+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/7

Tema: Globalno zagrijavanje/Klimatske promjene

 1. #1

  Globalno zagrijavanje/Klimatske promjene

  Je li globalno zagrijavanje još jedna ljevičarsko-globalistička podvala?

  Ili bumo svi pomrli zbog otapanja ledenih polova i od prženja sunčanim zrakama?

 2. #2
  Akademik Vladimir Paar, fizčar, kaže da ima 300 fizičara koji tvrde da postoji globalno zagrijavanje i 300 fizičara koji tvrde da ne. Naravno, ovi koji tvrde da postoji su stalno na tv-u.
  Njegova teorija je da se klima periodično mijenja svakih 100 godina, odn. svakih 50 godina je najtoplije ili najhladije vrijeme. Znači, ovako je bilo prije 100 godina što on potvrđuje raznim povijesnim i znanstvenim dokumentima.
  Inače, največi zagađivači na zemlji su oceani koji otpuštaju preko 90% co2 tako da ne znam šta oni misle napraviti s bilo kakvim akcijama.
  Ono što mene zanima, a nigdje nisam našao odgovor pa ako neko zna nek napiše, je to kome mi plačamo penale za zagađivanje(odn. emisiju co2 u npr Plominu), kojoj zemlji ili organizaciji? Sve mi jako smrdi!

 3. #3
  To je porez na bogate, a lova ide organizacijama koje lijepo od toga zive. Dio zavrsi u zemljama treceg svijeta. To je zapravo ljevicarska ideologija jednakosti. Bogati prebacuju lovu siromasnima.

 4. #4
  Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
  To je porez na bogate, a lova ide organizacijama koje lijepo od toga zive. Dio zavrsi u zemljama treceg svijeta. To je zapravo ljevicarska ideologija jednakosti. Bogati prebacuju lovu siromasnima.
  To je porez na sve osim na super bogate koji defacto vladaju svijetom. I, važnije, to je izgovor za stvaranje centralizirane svjetske totalitarne vlade. Jesam li rekao i da je to ogromna laž?

 5. #5
  Ne znam, kod mene pada snijeg i trosi se grijanje...Bas bi lijepo bilo da je +15 stupnjeva, a ne 0.

 6. #6
  U Katowicama je ovih dana globalisticka elita dogovarala i digovorila neki sporazum za sprjecavanje zatopljenja. Ista spika kao i istanbulska i marakeski sporazum. Pratit ce potpisnike izvrsavaju li zadace, a zadace razvijenijih su smanjivanje CO2 dok nerazvijene drzave ne trebaju to postivati. Bogati koji krse sporazum ce placati siromasnijim drzavama koje krse sporazum lovu.

 7. #7
  Globalno zatopljenje u Chicagu i tom dijelu SAD-a, temperature su vrelih -50 celzijevih stupnjeva.


+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

 • Ne možeš otvoriti novu temu
 • Ne možeš ostaviti odgovor
 • Ne možeš stavljati dodatke
 • Ne možeš uređivati svoje postove