+ Odgovori na temu
Stranica 232 od 232 PrviPrvi ... 132 182 222 230 231 232
Prikaz rezultata str. 4,621/4624

Tema: The mystic Old School Hools

Treća epizoda gdje se nalazi dio i sa one poznate utakmice u Maksimiru, vrlo škrto obrađen

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-03-2024 at 20:22
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Dali ima neko da kaže nešto o dogadjanjima na kraju ove snimke? Vidi se neko upadanje u teren, izgleda da osiguranje naganja BBB, ali ne vidi se baš odkud oni na terenu atletskoj stazi.

Datum utakimce je inače pogrešan, ovo je bilo 10.09. 1988.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 30-10-2024 at 20:51

Utakmica Hajduk-Sarajevo 18.02. 1990. Zašto su bile tribine prazne? Komentator kaže da je "sigurno da se neredima na tribinama treba suprotstaviti". O kojim neredima se radi? Gledao sam raspored, i tamo izgleda da je najbliža utakmica Hajduka ovoj bila u Podgorici. Najbiža domaca je bila protiv Rijeke. Jer na nekoj d tih tekmi bilo nereda?
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 30-10-2024 at 20:49

Citiraj Prvotno napisano od OmenNomen Vidi poruku

Utakmica Hajduk-Sarajevo 18.02. 1990. Zašto su bile tribine prazne? Komentator kaže da je "sigurno da se neredima na tribinama treba suprotstaviti". O kojim neredima se radi? Gledao sam raspored, i tamo izgleda da je najbliža utakmica Hajduka ovoj bila u Podgorici. Najbiža domaca je bila protiv Rijeke. Jer na nekoj d tih tekmi bilo nereda?
    Igralo se bez publike radi nereda i zviždanja poginulin rudarima u Aleksincu kontra Partizana. Prva kazna je bila dvi utakmice ali se Hajduk žalija i smanjilo je na jednu kontra Sarajeva.
    Torcida Split old school

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove