+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 39 1 2 3 11 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/778

Tema: Fenomen portala" Poskok", foruma" Herceg-Bosna" i srbofilija kod Hrvata općenito

Fenomen portala" Poskok", foruma" Herceg-Bosna" i srbofilija kod Hrvata općenito

Evo, četnik zavadio 2 hrvatska foruma, samo kod Hrvata to ima: https://hercegbosna.org/forum/politi...html?start=175

Napadaju mene jer sam Dodrinaš, a Inkvija jer želi autonomijicu BH Hrvata.

Čekaj stani malo. Ne možeš ovu hrvatsku stranicu usporedjivati s onom srpskom septičkom jamom u rangu okupljanja Orka u Višegradu. Alo zamjeniče.

Onaj BBC je mentalni terorist, psiho.

Ja razumijem da tamo Srbin ili onaj priglupi četnik tipa tog Vujadina ne zna što znači “ polucinično i polusarkastično” što sam ja napisao za savez s Muslimanima ali da to “ geostratezi” sa Herceg srpske ne skuže ni kad im nacrtaš, to je već znak da su zaraženi četničkom tupošću. Prosječno inteligentni ljudi ( o onim inteligentnijim neću ni govoriti) iz teksta isčitaju sarkazam i skuže a ovi to ne vide ni kad ih, kao kurcem o čelo, mlatneš podcrtanim upozorenjem da pišeš u tom tonu

Srca ti draga, to mislim ne ne razlikuje vile od lopate a vodilo bi neki kurac.

To su izrodi nacionalni, ko nekad autonomaši u Dalmaciji ili Madjaroni na sjeveru, toga će se narod i buduće generacije s gnušanjem stidjeti.

Oni nisu u stanju jedan tekst napisat toliki su to kapaciteti. Sad pljuju po Martini a u guzicu su joj se uvlačili a ona meni sve pričala kroz smijeh, sa mnom se došla vidjet u Zagreb, ne s njima, oni su se šlepali, i ja imam pravo i znam napisat tekst i razočarat se a oni nemaju jer nit su tad znali, niti sad znaju, nit su ikome bili ili su sad bitni. Ona je za njih Tolstoj, Kafka i Kishon istovremeno, što god ja mislio o njezinom političkom sklanjanju pod muslimanske skute. To su bezvrijedni, neiskoristivi ljudi.

Hvale se posjećenośću i temama a da im izbaciš četnike i četničke teme s foruma osto bi go kukavelj koji ne zna prostiproširenu rečenicu napisat.

Ti glupani stvarno misle da smo mi sa Srbima gotovi. Koji debili. Dan danas Srbi ne mogu svarit postojanje Hrvatske i stoji im kao kost u grlu. Što srbijanski i uopće svaki srpski politički i intelektualni krug svakodnevno pokazuje kao i oni četnički Orci što im logoruju na forumu da bi uopće opstao iako je bio na Šušnjarovu portalu ali je toliko tupomjesto da ga se i on izgleda zasramio

Glupane je naravno nemoguće uvjeriti dokazima.

Najbizarnija je ta njihova umišljenost a 50% njih su teške gluperde.

Taj Mister Sound ili koji kurac, je na forumu hr, još dok smo mi tamo svi bili, prije nego će se pokazat kao govna, kad smo svi napadali Muslimane koji su tamo imali protekciju, otvorio temu tipa “ Kako smanjiti tenzije prema Muslimanima i postići dogovor”. A mene sad optužuje za takve stvari. Pa on je kad smo otvarali forum “herceg bosna”, naravno ne znajuć u kakvu će se to protuhrvatsku septičku jamu pretvorit, ne obavjestivši nas, pazi sad, pozvao sve one musliman jihadiste s foruma hr da dodju na novi forum. Pa kad sam ja zgranuto pitao jednog od njih “ šta ti radiš ovdje” on mi odgovara ”pa kako što, pozvao me vlasnik foruma”. Kužiš ti tu šizofreniju. Vlasnik foruma, ateist, po vlastitom priznanju latentni Jugoslaven, hercegovačkog porijekla oprana mozga metodom centrifugalne sile u Sarajevu čas zaziva dogovor s Muslimanima a onda mu je odjednom forum leglo četništva kontra Muslimana iako i niima dopušta svo moguće iživljavanje nad Hrvatima?????

Osim par ljudi za koje ne znam što rade u toj četničkoj septičkoj jami ali njihov izbor, da lupneš nogom o pod, to se ne bi zaustavilo do Minhena i oni će meni koji sam ratovao i s Muslimanima i Srbima pričati o spremnosti na žrtvu. To su smiješne stvari.

Njima ne samo da četnici i to oni najtuplji seru i pišaju u žvalje, njima to rade i Muslimani. A ovdje ne mogu ni jedni ni drugi. Ovo je hrvatski forum a ne septička jama za pražnjenje četničkih i muslimanskih fekalija.

Namjerno ne kažem srpskih jer ima i normalnih Srba ali oni su privukli najgore od Srba ko śto su i oni najgore od Hrvata.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-03-2019 at 23:30
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Idem pogledat, kad ono tema o tzv Rs gdje piše “ Dogadjanja u Republicu Srpskoj” ima koliko 587 stranica. Druga iza teme o demografiji. Za njima je tema o Dodiku??

Ne tema o HercegBosni ili trećem entitetu za Hrvate nego dogadjanja u tzv RS

A šta će se tamo dogadjat osim kakvog kriminala, pucanja, pljačke ako ima još koja hrvatska kuća s crijepom. Pazi naslova.

Na predsjednuka im navlače odijelo ko kad su damama iz visokog društva prije par sto godina navlačili korzet Pet ju drži da ostane uspravna a dvi joj navlače korzet

Četnička septička jama 1/1
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-03-2019 at 23:31

Zbog Eline i bokala vina

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Meni je zao sto sam kliknuo na poveznicu, 80% sudionika tamo ima stavove koji bi se mogli opisati kao lijevo-liberalni, sto se tice drustvenih pitanja i opceniti pogled na svijet.

Znaci, kao prvi bi paradirali na celu neke gay parade i slicno, da ne opisujem sada sve.

Ja te ljude necu promjeniti, a nece ni oni mene. Po tome, ne vidim potrebe da trazimo medjusobno razumjevanje.

Stovise, mislim da bi se ono par desnicara tamo dobrano zapitalo nasta bi licila Herceg Bosna da je uspostave lijevoliberalne kolovodje i kalibri poput Suskija.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Evo naš Puntar je tamo proživljavao mobing. Ne smiješ imati stav koji nije kao njihov.

Pogotovo ako ti se na kosti nakači onaj psiho BBC.

Ali zato četnik može napisat da nas treba zbrisat s lica zemlje i neće dobit sankciju.

Pa oni u 99% slučajeva i imaju istovjetne stavove kao ludi ljevičari u Hrvatskoj. Ista ih i srbofilija pere.

Zovu ih perecima, što bi imalo bit kao neka uvreda u smislu podložništva a od njih samih većih kmetova nema

Jedan bolid kojima vrvi to bizarno mjesto je predlagao pederbal u Mostaru da bi se kao pridobije medjunarodna javnost na našu strani jer eto nije bio u Sarajevu još. :

50% njih što tamo nešto žvrljaju ne bi formalni psihotest prošlo.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-03-2019 at 21:09

Zbog Eline i bokala vina

To su sve žalosne nuspojave glavinjanja hrvatske politike, nejedinstva hrvatskog naroda u HR, BiH i dijaspori i prepuštenosti hrvatskog naroda u BiH da se snalazi kako zna i umije. Da nam ljudi prelaze Komšiću, Dodiku i sličnim likovima...

Nije to opravdanje. To je nedostatak osnovne inteligencije, negdje ima lova utjecaj, sve u svemu to je osobna odgovornost. I odabir. Uvijek bilo i bit će.

Zbog Eline i bokala vina

Vlastelinka ZGabriel avatar
    Datum registracije
    Mar 2012
    Blog Entries
    5
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    To su sve žalosne nuspojave glavinjanja hrvatske politike, nejedinstva hrvatskog naroda u HR, BiH i dijaspori i prepuštenosti hrvatskog naroda u BiH da se snalazi kako zna i umije. Da nam ljudi prelaze Komšiću, Dodiku i sličnim likovima...
    a svoju glavu nemaju da misle s njom?
    eno ti Markan i bumbar, pa pitaj njih za mišljenje.
    Ti nisi ono što jesi sad, nego ono što tek možeš biti! Ti si trenutno žir, ali smisao tvog života je biti hrast! ~ T. Ivančić

יֵשׁ מֵאַיִן

Taj sam forum otkrio u isto vrime kad i ovaj. Napravio profil, odradio par upisa, posjećivao ga svaki dan nekliko dana zaredom, vidio da kurca ne vridi i zaboravio da postoji sve dok me ova tema nije podsjetila. Kvaliteta svakog foruma ovisi isključivo o adminima.

Da budem u potpunosti iskrena, nedostatak političke volje i samokritike kod Hrvata iz BiH, mene je totalno razočarao.
    I kod vas ovdje, a ne samo na herceg srpskoj.

Bila sam uz vas uvijek, kad ste bili obespravljeni, dakle i za vrijeme Alijanse, i za vrijeme Platforme. Međutim pred kraj Čovićevog mandata s kojim nije apsolutno ništa postigao, za vašu dobrobit... umjesto kritiziranja i traženja neke alternative u oporbi, vi ste počeli Čoviću tražiti alibije za političke propuste i neučinkovitost.

Opravdanja za šurovanja s Dodikom, te sva ona zabijanja prstiju u oko Bošnjacima tokom mandata...
    Hajde što se bukvalno pišao po Bošnjacima, ali vrhunac njegovog mazohizma je pojavljivanje na onoj obljetnici tkz RS, i to zajedno sa HR ambasadorom. Ko god se iole razumije u diplomaciju odlično zna, da je HR ambasador u BiH, na obljetnici RS nije bio prisutan greškom, nego po nalogu zvaničnog ZG.

KGK i Plenković mjesecima predhodno su vodili medijski rat protiv bošnjačkog naroda. Predsjednica HR je išla toliko daleko, da je poput kumice na pijaci, nagađala kako u BiH ima preko 10 000 džihadista.... plus njihova logistička podrška. A sve u cilju da progura na silu IZ po apelaciji Bože Ljubića i zacementira vladavinu HDZ-a. Da postoje bilo kakve ozbiljne prijatnje i vaša presjednica KGK ima informacije, po protokolu trebala bi ih proslijediti bezbejedonosno/sigurnosnim agencijama u BiH... (Zamislite da Macron izađe s tvrdnjom da u Njemačkoj ima 50 000 fašista spremnih da "djeluju" teroristički" po EU) morao bi dati ostavku... Şta je bio cilj širenja panike od KGK?Guranje IZ sestrinskog HDZ-A u BiH i cemetiranje vlasti polupresudom........

Jer bi kantoni po popisu iz 2013 davali sve HDZ delegate ( i procentualno također) u DN niko osim HDZ-ovaca ne bi mogao ući... Niko pa ni neka buduća vaša oporba, ne bi imala u budućnosti šanse HDZ-u oduzeti prevlast...

Da ne bude da sam dušebrižnica, mene su zanimala prava 98 000 zaboravljenih Bošnjaka, koji bi tim IZ mi morali pustiti niz Neretvu. Jedna ogromna cifra i nekoliko manjih također u kantonima gdje HDZ neprikosnoveni politički gospodar...

Obzirom da vi Hrvati u BiH nikad nećete napraviti oporbu, a da Čović i stožerna/legitimna stranka HDZ je ispostava SNSD-a za Hercegovinu, čemu čuđenje da je orjunaški forum HB razvio se u četničku birtiju/septičku jamu? Te da firumaši predvođeni vlasnikom bukvalno četnikuju?

Ja sam sa svoje strane otvorila niz tema, kao i onu o bojkotu HR proizvoda, firmi i distributera svjetskih brendova u BiH sa HR predznakom. Što bi Bošnjaci kupujući sve nabrojano financirali HDZ i politiku Dragana Čovića obzirom da su te firme i zastupništva u većinskim HR kantonima te pune budžete, od kojih se hrane budžetlije HDZ-ovci? Mazohizma na kub.
    Također smatram i da alminijsku lešinu, koja suvinansira HDZ-ovce treba u staro gvožđe baciti.
    Zašto da plaćamo najviše plaće zaposlenim HDZ-OVCIMA u mrtvoj lešini? Mazohizma opet?Taj Alminiji nije nikakav gigant regije, niti će to ikad više biti. Da ga isijeku u staro gvožđe koštalo bi više no što on uopće privrijedi za par godina poslovanja. Novalić i SDA dogovorom s Čovićem kupuje socijalni mir za 900 zaposlenih. Obzirom da nisu sanirali dugovanja velikog broja firmi u FBIH, ne vidim razlog ni da Almiji dobija infuziju od zajedničkih federalnih novaca.

Pa ne vidim čemu čuđenje za Herceg Srpsku i orgije četnika? Ljudi predvođeni vlasnikom idu samo u korak sa HDZ-OM i Čovićem.
    Možda i vladajuća struktura/administracija HB želi uploviti u političke vode? Diplomaciju kao Šušnjar? Ne vjerujem da će slijediti primjer MMS.
    Posljednje uređivanje od Sarafina : 25-03-2019 at 14:01

meni nije jasan taj forum, niti sam u toku "raskola", tko su ti ljudi, zasto je inkvizitor napustio, osim njega zapravo ne znam ni tko su ostali tamo, tko je tamo gazda, ciji je to forum... jel to poskokov ili forum portala herceg bosna...

niti zasto im se daje toliki prostor, jesu aktivni i lako ih se prepozna, citam ih i na forumu ha er i tamo nekad, uglavnom im napisem nesto sto im se ne dopada recimo kako lizu cetnicke guze, ali ne diraju me jer nisam nesto aktivan

na forumu ha er pisu na temi BiH, njih par, neki su malo objektivniji neki totalno procetnicki orjentirani, mislim objektivnijeg stava bar po pitanju BiH... sto se tice nekakvog domoljublja, nemaju oni toga, ne kuzim jesu li zalutali ili su namjerno takvi, ali nije mi normalno to sto rade

za onog Susnjara cijenim da je takozvani foteljas, sa par njih sam se raspravljao kratko na twiteru, recimo sa Knezovicem, ili onom novinarkom sto uslikava guzicu, kako se zove vec, Ivana jel... oni brane Susnjara kao "pa i on se bori za hrvatski interes, to je njegov nacin" i ne daju nista reci, to im je kao neki argument, pa sam odustao jer sa rogatim se ne vrijedi bosti, sto kaze stari narod

Ooo, došla nam je Sara, žena koja bi popila BH Hrvate u čaši vode da može, a u drugoj bi popila sve Hrvate. Drago nam je kaj si tu, imamo čast porazgovarati sa ženom koja huška Bošnjake diljem virtualnog svijeta na Hrvate.

Ne budi melodramičan Grunfe.

Ja svoje stavove ne maskiram po virtualnim bespućima. Niti lažem. U predhodnom upisu sažela sam sve ono što napisah i zašto napisah protiv HDZ-a, HDZ-OVACA (Čovića) i HR čelnika. (Kolinde i Plenkija)

Demantiraj. Slobodno ako lažem.

Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    Taj sam forum otkrio u isto vrime kad i ovaj. Napravio profil, odradio par upisa, posjećivao ga svaki dan nekliko dana zaredom, vidio da kurca ne vridi i zaboravio da postoji sve dok me ova tema nije podsjetila. Kvaliteta svakog foruma ovisi isključivo o adminima.
    Ja sam prvo pisal tam pa me Capo pozval tu kad se dogodila svađa i HB raskol, a sad pišem tu većinom, ali i tam znam otići. Tam je više BH Hrvata, a kod nas HR Hrvata. Mislim da su oba foruma potrebna Hrvatima i BH Hrvatima.

Veliki hrvatski umovi su bili srbofili od Meštrovića, Ujevića, Krleže pa čak i Matoša ali to su bila ona vremena, mada poslije teksta “ do istrage vaše ili naše” svaki srbofil treba na pregled glave a danas pogotovo. To je dijagnoza a ne politički stav.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-03-2019 at 18:01

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Sarafina Vidi poruku
    Ne budi melodramičan Grunfe.

Ja svoje stavove ne maskiram po virtualnim bespućima. Niti lažem. U predhodnom upisu sažela sam sve ono što napisah i zašto napisah protiv HDZ-a, HDZ-OVACA (Čovića) i HR čelnika. (Kolinde i Plenkija)

Demantiraj. Slobodno ako lažem.
    Sara, moreš nekom drugom prodavati te spike za malu djecu. Ja ne mrzim Hrvate nego samo HDZ. Zamisli da ja otvaram po svim hrvatskim forumima teme koje huškaju na Bošnjake, a to zamaskiram pričom da to radim jer ne volim SDA.

I onda još bez stida dojdeš na hrvatski forum pisati kao da se ništa nije dogodilo i kao da ne huškaš Bošnjake na Hrvate.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Veliki hrvatski umovi su bili srbofili od Meštrovića, Ujevića, Krleže pa čak i Matoša ali to su bula ona vremena, mada poslije teksta “ do istrage vaše ili naše” svaki srbofil treba na pregled glave a danas pogotovo. To je dijagnoza a ne politički stav.
    Da, cijela napredna nacionalistička omladina je prešla iz hrvatskog u jugoslavenski tabor, a iz tog tabora je nastala Orjuna. Gdje se dogodio prekid u glavama? Sami od sebe ili su ih malo pogurali penezima? Sve te srbofilije treba gledati iz tog vugla. Nije se ništa promijenilo, i tada su Srbi mahnito kupovali sve medije i gurali propagandu te za to trošili većinu love. Zašto mi to ne radimo, to se trebamo pitati. Imamo više love od njih.

ne huska ona, samo se aktivno bori da bosnjaci ne kupuju nista sto hrvatska ruka napravi

jer HDZ

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Ja sam prvo pisal tam pa me Capo pozval tu kad se dogodila svađa i HB raskol, a sad pišem tu većinom, ali i tam znam otići. Tam je više BH Hrvata, a kod nas HR Hrvata. Mislim da su oba foruma potrebna Hrvatima i BH Hrvatima.
    Tam ima najviše najglupljih četnika i njihovih hrvatskih pandana samo što se ovi valjda briju a Hrvatima je to potrebno ko išijas starcu.

Si vidio kak izgleda postrojavanje četnika u Višegradu. Ko stado omatorjelih jaraca a vjerojatno se jednako i “ ćute”

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku
    meni nije jasan taj forum, niti sam u toku "raskola", tko su ti ljudi, zasto je inkvizitor napustio, osim njega zapravo ne znam ni tko su ostali tamo, tko je tamo gazda, ciji je to forum... jel to poskokov ili forum portala herceg bosna...

niti zasto im se daje toliki prostor, jesu aktivni i lako ih se prepozna, citam ih i na forumu ha er i tamo nekad, uglavnom im napisem nesto sto im se ne dopada recimo kako lizu cetnicke guze, ali ne diraju me jer nisam nesto aktivan

na forumu ha er pisu na temi BiH, njih par, neki su malo objektivniji neki totalno procetnicki orjentirani, mislim objektivnijeg stava bar po pitanju BiH... sto se tice nekakvog domoljublja, nemaju oni toga, ne kuzim jesu li zalutali ili su namjerno takvi, ali nije mi normalno to sto rade

za onog Susnjara cijenim da je takozvani foteljas, sa par njih sam se raspravljao kratko na twiteru, recimo sa Knezovicem, ili onom novinarkom sto uslikava guzicu, kako se zove vec, Ivana jel... oni brane Susnjara kao "pa i on se bori za hrvatski interes, to je njegov nacin" i ne daju nista reci, to im je kao neki argument, pa sam odustao jer sa rogatim se ne vrijedi bosti, sto kaze stari narod
    Ma znaš ih sve ove stare s foruma hr dok si pisao pod Vanjushka.

Ima novih debila koje ne znaš, oni su tek posebni padež

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove