, tj. Tom Sunic voli "likes" Naša predsjednica- Kolinda-Grabar Kitarović. Vjerojatno je riječ o nekom trollu. i podmetanju. Volim svoju ženu i Miroslav Škoro za predsjednika države. PS Volim i Sandru i Mirnu i kulturne žene. Kolinda Grabar Kitarović -Naša Predsjednica je "falša" i.e. " fake".
What ???????
.....kad bi mladost znala...kad bi starost mogla.....
Pa sto ti je tu sada cudno, covjek je koliko znam jos dio ekipe Suverenista. Jesam li spomenuo da je pisao clanak, dva za neki izraelski portal. Sve se da smeksati, tako i Sunic. Ocito je procjenio da je bolje imati malog Trumpa nego Clintonicu ili kmera.
''Mi cemo lipo, ako oni hoce lipo. Ako nece, mi cemo radit svoj posa ''
Škoro je debelo pogriješio što se vezao uz raspali MOST koji sad parazitiraju na njemu ko krpelj na ovci. Što će mu panjina Bulj, Petrov i ekipa. Bez svjetonazora i ideologije. Ne kaže se džabe, s kim si takav si.
Treba se sjetiti da su oni krivci što Plenković vodu državu. Oni su otjerali Karamarka.
Inače naravno povećan je broj glasačkih mjesta u dijaspori za tri puta u odnosu na prošle izbore.
Ako glasovi dijaspore odluče izbore, koji će se tsunami bijesa sručiti na njih ako Milanović bude gubitnik.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 08-12-2019 at 23:31
Slažem se s ovim. Ekipa koja je išla rušiti Karamarka i to u trenutku kad se ovaj počeo obračunavati preko Hasana sa parazitskim udrugama i Pupijevim privatnim biltenom Novosti samo je uteg a ne prednost. A što tek reći za tužbu protiv MOL-a za koju je Crni znao da će se izgubiti te tražio nagodbu da se spasi što se spasiti da, a ovi iz Mosta ko "som na durdubak" upecali se na priču partijskog biltena "Nacional" o nekakvom sukobu interesa što se na kraju pokazalo kao prazna puška. Oni su u biti i otvorili put Plenkoviću na čelo HDZ-a. Njihovo ponašanje nakon što ih je Plenković izbacio iz vlade podsjeća na odbačenu mladenku koju je nogirao frajer. Škorino slizavanje s Mostom može proći jedino kod birača desno-domoljubnog spektra koji imaju pamćenje ribice.
Posljednje uređivanje od Cid-xp : 09-12-2019 at 00:16
Citam malo portale, ove "desne", i razocarano moram reci da su svi neskriveno HDZ glasila. Maxportal, kamenjar, narod.
Sramotno.
Obavijest o Škorinog skupu nije bila na HTV-ovom teletekstu. Nisam pratil njihove vijesti, jesu li tamo spomenuli nekaj?
I Radeljak za Skoru.
![]()
''Mi cemo lipo, ako oni hoce lipo. Ako nece, mi cemo radit svoj posa ''
A vidi Radeljaka, pere ruke od Vlatkice. Pa bila je ona "glupa kokoška" i dok mu je bila žena. Mada se slažem s karakterizacijom.
Inače treba imati čelične živce i dobar želudac za pristup Indexu, kamoli za čitanje njegovih smećara. Bolje bi bilo Babiću da i dalje guli krumpire.
Radeljak stari kurvar. Zamisli da je on u ovim godinama u Beogradu opet našao neku žensku. 50 godina nakon što je oženio Bebu Lončar. Čak je furao i sa nekom Šešeljevom glasnogovornicom. Ženska ujutro čita proglase Svbija do Kavvbobaga a uvečer se valja sa Radeljakom.
Lik je tipični stari playboy. A mutan iako je danas veliki Hrvat.
Družio se u Rimu sa Vjekom Santrićem starim splitskim udbašom koji je vrtio za Udbu lovu oko nafte a odavle im onaj Čedo Komljenović lifrao manekenke, misice i starlete. Tako je i Slavica Radić završila sa Berniem.
Koji je to kurvaluk bio.
A Vlatka je stvarno kokoš iako je zgodna. Bar bila. I prije par godina sreo sam je gradu. Uživo odlično izgleda. Al u ljubavi nije imala sreće. Prvo je nogirao onaj tamnoputi maneken, pa joj onda onaj krimos Maletić pobacao stvari s prozora na ulicu, pa onda onaj mister Bubičić prepričavao kako su vodili ljubav i to u sitne detalje". Na kraju joj i Radeljak izbaci stvari iz stana jer ga varala s nekim Talijanom.
Al da je glupa glupa je. Ženskoj bi trebalo reći da su 14 generala NDH bili Srbi ili pravoslavci.
https://m.youtube.com/watch?v=jpRfoq8GoHk
Mlada Vlatkica
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-12-2019 at 21:32
Ma Pokosica je glupačica. Lupa politički korektne gluposti i izlizane floskuletine iz SFRJ udžbenika, ali ne mislim da to toliko radi iz zlobe, više iz neznanja i konformizma.
A Dikan mi je misterij, o njemu sam dugo samo slušala ko o dragom od baš Vlatkice, pa pokojne Lambaše, a prije toga Ene Begović i Desanke iliti Bebe Lončar. Ne znam kako se taj nametnuo kao veliki Hrvat i ikona desnice, čak je bio u Podcastu i navodno je Pupovčev nemesis.