+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrviPrvi 1 2
Prikaz rezultata str. 21/25

Tema: Greta thunberg i histerija o propasti planete zemlje

Što ta glupača malo ne svrati do Australije? Njezini zeleni imbecili su, kao i nedavno u Kaliforniji, dugogodišnjim sprječavanjem i sudskim progonjenjem ljudi da raščišćavaju i spaljuju raslinje zimi pod nadzorom jer to ugrožava stanište prdavog skakavca stvorili golemu peć koja je sada planula i ubila milijardu životinja te spepelila sve redom a da ni ne govorimo o količinama ugljičnog dioksida koji se oslobodio u zrak. Ima li to malo retardirano govno koji pametan komentar o ovome?

Ne znam kuda da ovo stavim pa sam stavila ovdje; https://narod.hr/svijet/novi-zeland-...tskih-promjena

Znači ovako, luda i radikalna premijerka Novog Zelanda oporezivat će mokrenje i podrigivanje domaćih životinja jer to zagađuje okoliš!
    Pretpostavljam da su slijedeći ljudi koji će morati plaćati porez na zrak, na mokrenje, sranje i prđenje i sve radi spasa planeta Zemlje.
    Naravno, vrlo mala grupa ljudi će se jakooo obogatiti na ovom ludilu (čitaj Gates i slični).

Namjerno se uništavaju farmeri i mali, obični ljudi da bi grupica psihopata mogla vladati njima i ostatkom svijeta.

Kad to sve čovjek vidi i čuje, ideja da netko stisne gumb i sve digne u zrak i nije tako loša.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Ne znam kuda da ovo stavim pa sam stavila ovdje; https://narod.hr/svijet/novi-zeland-...tskih-promjena

Znači ovako, luda i radikalna premijerka Novog Zelanda oporezivat će mokrenje i podrigivanje domaćih životinja jer to zagađuje okoliš!
    Pretpostavljam da su slijedeći ljudi koji će morati plaćati porez na zrak, na mokrenje, sranje i prđenje i sve radi spasa planeta Zemlje.
    Naravno, vrlo mala grupa ljudi će se jakooo obogatiti na ovom ludilu (čitaj Gates i slični).

Namjerno se uništavaju farmeri i mali, obični ljudi da bi grupica psihopata mogla vladati njima i ostatkom svijeta.

Kad to sve čovjek vidi i čuje, ideja da netko stisne gumb i sve digne u zrak i nije tako loša.
    Nekak si mislim da neće oporezivati mokrenje pasa i mačaka po ulicama i parkovima.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Nekak si mislim da neće oporezivati mokrenje pasa i mačaka po ulicama i parkovima.
    'Psi i mace su članovi obitelji.'

"Udarit" će po korisnim životinjama, npr. kravama i naravno po običnim ljudima.
    Cilj je da jednog dana svi jedemo kukce.

Otprilike 1% ljudi će žderati, piti, razmnožavati se, putovati privatnim avionima, jedriti jahtama i biti gospodari života i smrti ostalima 99% ljudi.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Nažalost većina ljudi i dalje ne vidi šta nam spremaju globalisti; https://narod.hr/svijet/bidenov-klim...-poljoprivredi

Ne, neće nas stajati glave izmišljene klimatske promjene već sotonistički globalistički pokret.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove