+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/12

Tema: Toksična muškost

Hybrid View

Toksična muškost

Prvo su došli po muškarce...Izgleda da je svjetska ljevica proglasila rat muškarcima i proglasila ih toksičnima. Počele su se gomilati reklame i propaganda protiv muškaraca. Najnovija umobolna reklama je izašla od Gillettea. Ne kužim te pametne glavice, vrijeđaju svoje najveće mušterije i tak misle povećati prodaju ili kaj?

Kaj vi mislite o toj reklami i samom pojmu gdje se bitne značajke jednog spola proglašavaju otrovnima?

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Pa najbolja fora u tom "spotu" je da su oni muskarci koji capivaju jadne guzlate crnkinje za ogromno dupe-bijeli muskarci. Vecina zlikovaca u tom spotu su bijelci. Slucajno? Naravno ne.
    Ja sam svoj brijac ove marke sutnuo u smece i ne namjeravam ih vise kupovati.
    Ostaje Wilkinson, a ako oni slucajno izbace ovako nesto brijat cu se sikirom.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Pa najbolja fora u tom "spotu" je da su oni muskarci koji capivaju jadne guzlate crnkinje za ogromno dupe-bijeli muskarci. Vecina zlikovaca u tom spotu su bijelci. Slucajno? Naravno ne.
    Ja sam svoj brijac ove marke sutnuo u smece i ne namjeravam ih vise kupovati.
    Ostaje Wilkinson, a ako oni slucajno izbace ovako nesto brijat cu se sikirom.
    Nije slucajno jer je spot rezirala feministica.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41

Definitivno odjebat ovu marku za sva vremena. Kao alternativa uvijek ostaje lovačka nožina, po dobrom starom kaubojskom receptu.

"Toksičnost" je postala nova omiljena poštapalica kod hrvatskih političara i intelektualaca a to feminističko novogovorno sranje kao i puno ostalih ("gender", CIS, binarnost, heteronormativnost itd.) (((kultur-marksističkih))) gluposti iz društvenih znanosti dolazi iz SAD-a.

Za "toksičnost" postoji hrvatska riječ, otrov, otrovnost.

Nema se tu što puno reči, zapadna civilizacija se bliži svome kraju, sve gluposti kojima se truju mozgovi muške djece će na kraju završiti u krvi, revolucijom i otporom a žene će se vratiti natrag u kuhinju i više nikada neće bijelom muškarcu pasti na pamet da ženama da pravo glasa i sudjelovanje u političkom procesu. Jer ako to neće učiniti bijeli muškarci, onda će to učiniti obojeni muškarci koji će preuzeti vlast u zapadnoj civilizaciji jer neće biti bijelog muškarca koji će obraniti svoje žene, dom i obitelj od obojenih hordi koje ne zanimaju apstraktna ljudska prava i vladavina prava.

Po novoj lijevo liberalnoj filozofiji toksični su samo bijeli, hetero muškarci Kršćani. Po njima šta ćeš gore od toga! Imaju sve medije u svojim rukama i šire tu svoju anti white straight man propagandu gdje god stignu.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Je li ovo slika toksičnog muškarca? Ima li toksični muškarac ovakav stil?

Lol, Proctor&Gamble imao gubitak od 5 milijardi dolara zbog slabe prodaje Gillette britvica. Izgleda da muškarcima nije najbolje sjela ona uvredljiva reklama.

Kako je kapitalizam dobar sustav, loše ponašanje se odmah kažnjava.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Lol, Proctor&Gamble imao gubitak od 5 milijardi dolara zbog slabe prodaje Gillette britvica. Izgleda da muškarcima nije najbolje sjela ona uvredljiva reklama.

Nemam omiljenu marku britvica i kupovao sam prve koje su mi pale pod ruku. Čak nisam obraćao pažnju na cijenu. Od kada sam vidio tu čudnu "reklamu", pažljiv sam pri kupnji. Pazim da nije Gillete.

Citiraj Prvotno napisano od goran2hr Vidi poruku
    Nemam omiljenu marku britvica i kupovao sam prve koje su mi pale pod ruku. Čak nisam obraćao pažnju na cijenu. Od kada sam vidio tu čudnu "reklamu", pažljiv sam pri kupnji. Pazim da nije Gillete.
    Imaš Wilkinson Sword i srpski MEM. Za druge ne znam ako ih ima za nabaviti u Hrvatskoj.

Mada mi je klasična Gilletova britvica nekako bolja nego Wilkinsonova koja ima poptpuno plastičnu glavu na koju se stavljaju žilete, a MEM-ova iako kratka, ona potpuno metalna mi se čini najbolja opcija.

Novac je sredstvo, ne nužno i cilj, iako stereotipno ima istine u tome da je cilj. Uostalom, Odabrani lako natiskaju novaca koliko im treba.

Kako je pitalizam dobar sustav, loše ponašanje se odmah kažnjava.
    Svakako, iluzija izbora:

Posljednje uređivanje od skater : 04-08-2019 at 17:25

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove