+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 6 PrviPrvi 1 2 3 4 5 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/108

Tema: Udruga Naš Hajduk

Ne smatran da su ankete 100% relevantne i pouzdane ali ako ti od 31 iljadu anketiranih 72% kaže da s tobon nešto nije u redu onda se tribaš zapitat šta i kako dalje.

https://sportske.jutarnji.hr/nogomet...-vodi/7744473/
    Torcida Split old school

Ja ovo više ništa ne razumin.
    Huljaj prije par dana kaže da su se Bašić i Radošević morali prodat da bi klub normalno funkcionira do kraja godine.Po tome ispada da ih nismo prodali bili bi bez lipe na računu.
    Sad slušan ovoga Marasovića koji kaže da je financijsko stanje dobro i da Hajduk posluje bez problema.Ko je ovde lud?
    Jesu li ovi šta vode Hajduka normalni?
    Torcida Split old school

Ko što rekoh nikad nisam kužio ulogu te udruge NH. Ali čitam da novac od članarina od podružnica ide toj udruzi a onda ga ona pazi sad ..posuđuje Hajduku.

pa jel to neka udruga navijača i simpatizera ili kamatarska organizacija.

Uglavnom mutno mutno i prljavo.

Iz aviona se vidilo da u Hajduku igraju samo nogometni invalidi. Ono nešto malo što iskače proda se u roku keks. Kad sam ja to ovdje napisa, naš bandira se naljutio , reka da sam Bujanec br 2 i da neće ovdje dolazit.

Eto to je ta razina. Vidilo se da je sve u kurcu i da netko debelo mulja i bere lovu. Jer neće me nitko uvjerit da ovi se ta skupina našla iz čisto humanitarnih razloga. Di god je lova tu je i pohlepa.

Nije to ako je netko protiv Mamića, da ne voli lovu ko i Mamić. Greška u startu.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 23-08-2018 at 00:37
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Cim oni puse tu kamatarsku "nije vazan rezultat, tradicija je bitna" pricu, ne vrijedi.

Ima ona navijacka mi nismo dosli zbog rezultata mi smo se dosli samo zajebavat... e to Hajduk moze uzeti za sluzbenu himnu.

Citiraj Prvotno napisano od 1981 Vidi poruku
    Ne smatran da su ankete 100% relevantne i pouzdane ali ako ti od 31 iljadu anketiranih 72% kaže da s tobon nešto nije u redu onda se tribaš zapitat šta i kako dalje.

https://sportske.jutarnji.hr/nogomet...-vodi/7744473/
    Pa zapitali su se. Odgovor je da će tužit Štimca za klevetu

Citiraj Prvotno napisano od Bukowski Vidi poruku
    Drugim riječima tema o nečemu o čemu nemaš pojma. Uvod ti je prva liga, ne bi da ga je mamić pisa lol
    Pa nemam pojma, zato me zanima mišljenje navijača. Slažu li se da im klub vodi ekipa koja nije vlasnik Hajduka i koja nema love da postane vlasnik nego je pritiscima i ucjenama prisilila vlasnike da im predaju upravu kluba, a poneke dioničare i da im predaju dionice koje ne plaćaju oni nego svi navijači Hajduka. Slažu li se da ekipa koja je mutnim načinima došla na čelo Hajduka i koja ima najgore rezultate u povijesti Hajduka i dalje ostane na čelu kluba. I na kraju, hoće li navijači Hajduka i dalje plaćati 100 kuna godišnje tim mutnim likovima ili će nakon ovakvog debakla radije zadržati svoju lovu u svojem novčaniku.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 22-08-2018 at 21:22

Hajduk izvukao bod na teškom gostovanju u Zaprešiću. Kaj veli udruga NH, jesu li zabrinuti rezultatima ili je to dio plana sve?

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Vidi ovoga Mamicevca kako gusta.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Ovi iz NH su Mamićeve krtice, ni on sam nije mogel Hajduk toliko uništiti kao udruga NH.

Grdoviću, autoru pjesama koje se redovno izvode na Poljudu otkazan nastup u Koelnu od društva neprijatelja Hajduka. Ludost kod NH-a je prešla u patologiju? Treba li Grdović zabraniti izvođenje njegovih pjesama poput Dalmatinac sam na Poljudu?

Kakve veze ja imam s Mamićem? Dajte, molim vas, teške gluposti… Dakle, nastup u Kolnu mi je otkazan još 13. srpnja, a ja sam ponosan na to što sam pjevao u Rusiji. Tamo su me pozvali Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković, sve moji Zadrani, a bilo je i još hajdukovaca. Ma znate što – ja sam ponosan što sam bio s njima. Volim Hajduk i Hrvatsku! Grb ‘bijelih’ imam tetoviran na ruci”,
    https://narod.hr/sport/grdovicu-hajd...imam-s-mamicem

Ne, triba mu oprostiti. Ta "legenda" a zapravo mentalna sirotinja bi ionako piva svakomu ki plati bevandu...

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Sekstant Vidi poruku
    Ne, triba mu oprostiti. Ta "legenda" a zapravo mentalna sirotinja bi ionako piva svakomu ki plati bevandu...
    Ovo si napisao kao da se radi o nečem lošem.

Otkazali mu jer je pjeval reprezentaciji. Tko je tu mentalna sirotinja je jasno, a to su ovi iz DPH-a. Virus ludosti je prešel iz NH-a vjerojatno k njima. Da sam na Grdovićevom mjestu zabranil bi izvođenje njegovih pjesama na Poljudu sve dok mentalna i svaka druga sirotinja zvana NH ne pokupi prnje iz Hajduka.

Ovako, jedino čega san ikada bija član vezano za Hajduka je KN. Nista NH, DPH i koješta. Tako da me ne uzimate za njihove glasnogovornike i advokate.
    A pogotovo se sa tobon moj Tribunjac necu raspravljati. Odma si krenija po otvaranju teme i ovog slučaja onako hadezeovski. A po vlastiton priznanju sve ove godine si ( i opet ces, i ne samo ti na ovon forumu ) na izborima dava glas istima šta te čini sudionikon svega sranja koje se događa na razini cile države (aj zna si dati glas i milanovicu šta ne minja stvari ). Tako da, nema smisla ...

DPH-i su inace leglo alealestine i nenavijaca ,pogotovo ovi iz dijaspore, pa ako ste za Hajduka njihova odluka bi tribala biti radosna vijest. Ono kad klobučari brane nastup ikoni istih takvih . Ako ce zabrana njegovih izvedbi na Poljudu značiti manje maškara i tovararenja ( pobogu to je za Tribunjsku festu a ne za utaknicu ) ja zadovoljan.

A Grdo uvik može zapivati NK Vinogradaru. Bit ce bevande i gemca.

Dobro, tebi je najveća zamjerka Grdoviću bevanda, ali ovima je to kaj je pjeval reprezentaciji. I zato si ti ok, a ovi nisu.

Mi iz NH imamo nultu toleranciju za nasilje prema zenama, stoga Grdovicu is od Hajduka i svega sto sa istim ima bilo kakve veze

Nultu toleranciju na nasilje prema ženama, ali zato najveću moguću toleranciju na pljačku Hajduka.

Pljackasi Hajduka aka HDZovska cetnicka bagra je na koljenima napustila klub, ne boj se ti

NH je najveća pljačkaška organizacija u povijesti Hajduka. Nisu samo opljačkali Hajduk nego i njegove navijače.

Rilov prozvao Štimca da je osvjedočeni neprijatelj Hajduka, a Štimac mu odgovorio svim oružjima.

Kako smo već pisali glavni tajnik udruge Naš Hajduk Ivan Rilov u Dnevniku Nove TV komentirao je smjenu Željka Kopića i stanje u Hajduku, no, kritizirao je bivšeg trenera kome je zamjerio odlazak na sastanak sa bivšim igračem Hajduka i legendom tog kluba Igorom Štimcem. Štimca je Rilov proglasio osvjedočenim neprijateljem kluba!?

Nakon ovakvih sramotnih napada na Štimca Ivana Rilova odgovorio mu je bivši hrvatski reprezentativac te ga je nazvao grobarom kluba. “To govori grobar Hajduka koji ga sa svojim pajdašima vodi u sigurnu, ali bolnu smrt. Najveći sportski domet njegove ekipe je sedam kilograma pečenog”, kazao je Štimac, a prenosi portal gol.com/hr, te nastavio:

Ja skromno mogu priznati da osim desetak svjetskih i nacionalnih medalja kao igrač imam i zasluge za posljednja dva osvojena prvenstva kao sportski direktor i trener voljenog kluba. Žalosno je što bucko zamišlja da je projekt “Njihov Hajduk” ustvari moj voljeni Hajduk. Da rezimiram, ja sam najglasniji i najveći neprijatelj fantomske udruge koja ja umislila da je veća od našeg kluba! Dali smo im dovoljno vremena da nas uvjere koliko ne znaju. Vrijeme im je da prestanu mrcvarit hajdučki puk, istinske zaljubljenike, kojima je muka od ovakvog cirkusa koji su kreirali.

Igor Štimac je, podsjetimo,veliki protivnik Našeg Hajduka. Spomenutoj je udruzi Štimac nedavno posvetio i vrlo zanimljiv status na Facebooku. Sukob Štimca i udruge Naš Hajduk se nastavlja. Na različitim stranama ljudi koji se zaklinju u ljubav prema Hajduku, ”osvjedočeni neprijatelj kluba” i ”grobar Hajduka.” Očito, riječi se više ne biraju.
    https://narod.hr/sport/kaos-na-polju...jateljem-kluba

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove