Prvotno napisano od
Inkvizitor
Na stara priča ispričo sam je. Nisam ja ni kužio onako naivan da se fura srbofilija. Jer smo kao firum pravili mi Hrvati iz Bih jer su nas stalno banirali na fhru pa ja stalno furao spiku a zašto mi sebi ne bi napravuli forum da nas ne maltretiraju.
I napokon ga i napravimo i to je neko vrijeme šljakalo , sve normala.
Kadli jednom me na moderatorskom kutku napao onaj Robi Mo, pisao je i on tad na fhr-u. Ono napadne me tuta forca, da ja mrzim Srbe, maltretiram Srbe na forumu ovo ono, meni naravno upitnici iznad glave al ja mu se nalajem i odjebem ga i mislim to je to.
Al pričala meni Martina kako nju davi onaj lider30 , da šta se ona druži s nama ekstremistima ili je to bilo kad smo mi već neki otišli , ja, capo i tako, pazi ekstremisti , koji mozak, a za njega je capo napisao da mora bacit pet petardi u kafić da ga primjete.
Uglavnom registriran bio neki Agathonikos, neka četnička seljačina iz Livanjskog polja kojeg je Hv napenalio i krene onu tupavu četničku spiku ( usput kao glavna fora mu je uz četnikovanje nazivati svakog forumaša “gospodinom” kao i političare tipa “gospodin Bakir” i to sad svi koriste, mislim fora do jaja) i ja njega baniram normala. Šta će ti priprista četnička seljačina na forumu a otišao si se fhr radi tih. Ono niđe veze.
On se klonira i psuje mi majku ustašku, ja obrišem i baniram. Jedno cca 20 klonova.
Da bi meni jednom došla poruka od Mr Sounda, on je kao vlasnik, da je on odbaniro tog četničkog kromanjonca. Ja oni pitam zašto, ništa mi nije jasno , aj da je to neki lik nego onakav tipa iz Višegradski četnik. Tako ga zamišljaš. Skorene kragne, smrdi na kilometar, neobrijan, masan. I još ja si mislim ajd nek mu bude al jel te tražio da ga odbaniraš pitam ja. On mrtvo ladni kaže NE. Znači oni se dogovorili, taj klatež da njega idbaniraju a mene znajući kakav sam maknu. Onda sam ja popizdio i skreso mu sve po spisku, reko mrš u sto..., govno jedno.
A to je trajalo, njega su puntali ovaj debil Robi Mo i lider tko zna koliko a možda i još netko al za njih dvojicu sam siguran. Nisam ja ni u ludilu mislio da su to tolika govna.
Najluđe je bilo kad sam ja otišao a ovaj lider me nazivao svakako al pisao on još na forum hr pod tim nickom a ja pod nekim klonom jer je Inkv baniran trajno i ja napišem post kontra Muslimana a on čestita, klanja se do poda, svaka čast majstore, a ja mislim, debilu jedan debilni, nemožeš prepoznat ni moj stil, toliko si tup a ja uvijek isto pišem, i tako on mene prati i čestita svaki put pod drugim nickom, a tamo me na HB pljuje. Cirkus živi.
Uglavnom oni su ti kao profurali tu foru, sa Srbima smo riješili sve probleme i sad smo raja ( budale što oni znaju da je u srpskom programu još ona , do istrage naše ili vaše) i da svaki put vrh Srbije spomene Oluju Jasenovac kao jučer u Nišu gdje je pičkousti pustio suzu, a tu im je bio i “ hrvatski predsjednik” kako tepaju i kažu “ gospodin Dodik”, haha morončine s gramom mozga a meni jednom taj Robi Mo kad sam ja nabrajao srpsje zločine rekao, pa što ja umam prijatelje u Beogradu , ono nornalnom čovjeku lebde upitnici iznad glave, koji k. I koga to zanima i koga se jebe za tebe i tvoje prijatelje iz Beograda
Uglavnom govna na kvadrat, neljudi, pokvareni, glupi, tupi a nesvjesni toga jer najgori je glupan koji nije svjestan svoje gluposti. A kasnije se pojavio neki novi soj tupana, njih i ne poznam poput onog psiha BBC-a i sličnih kloniranih malih Šušnjarića, oni nalik svi ko jaje jajetu, vjerojatni se isto i češljaju ko naši gastarbajteri kad dođu svi sa istim frizom, bilo je tu na moj užas ranije i sad ima mojih suseljana a ostao je onaj “ s onu stranu Dinare” e to me šokiralo dokle je to prodrlo, baš bi volio znat tko je taj i kako se preziva.