Treba nam kao i Istanbulska konvencija
To je prava stvar
Samo s Marakeškim sporazumom možemo naprijed
Nek si ga zabiju u guzicu!
Italija, tocnije Salvini je/su odbili ovo.
Na kraju samo ostaje dvojac Merkel/Makarona i kolonije istih.
''Mi cemo lipo, ako oni hoce lipo. Ako nece, mi cemo radit svoj posa ''
Svaka čast Italiji. Koliko je sad to država odbilo? Slovačka, Češka, Poljska, Mađarska, Austrija, Italija, Švicarska, Izrael, SAD, Australija...
Ako pitamo pijanog tukca Junckera i njegovog pulena oni nisu kadri citati.
Miro Kovac i "desna oporba u HDZu".
http://www.braniteljski-portal.com/v...ora-o-marakesu
Bugarska je odbila.
Litva odustaje.
Ali pazi kako ti globalistički gadovi sve krupne odluke donose u tajnosti i onda ih iznesu pred javnost već dok je sve odlučeno. Tiranin Plenković čak ne da ni da se o toj deklaraciji raspravlja u hrvatskom Saboru, što je minimum poštovanja naroda, da se raspravi o tako bitnoj stvari u tijelu gdje su prisutni narodni zastupnici.
Mjesec dana nakon što su globalisti izašli u javnost sa svojim planovima, sve bitne države su odbacile taj pokvareni dokument.
Pa normalno, to sto vec trubimo mjesecima tu na forumu, Plenkovic je obican gubernator, sluga Brüssela, Merkelice i babojeba iz Francuske. I dok babojeb u Francuskoj prozivljava teska vremena, jer' mu zuti prsluci zagorcavaju zivot, i cak u anketama popularnosti tone kao Titanic, ovi ''nasi'' idioti podrzavaju nesto sto ce od Hrvatske skoro pa nuzno stvoriti hot-spot, jer nece Srbija i Muslimani zadrzavati ilegalce zarad Hrvatske i Hrvata.
Najtuzniji primjer toga je Grcka, ta drzava je totalna kolonija Brüssela i Merkelice, odo tamo se ne cuje vise ista, niti vijesti o ilegalcima, kao da je ta zemlja prestala postojati.
Najcisca kolonija, moderno ropstvo.
To je put Plenkovica.
Plenković je kao onaj bend na Titanicu, Merkelica i Macron tonu, a on i dalje svira njihove note.![]()
Milorad Plenkovic je ocito jedna losa kopija najtuznijeg sovjetskog apparatschika.
Kad Berlin padne, Zagreb još neće pasti.![]()