Treća epizoda gdje se nalazi dio i sa one poznate utakmice u Maksimiru, vrlo škrto obrađen
Treća epizoda gdje se nalazi dio i sa one poznate utakmice u Maksimiru, vrlo škrto obrađen
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-03-2024 at 20:22
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Dali ima neko da kaže nešto o dogadjanjima na kraju ove snimke? Vidi se neko upadanje u teren, izgleda da osiguranje naganja BBB, ali ne vidi se baš odkud oni na terenu atletskoj stazi.
Datum utakimce je inače pogrešan, ovo je bilo 10.09. 1988.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 30-10-2024 at 20:51
Utakmica Hajduk-Sarajevo 18.02. 1990. Zašto su bile tribine prazne? Komentator kaže da je "sigurno da se neredima na tribinama treba suprotstaviti". O kojim neredima se radi? Gledao sam raspored, i tamo izgleda da je najbliža utakmica Hajduka ovoj bila u Podgorici. Najbiža domaca je bila protiv Rijeke. Jer na nekoj d tih tekmi bilo nereda?
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 30-10-2024 at 20:49
Hvala na odgovoru. Zanimljivo je da je ta kazna pala tek nekoliko mjeseci nakon incidenta. Znam da je kolo nakon tog Sarajeva u Splitu Zvezda igrala pred praznim tribinama protiv Želje u Beogradu. Mislio sam da su te kazne povezane, ali izgleda da su Delije nešto drugo skrivile.
Zanima me to zviždanje rudarima. Bio je nekada na internetu (danas nažalost skinuto, kao mnogo toga) video "Torcida zviždi rudarima". Taj video je sadržao i razgovor sa pokojnim Ušom, Veletom R. i Bosnom čini mi se. Koliko znam, prvi video te vrste da Torcida daje razgovor za TV. Tamo je Ušo govorio da se nije zviždalo rudarima. Da se zviždalo iz principa, i da se nije dobro čulo na sjeveru zašto se drži minut šutnje. Jel to ispravno objašnjenje?
Ja san ovaj prvi na slici. Nisan ništa govorija jer san bija protiv toga da pričamo za televiziju i mislija san da se nemamo kome ispričavat.
Posljednje uređivanje od 1981 : 11-12-2024 at 22:54
Torcida Split old school
photo upload url[/IMG]
Posljednje uređivanje od 1981 : 29-12-2024 at 17:21
Torcida Split old school
Iz dokumenata UDBE o Torcidi.
Torcida Split old school