+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 39 PrviPrvi 1 2 3 4 5 13 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/765

Tema: Fenomen portala" Poskok", foruma" Herceg-Bosna" i srbofilija kod Hrvata općenito

A koliko kurca ne kuzite, govori vas nekakav virtualni rat sa Kolindom Grabar K, kao ona brani Hrvate i napada Bosnjake a vi kao nedate.

Koja Kolinda, koji kurci palci. Njoj do Hrvata stalo taman koliko i vama, puca joj picka za Jozom iz Zepca i Antom sa Sirokog, nego glumata i fingira zarad buducih izbora dok ispod zita suruje sa cetnikom Porfirijem, klanja se Jeleni Veljaci Beogradskoj i ljubaka sa Vucicem. Ustvari, sta ja pisem, kakvo ispod zita, ona to otvoreno samo sto su Hrvati retardiran narod u dobrom % pa puse te njene jeftine "obukla sam kockasti dres" fore.

Mogu samo zakljuciti, da ne duljim jer ovo je tema o HB forumu, da je velikosrpska politika uspjesno odradila posao. Zavadili Hrvate sa Hrvatima, a od Bosnjaka napravili prakticno teroristicku celiju islamskog radikalizma u Europi. I sve to uz obilatu pomoc Bosnjaka i Hrvata. Da vise nema nazad, da mi kao narod govorim o HB Hrvatima, danas moramo sa jednim Dodikom surovati jer drugog izbora nemamo. I to ide na ruku velikosrpskoj politici, ali kako rekoh, dovedeni pred svrsen cin. Bosnjackom politikom "ne mozemo Srbima sad nista, ali cemo zato dati ustasama po repu".

Koja je takodje produkt gore navedene velikosrpske politike. Mada ja mislim da je ovo slucaj gdje zabu nije tesko u vodu natjerati, Bosnjaci u velikoj vecini nikada Hrvate nisu dozivljavali prijateljski, bratski, nikada. Vec sam pisao i WWII. nisu oni po svojim mahalama vjesali Paveliceve slike i NDH zastave nego Hitlera i onu njegovu kukastu, sve sa nadom da ce im Adolf uz nagovor jeruzalemskog muftije, dati malu islamsku drzavicu na Balkanu.
    Islam vas odredjuje, i to je to. Srbi su to odlicno prepoznali i iskoristili, mnogi Hrvati na zalost ni danas.

Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku
    Kazem, ne sjecam ih se, toliko su valjda bitni. Mozda ja slabo pamtim imena, psihologija ona.

Nebitno je to, nego moja poanta je odakle odjednom to srbofilstvo. Oni nisu za suradnju sa Srbima, oni su za lizanje srpskog dupeta, sto i rade dopustajuci notornim cetnicima da pisu na tom forumu. Pisu nesto sto mozes procitati samo jos na nekadasnjem skupljalistu kanadskih cetnika serbiancafeu i slicno, mozda tu ima i istih likova.
    Iskreno rijetko i citam te prosere, ali ponekad kad mi je dosadno, pa primjetim ne da ovi cetnici sa HB foruma pisu protiv muslimana, oni pisu otvoreno protiv Hrvata, a cak im neki Hrvati sufliraju... otvore temu kao "konacno se KC bori protiv ustastva" ili lementiraju o "cetnistvu kao antifasizmu, koje ne moze u istu ravan sa ustastvom".

Jel to neki stokholmski sindrom ili sta. Jugovice jos i razumijem, ali ove nikako... sta je tim ljudima, nije sve forum i virtualna stvarnost, jesu li svjesni da bi u stvarnom zivotu svaki od njih isao pod cetnicku kamu. Ono, zapitas se sta je to.
    Oni su ti veliki geostratezi. Savez sa Srbima će izludit Muslimane i oni će odustat od tzv. Rs pa navalit na Hrvate.

Srbofilija u Hrvata ima tradiciju pobrojao sam neke a danas Igor Mandić, Tvrtko Jakovina, Hrvoje Klasić, ona luda Rudanica poluludi Pilsel i sličnih još na tisuće anonimusa.

Ja sam smislio pojam “ dodrinaši” za neke stvarne budale a sad oni to koriste kao za nas, za mene koji sam smislio taj u suštini i ne baš umno zahtjevan pojam, nisu u stanju izmislit kovanicu u ovdje nitko ne spominje Drinu, samo nas zapadni dio tzv.RS zanima, ostalo nek radi raja iz Saraj’va ako hoće
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-03-2019 at 15:58
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Mostar je grad slucaj zbog toga sto Bosnjaci, koji se inace svojski zalazu da vrijedi "jedan glas jedan covjek" tamo gdje su vecina, u Mostaru ne zele takav sustav jer im ne odgovara.

Da je HDZ na istoj ravni, onda bi blokirali Travnik, koji je zamisljen kao ekvivalent Mostaru. Medjutim, HDZ niti ne moze to sto radi SDA jer nema podrsku onih koji se za sve pitaju. I koji toleriraju "grad slucaj" jer ne zele nametati Bosnjacima rjesenja koja drugima nametnu bez razmisljanja.

Na Hrvate su jurisali tenkovima, imovina Hercegovacke banke je prakticno pokradena, sve pod parolom "rusimo antiustavno djelovanje Hrvata" a kad bosnjacka politika blokira cijeli jedan grad, onda se to tolerira i drzi se status quo.

Medjutim, dzaba vam sve, Hrvati ce se i dalje pitati za sve. Eto da zavrsimo tu temu, Covic ce biti alfa i omega, od njega ovisi hoce li se formirati drzavna vlast, federalna vlast, a stranci okrecu plocu i lagano forsiraju, nece Mektic biti vjeciti ministar u tehnickom mandatu. Proslo je u Mostaru, proslo je vama stosta, ali i pokrovitelji sa zapada gube strpljenje.

Radikalizirali ste Hrvate protiv sebe, da ce te vi za koju godinu Covica od blata praviti. Ali lagano.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Oni su ti veliki geostratezi. Savez sa Srbima će izludit Muslimane i oni će odustat od tzv. Rs pa navalit na Hrvate.

Srbofilija u Hrvata ima tradiciju pobrojao sam neke a danas Igor Mandić, Tvrtko Jakovina, Hrvoje Klasić, ona luda Rudanica poluludi Pilsel i sličnih još na tisuće anonimusa.

Ja sam smislio pojam “ dodrinaši” za neke stvarne budale a sad oni to koriste kao za nas, za mene koji sam smislio taj u suštini i ne baš umno zahtjevan pojam, nisu u stanju izmislit kovanicu u ovdje nitko ne spominje Drinu, samo nas zapadni dio tzv.RS zanima, ostalo nek radi raja iz Saraj’va ako hoće
    Recimo da Mandica, Rudanicu i slicne kuzim, oni su valjda jugonostalgicari i ljudi zarobljeni u mitologiji o zlim Hrvatima, ona se srami sto je Hrvatica i tako dalje, jer "Hrvati su zlocinacki narod", to je nametnuti kompleks kroz 50 godina srboslavije.

Ali ovo su nekakvi Hrvati, kazu domoljubi. Kakav si ti domoljub, ako velicas cetnistvo jebote, svezali se ovih nesretnih muslimana i samo o tome drobe. A Srbi se cerekaju i misle u sebi "koji debili ovi Hrvati".

Da, Hrvatima trenutno o glavi rade Bakir i Sejdo, da muslimani su pocinili brojne zlocine nad Hrvatima, ali covjece velikosrpsko svetosavlje ideoloski vec 100 i kusur godina radi na tome da Hrvata nema, da Hrvatske ne bude osim tamo neka gubernija oko Sutle mada bi i to Madjarima dali jer njihova je mantra da "iznad Rijeke granice velika Italija, velika Madjarska i velika Srbija".

Ne mozes takvima ljudima vjerovati, niti im dupe lizati, gdje ti je samopostovanje. Posebno sto, kako rekoh, cetnici gustaju i cerekaju se dok vrli hercegcetnici stoje na braniku hrvatstva ali samo prema velikobosnjackoj politici. Jesam li naivan ako mislim da su oni kratkovidi. Ili su stvarno neizljecivi srbofili.

Kuzim ja bijes nekih Hrvata i otklon od perecije, kako rekoh politika iz Zagreba je dosta kostala Hrvate u BiH. Mijenjala se mirna reintegracija Podunavlja za Herceg Bosnu i slicno, davalo se ono za sta su hrvatski sinovi ginuli za sarajevska predgradja u Dejtonu. Ali ne kuzim tu procetnicku propagandu, oni su stvarno bolesni.

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Ja i dalje tvrdim da je najveci problem toga foruma sto ga vode lijevoliberali.
    Meni je najsmjesnije da bi oni guzice dali, da ih podrzavaju Duhacek, Indexlije, Pilseli i Jakovine.
    A desnicare preziru iz dna duse. Kratko receno, ako se netko definira kao desnicar, i zeli se podrediti takvoj politici, te takvom pristupu...sve najbolje.
    Dodjes kao medo na lancu, u cirkusu.
    Most+DP+Suverenisti+Mozemo+SDP+Milanovic=ruska kolona
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Ili da napravim bolju usporedbu, dodjes kao branitelj koji je izlozio glavu kako bi dobio drzavu, a dozivis da tu istu drzavu vode nekakvi ljudi koji ne dijele 5% tvojih uvjerenja.
    To je 1:1 to. Zbog toga podrzavajte to sto je desno. A za ovo drugo, mene zaboli dupe. Prezirem liberalizam, pogotovo ljevoliberalizam, a najljuce je jugoslavenski ljevoliberalizam.
    Most+DP+Suverenisti+Mozemo+SDP+Milanovic=ruska kolona
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Ma oni ne znaju što su. Imaš tu miks budaletina raznih fela koje ne možeš svrstati nigdje.

Oni su nešto negdje načuli pa im se nešto čini, biži bolan kakva priča.

Zbog Eline i bokala vina

A kada si ti uvidio da je to to, pa si napustio taj "projekt"?

Sjecam se da si radio na forumu, zapravo napravio ga u jednu ruku, sa jos par ljudi.

Ma stara priča ispričo sam je. Nisam ja ni kužio onako naivan da se fura srbofilija. Jer smo kao forum pravili mi Hrvati iz Bih jer su nas stalno banirali na fhr-u pa ja stalno furao spiku a zašto mi sebi ne bi napravili forum da nas ne maltretiraju.

I napokon ga i napravimo i to je neko vrijeme šljakalo , sve normala.

Kadli jednom mene iz čista mira bez predhodnih “signala”na moderatorskom kutku napao onaj Robi Mo, pisao je i on tad na fhr-u. Ono napadne me tuta forca, da ja mrzim Srbe, maltretiram Srbe na forumu ovo ono, a nije ih još tada nešto ni bilo, meni naravno upitnici iznad glave lebde al ja mu se nalajem i odjebem ga i mislim to je to.

Al pričala meni Martina kako nju davi onaj lider30 , da šta se ona druži s nama ekstremistima ili je to bilo kad smo mi već neki otišli , ja, capo i tako, pazi ekstremisti , koji mozak, a za njega je capo napisao da mora bacit pet petardi u kafić da ga primjete.

Uglavnom registriran bio neki Agathonikos, neka četnička seljačina iz Livanjskog polja kojeg je Hv napenalio i krene onu tupavu četničku spiku ( usput kao glavna fora mu je uz četnikovanje nazivati svakog forumaša “gospodinom” kao i političare tipa “gospodin Bakir” i to sad svi koriste, mislim fora do jaja) i ja njega baniram normala. Šta će ti priprosta četnička seljačina na forumu a otišao si sa fhr radi takvih. Šatro. Ono niđe veze.

On se klonira i psuje mi majku ustašku, ja obrišem i baniram. Jedno cca 20 klonova. On se klonira i psuje ja baniram i brišem.

Da bi meni jednom došla privatna poruka od Mr Sounda, on je kao vlasnik, da je on odbaniro tog četničkog kromanjonca. Ja oni pitam zašto, ništa mi nije jasno, aj da je to neki lik nego onakav tipa, Višegradski četnik. Tako ga zamišljaš. Skorene kragne, smrdi na kilometar, neobrijan, masan. I još ja si mislim ajd nek mu bude al jel te tražio da ga odbaniraš pitam ja. On mrtvo ladni kaže NE. Znači oni se dogovorili, taj klatež da njega odbaniraju a mene znajući kakav sam, maknu. Onda sam ja popizdio i skreso mu sve po spisku, reko mrš u sto..., govno jedno.

A to je trajalo, njega su puntali ovaj debil Robi Mo i lider, tko zna koliko a možda i još netko al za njih dvojicu sam siguran. Nisam ja ni u ludilu mislio da su to tolika govna.

Najluđe je bilo kad sam ja otišao a ovaj lider me nazivao svakako al pisao on još na forum hr pod tim nickom a ja pod nekim klonom jer je Inkv baniran trajno i ja napišem post kontra Muslimana a on čestita, klanja se do poda, svaka čast majstore, a ja mislim, debilu jedan debilni, nemožeš prepoznat ni moj stil, toliko si tup a ja uvijek isto pišem, i tako on mene prati i čestita svaki put ja pod drugim nickom jer me stalno baniraju a tamo me na HB pljuje. Cirkus živi.

Uglavnom oni su ti kao profurali tu foru, sa Srbima smo riješili sve probleme i sad smo raja ( budale što oni znaju da je u srpskom programu još ona , “do istrage naše ili vaše”) i da svaki put vrh Srbije spomene Oluju, Jasenovac kao jučer u Nišu gdje je pičkousti pustio suzu, a tu im je bio i “ hrvatski predsjednik” kako tepaju i kažu “ gospodin Dodik”, haha morončine s gramom mozga a meni jednom taj Robi Mo kad sam ja nabrajao srpske zločine prema Hrvatima, rekao, pa što ja imam prijatelje u Beogradu , ono normalnom čovjeku lebde upitnici iznad glave, koji k. I koga to zanima i koga se jebe za tebe i tvoje prijatelje iz Beograda

Uglavnom govna na kvadrat, neljudi pokvareni, glupi, tupi a što je najgire, nesvjesni toga, jer najgori je glupan koji nije svjestan svoje gluposti. A kasnije se pojavio neki novi soj tupana, njih i ne poznam poput onog psiha BBC-a i sličnih kloniranih malih Šušnjarića, oni nalik svi ko jaje jajetu, vjerojatno se isto i češljaju ko naši mladi gastarbajteri kad dođu, svi sa istim frizom, bilo je tu na moj užas ranije i sad ima mojih suseljana a ostao je onaj “ s onu stranu Dinare” e to me šokiralo dokle je to prodrlo, baš bi volio znat tko je taj i kako se preziva.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-03-2019 at 23:41

Zbog Eline i bokala vina

Ministar ne voli vidjeti Hrvate rasističko-fašističko-ksenofobnog svjetonazora na svome forumu, recimo takvi kao Skater tamo nebi živjeli dulje od 5 minuta do bana, neznam, meni to nije ljevičarenje, nego zdrav razum, pogotovo s obzirom da te forume čitaju i kojekakve strane službe, ambasade.
    A iste takve forumaše srpsko-muslimanskog podrijetla voli imati kao karikature, i da nas Hrvate samim time prikaže nešto malo boljima u odnosu na druge.

Također, čitam ovu temu, i zaista me fascinira takav zazir, da ne kažem strah, od Srba, skoro kao da imate nekakvo strahopoštovanje prema njima, jer oni su kao veliki i jaki pa treba uvijek biti oprezan, imati oči i na leđima.
    Orao ne lovi muve ljudi, orao ne lovi muve.

Također, priča da treba ukinuti RS, ja bih bio najsretniji da područje od Brčkog do Une nije dio RS, ali jest, i RS je međunarodno priznat subjekt Daytonskim sporazumom, pa pomoću kakvih trikova bi ih vi sada dokinuli, i protjerali gotovo milijun Srba (prema popisu 2013.) sa tog područja, da niti ne krećem u razglabanja sa kojom i kakvom populacijom bi onda to ispražnjeno područje napunili.

Lako je bilo Srbima imati apetite prema BiH i RH 1991. i ranije, kada su imali 1,4 milijuna, odnosno 600 tisuća (sveukupno 2 milijuna) svojih na tome području.
    Šta mi možemo danas u BiH sa 400 tisuća Hrvata osim grčevito se boriti za održanje konstitutivnosti, političke ravnopravnosti i teritorija na kojima smo opstali.

Jel bi se trebali bratimiti sa onima koji nam rade o glavama, koji bi nas htjeli etnički počistiti iz FBiH, praviti savezništva sa defacto političkim neprijateljem, Bošnjacima koji se sve više i više islamiziraju, koji lete na krilima Erdoganovih neo-osmanskih aspiracija.

Sa kime bi BiH Hrvati trebali praviti savezništva da ih bošnjački predstavnik, te muslimanski isprdak Komšić ne preglasaju, i da ne čine štetu Hrvatima i u BiH, i van nje (u RH), dajte konstruktivne prijedloge, a ne samo kritike tipa "zašto vi to tako, zašto ste sa četnicima, vi ste srbofili, zašto ne volite muslimane pa da pravimo Hrvatsku do Drine" i slične mentalne proljeve.
    Posljednje uređivanje od Crni Božo : 25-03-2019 at 20:45

Stvarno moraš biti lumen da naše pisanje shvatiš kao strah od Srba a tek objašnjenje zašto Ministar drži četnike na forumu.

Daj se odi umij pa dođi na forum bez krmelja i nemoj se rugat sam sebi jer očito buncaš.

Kao nemojte se bratimiti s onim( a mi nikakvo bratimljenje i savez niti ne spominjemo) koji bi nas počistili iz federacije ali je kao samorazumljivo da se bratimimo s onim koji su nas počistili, ponavljam počistili već iz te svoje zločinačke tvorevine zvane RS.

Ako to nije vrhunac morbidnog cinizma onda ne znam što je. Često se pitam imaju li takvi kao Božo uopće moć rasuđivanja , neki rezon, logiku i jesu li svjesni kakvu logičku akrobatiku rade
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-03-2019 at 23:43

Zbog Eline i bokala vina

Na stara priča ispričo sam je. Nisam ja ni kužio onako naivan da se fura srbofilija. Jer smo kao firum pravili mi Hrvati iz Bih jer su nas stalno banirali na fhru pa ja stalno furao spiku a zašto mi sebi ne bi napravuli forum da nas ne maltretiraju.

I napokon ga i napravimo i to je neko vrijeme šljakalo , sve normala.

Kadli jednom me na moderatorskom kutku napao onaj Robi Mo, pisao je i on tad na fhr-u. Ono napadne me tuta forca, da ja mrzim Srbe, maltretiram Srbe na forumu ovo ono, meni naravno upitnici iznad glave al ja mu se nalajem i odjebem ga i mislim to je to.

Al pričala meni Martina kako nju davi onaj lider30 , da šta se ona druži s nama ekstremistima ili je to bilo kad smo mi već neki otišli , ja, capo i tako, pazi ekstremisti , koji mozak, a za njega je capo napisao da mora bacit pet petardi u kafić da ga primjete.

Uglavnom registriran bio neki Agathonikos, neka četnička seljačina iz Livanjskog polja kojeg je Hv napenalio i krene onu tupavu četničku spiku ( usput kao glavna fora mu je uz četnikovanje nazivati svakog forumaša “gospodinom” kao i političare tipa “gospodin Bakir” i to sad svi koriste, mislim fora do jaja) i ja njega baniram normala. Šta će ti priprista četnička seljačina na forumu a otišao si se fhr radi tih. Ono niđe veze.

On se klonira i psuje mi majku ustašku, ja obrišem i baniram. Jedno cca 20 klonova.

Da bi meni jednom došla poruka od Mr Sounda, on je kao vlasnik, da je on odbaniro tog četničkog kromanjonca. Ja oni pitam zašto, ništa mi nije jasno , aj da je to neki lik nego onakav tipa iz Višegradski četnik. Tako ga zamišljaš. Skorene kragne, smrdi na kilometar, neobrijan, masan. I još ja si mislim ajd nek mu bude al jel te tražio da ga odbaniraš pitam ja. On mrtvo ladni kaže NE. Znači oni se dogovorili, taj klatež da njega idbaniraju a mene znajući kakav sam maknu. Onda sam ja popizdio i skreso mu sve po spisku, reko mrš u sto..., govno jedno.

A to je trajalo, njega su puntali ovaj debil Robi Mo i lider tko zna koliko a možda i još netko al za njih dvojicu sam siguran. Nisam ja ni u ludilu mislio da su to tolika govna.

Najluđe je bilo kad sam ja otišao a ovaj lider me nazivao svakako al pisao on još na forum hr pod tim nickom a ja pod nekim klonom jer je Inkv baniran trajno i ja napišem post kontra Muslimana a on čestita, klanja se do poda, svaka čast majstore, a ja mislim, debilu jedan debilni, nemožeš prepoznat ni moj stil, toliko si tup a ja uvijek isto pišem, i tako on mene prati i čestita svaki put pod drugim nickom, a tamo me na HB pljuje. Cirkus živi.

Uglavnom oni su ti kao profurali tu foru, sa Srbima smo riješili sve probleme i sad smo raja ( budale što oni znaju da je u srpskom programu još ona , do istrage naše ili vaše) i da svaki put vrh Srbije spomene Oluju Jasenovac kao jučer u Nišu gdje je pičkousti pustio suzu, a tu im je bio i “ hrvatski predsjednik” kako tepaju i kažu “ gospodin Dodik”, haha morončine s gramom mozga a meni jednom taj Robi Mo kad sam ja nabrajao srpsje zločine rekao, pa što ja umam prijatelje u Beogradu , ono nornalnom čovjeku lebde upitnici iznad glave, koji k. I koga to zanima i koga se jebe za tebe i tvoje prijatelje iz Beograda

Uglavnom govna na kvadrat, neljudi, pokvareni, glupi, tupi a nesvjesni toga jer najgori je glupan koji nije svjestan svoje gluposti. A kasnije se pojavio neki novi soj tupana, njih i ne poznam poput onog psiha BBC-a i sličnih kloniranih malih Šušnjarića, oni nalik svi ko jaje jajetu, vjerojatni se isto i češljaju ko naši gastarbajteri kad dođu svi sa istim frizom, bilo je tu na moj užas ranije i sad ima mojih suseljana a ostao je onaj “ s onu stranu Dinare” e to me šokiralo dokle je to prodrlo, baš bi volio znat tko je taj i kako se preziva.
    Pa taj forum HR HB je gori i od Foruma HR ili su jednaki?

Ako u BiH opet pukne ne vjerujem da će ići netko s nekim. Bit će opet svako za sebe. Ovo je sve zbog Muslimana - kao ne bi li se oni promijenili. Al neće sigurno. Oni će svoje, a na kraju Srbi će svoje, a Hrvati svoje.

Stvarno moraš biti lumen da naše pisanje shvatiš kao strah id Srba a tek objašnjenje zašto Ministar drži četnike na forumu.
    Jbg. teško je raspravljati sa onima koji u svakom Srbinu vide četnika (gore sam mislio na ksenofobne karikature tipa Vujadin ili recimo onaj musliman Stinger).
    Neznam za vas, ali meni postoji razlika između Srbina koji se bori za očuvanje svojeg i onog koji sa objedom gleda ili želi tuđe.

Također, kako raspravljati sa onima koji na dogovor radi obrane od velikobošnjačkih unitarističkih aspiracija gledaju kao na nekakvo bratimljenje (da niti ne pričam kako te njihove aspiracije imaju što prešutnu, što glasnu podršku SAD ambasade, Turske i arapskih zemalja).

Da BiH postane islamistička džamahirija (po unitarnom, jugoslavenskom obrascu) gdje bi veći dio Hrvata i Srba bio protjeran, a oni preostali živjeli kao građani drugoga reda, onda valjda po vama od takve države RH nebi imala stalnu prijetnju, nego bi to bila naša "muslimanska" braća ili šta već.

Kažem, konstruktivna kritika i savjeti kako da 400 tisuća BiH Hrvata opstane, kako da održe konstitutivnost, ravnopravnosti i politička prava, kako da se izbore za vlastitu izbornu jedinicu, a u budućnosti hrvatski entitet, tako nešto je dobrodošlo, sve ostalo su samo i jedino baljezganja.
    Posljednje uređivanje od Crni Božo : 25-03-2019 at 21:20

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Crni Božo Vidi poruku
    Jbg. teško je raspravljati sa onima koji u svakom Srbinu vide četnika (gore sam mislio na ksenofobne karikature tipa Vujadin ili recimo onaj musliman Stinger).
    Neznam za vas, ali meni postoji razlika između Srbina koji se bori za očuvanje svojeg i onog koji sa objedom gleda ili želi tuđe.

Također, kako raspravljati sa onima koji na dogovor radi obrane od velikobošnjačkih unitarističkih aspiracija gledaju kao na nekakvo bratimljenje (da niti ne pričam kako te njihove aspiracije imaju što prešutnu, što glasnu podršku SAD ambasade, Turske i arapskih zemalja).

Da BiH postane islamistička džamahirija (po unitarnom, jugoslavenskom obrascu) gdje bi veći dio Hrvata i Srba bio protjeran, a oni preostali živjeli kao građani drugoga reda, onda valjda po vama od takve države RH nebi imala stalnu prijetnju, nego bi to bila naša "muslimanska" braća ili šta već.

Kažem, konstruktivna kritika i savjeti kako da 400 tisuća BiH Hrvata opstane, kako da održe konstitutivnost, ravnopravnosti i politička prava, kako da se izbore za vlastitu izbornu jedinicu, a u budućnosti hrvatski entitet, tako nešto je dobrodošlo, sve ostalo su samo i jedino baljezganja.
    sve što srbin ima nekome je oteo.

Ovo zna svaki Hrvat,to nije jasno samo hdz domoljubima.

Misliš bili bi počišćeni i građani drugog reda kao sad u tzv Rs.

Ako si to mislio, svaka čast.

Šta ti imaš nama ovdje nabijat na nos savez s Muslimanima kojeg mi nit smo zazivali nit ga išćemo.

Pa ja sam na forumu hr neke koji su to zazivali nazvao “ dodrinašima” nisu to izmislili Ministrovi “ lumeni” koji sad nas ( kojeg li apsurda) nazivaju dodrinašima. To je groteska frajeru i inače je groteska to što pišeš. Erdoganova Turska ili Vučićeva Srbija, isti kurac za nas

Jedni nas istrijebili, drugi to žele a i modernim rječnikom rečeno i outfit im je identičan.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-03-2019 at 23:44

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Ti ai inkvi otvorio više foruma nego soros nevladinih organizacija.

Teško je raspravljati sa onima koji na stvari gledaju samo iz svoje vlastite uske perspektive, koji nisu sposobni staviti se u tuđe cipele, pogledati na situaciju iz stranog kuta, recimo na situaciju u BiH iz srpske, odnosno muslimanske pozicije, pa onda na temelju toga donositi zaključke.

Teško je ostvariti dijalog sa onima koji su emocionalni, i nesposobni stvari sagledati objektivno, koji nemogu kreirati realnu sliku što se može učiniti u datome trenutku.

Mislim, jel bi ja sad na ovo sranje od Humpreya gore trebao braniti Srbe, pa da me nazovete posrbicom, ili bi jednostavno trebao žaliti nekog sa tako uskim pogledom na svijet, na drugu naciju.

Uglavnom, Srbi su žrtvovali Krajinu za RS koja je međunarodno priznata i utanačena Daytonom, a mi trebamo razmišljati o tome kako odvaliti jedan dobar šamar Bošnjacima, da živimo u miru i ostvarimo ravnopravnost u zajedničkom entitetu FBiH na kojeg smo glupo pristali i rasformirali HRHB, sve ostalo je u danome trenutku čista glupost koja samo i jedino ide na mlin velikobošnjačkim težnjama na razini BiH (a iz perspektive real-politike na razini FBiH jer su oni u biti od RS praktično već odustali, te svoje gubitke od Srba žele namiriti na račun Hrvata).

A ovim RH Hrvatima je puna glava Pupovca (koji samo gleda kako bi napunio džepove sebi i svojim stranačkim drugovima, dok ga za "babe i đedove" po Lici i Kordunu zaboli briga), koji je osnovao list samo kako bi profitirao na temelju nabijanja društvene krivnje kojekakvim malograđanima.

Drugi je par čarapa šta hrvatske kurabe vole otić u Beograd širit noge, i šta su mnoge Hrvatice širile noge u Jugoslaviji, i mnogi Hrvati jebali šta nije trebalo pa nam je puna Hrvatska ljudi kojima RH baš i nije najmilija tvorevina, no društveno-kulturna asimilacija takvih, i prevođenje na hrvatsku misao, nije proces koji se može završiti u 20-ak godina, nego će trajati možda i cijelo ovo stoljeće.

To šta ovdje imamo poglupe i nestrpljive ljude koji bi htjeli da mješanci već danas (kad eto već nisu počeli jučer) gledaju na Hrvatsku kao svoju zemlju, Hrvate kao vlastiti narod, to je samo odraz jedne brzopletosti, da ne kažem neinteligencije, jer kažem, proces asimilacije nije nešta šta se može ubrzavati, dapače, požurivanjem i nacionalističkim izdrkavanjem se samo i jedino može usporiti (stvaranjem nepotrebnog antagonizma).
    Posljednje uređivanje od Crni Božo : 25-03-2019 at 21:47

Citiraj Prvotno napisano od Crni Božo Vidi poruku

Vidi ovo Crni Božo:

https://www.braniteljski-portal.com/...ucDVNpXSLoYvOM

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    To ti je real -politika.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu