+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 6 PrviPrvi 1 2 3 4 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/108

Tema: Udruga Naš Hajduk

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    ne bi se složio, to je prebizarno, on je njima vjerno služio, pojavu je trebalo osuditi a druga spasiti. jednom će se otkriti zašto je partija digla ruke od svog igrača.
    Jer nije nikad ni bio njihov...Ovi naši partijaši i antifašisti će Srbima uvijek biti ustaše, pa sjetimo se šta je Milanovićeva vlada radila Hrvatima i braniteljima, a da ne govorim sa pločama po Vukovaru. Na kraju pola vlade su bili Srbi i dobili nikad veća prava, pa je Milanović u njihovim medijima bio tretiran kao Ustaša i čitava ta SDP-ova vlada. Oni naše nikad neće priznati jer smo mi za njih svi isti od Mesića, Josipovića pa do Hasanbegovića. Bez obzira koliko se oni njima uvlačili...

Tako ni ovi drugovi naši ne priznaju Mamića jer je on za njih Hercegovac i spada u one koje oni nazivaju rvatine...Bero je ista klasa, ma koliko god on trabunjao o antifašizmu i sličnome ili Mamić se ulizivao ovima nikad ga naši "antifašisti" i ljevičari neće priznati. Te stvari se vrte u krug...

I da još nešto bacanje baklji nije imalo nikakve veze sa Mamićem već se tražio izgovor za mržnju prema Hrvatskoj...Da nije bio Mamić već bi oni našli druge razloge i bez njega. Zna se da je sve to orkestrirano još od onog kukastog križa iz Italije. Sve od tada pa do Šmunića, svastike i baklji je dolazilo od iste grupe ljudi.

Što se Mamića tiče aposlutno se slažem, taj bi bio Kinez kada bi trebalo i ako on od toga ima koristi. On nema identitet može biti što god treba ako će mu donijeti zaradu.

Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    Je Puntar HDZ je na vlasti dobro kažeš ali HDZ nema vlast.
    HDZ kakav bi ti htio...a i ja, ne samo da nema vlast nego ni ne postoji. Da ovaj HDZ želi biti prava hrvatska stranka i imati vlast bio bi prava hrvatska stranka i imao bi vlast. I to onoliko vlasti koliko Orbanova stranka ima u Mađarskoj..

Glavu gore ljudi. Nije sve tako loše, jos smo iznad cone ispadanja...
    Hajduk, 45 200+-

U VESELJU I U PLACU ZA HAJDUKA ZIVOT DACU

Citiraj Prvotno napisano od arizin Vidi poruku
    Jer nije nikad ni bio njihov...Ovi naši partijaši i antifašisti će Srbima uvijek biti ustaše, pa sjetimo se šta je Milanovićeva vlada radila Hrvatima i braniteljima, a da ne govorim sa pločama po Vukovaru. Na kraju pola vlade su bili Srbi i dobili nikad veća prava, pa je Milanović u njihovim medijima bio tretiran kao Ustaša i čitava ta SDP-ova vlada. Oni naše nikad neće priznati jer smo mi za njih svi isti od Mesića, Josipovića pa do Hasanbegovića. Bez obzira koliko se oni njima uvlačili...

Tako ni ovi drugovi naši ne priznaju Mamića jer je on za njih Hercegovac i spada u one koje oni nazivaju rvatine...Bero je ista klasa, ma koliko god on trabunjao o antifašizmu i sličnome ili Mamić se ulizivao ovima nikad ga naši "antifašisti" i ljevičari neće priznati. Te stvari se vrte u krug...

I da još nešto bacanje baklji nije imalo nikakve veze sa Mamićem već se tražio izgovor za mržnju prema Hrvatskoj...Da nije bio Mamić već bi oni našli druge razloge i bez njega. Zna se da je sve to orkestrirano još od onog kukastog križa iz Italije. Sve od tada pa do Šmunića, svastike i baklji je dolazilo od iste grupe ljudi.

Što se Mamića tiče aposlutno se slažem, taj bi bio Kinez kada bi trebalo i ako on od toga ima koristi. On nema identitet može biti što god treba ako će mu donijeti zaradu.
    Ček je li i Šimunić isto tako dio te priče o kukastom križu, jel on isto radio protiv Hrvatske
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Ček je li i Šimunić isto tako dio te priče o kukastom križu, jel on isto radio protiv Hrvatske
    Da, i ja san se to zapita... Tako valjda i ovi šta navijaju ZDS i "Ajmo ustaše" to navijaju "po zadatku", a ne jer su hrvatski orijentirani

Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    članak od prije 3 godine

http://hu-benedikt.hr/?p=37499
    jel ovo tvoj tekst.

Dobro napisano. I meni je, mada ne mora ni to baš sve govorit bilo čudno da je glavni lik posta Bojan Islamović. Malo je čudno da u Splitu frontmen bude lik koji se preziva(Islam)ović.

A tek onaj šta je završio kasnije u HNS-u, kako se ono zva ne mogu se sad sitit.

U tekstu vidim da nije Laliću Torcida odbila predstavljanje knjige nego se on solidarizira sa Pilićem i Pavičićem koji su odbijeni.

Uglavnom da, kao i ranije većinski dio torcide je ultrahrvatski ali ima i Orjunaša, ali baš Orjunaša. pa Pavičić, Pilić, Dežulović kao žestoko hajdukovci su pravi primjerci tih orjunaša.

samo šta se nekad prave momke koji su prohrvatski orjentirani naziva Orjunašima jer su npr protiv Jugoslavenčine Mamića. Tu nastaje nesporazum.

Meni isto, taj koncept NH, odmah je vuka na samoupravljanje. Ono čisi tip..ono nitko ne odgovara, nas par drpamo pare, ucjenjujemo, uglavnom to je čisti reket po meni. I ne samo ideološki, ima tu i lokalne mafije ..inače se ne bi igrači tako brzo prodavali.

Zbog Eline i bokala vina

Krivo si me shvatio i možda je nejasno ispalo iz napisanog...Hrvatska je tada prošla u dodatnim kvalifikacijama, i iz svega toga se stvorila halabuka na Šimunića. Jasno je bilo u cilju uništiti pojam reprezentacije i naboja koji je tada nastao. Sjećam se prvi dan je bilo preko 100 000 ljudi lajkalo potpore Šimuniću, a nitko nije ni povezivao taj slogan sa WW2. Dvije godine kasnije smo imali bakljade, a sada sudske procese protiv igrača da se uništi amosfera. U svakom slučaju shvaćaš šta sam htio reći, nisam napadao Šimunića već ono što je bilo orkestrirano da se napravi od reprezentacije i da se upropaste nastupi. Na kraju imali smo godinu dana prije prijavu radi natpisa Vukovara itd.

jel ovo tvoj tekst.

Dobro napisano. I meni je, mada ne mora ni to baš sve govorit bilo čudno da je glavni lik posta Bojan Islamović. Malo je čudno da u Splitu frontmen bude lik koji se preziva(Islam)ović.

A tek onaj šta je završio kasnije u HNS-u, kako se ono zva ne mogu se sad sitit.

U tekstu vidim da nije Laliću Torcida odbila predstavljanje knjige nego se on solidarizira sa Pilićem i Pavičićem koji su odbijeni.

Uglavnom da, kao i ranije većinski dio torcide je ultrahrvatski ali ima i Orjunaša, ali baš Orjunaša. pa Pavičić, Pilić, Dežulović kao žestoko hajdukovci su pravi primjerci tih orjunaša.

samo šta se nekad prave momke koji su prohrvatski orjentirani naziva Orjunašima jer su npr protiv Jugoslavenčine Mamića. Tu nastaje nesporazum.

Meni isto, taj koncept NH, odmah je vuka na samoupravljanje. Ono čisi tip..ono nitko ne odgovara, nas par drpamo pare, ucjenjujemo, uglavnom to je čisti reket po meni. I ne samo ideološki, ima tu i lokalne mafije ..inače se ne bi igrači tako brzo prodavali.
    Nije. Ne pišem ja ništa za nikoga. Ali ka da sam ga ja pisa..il' neko iz moje stare ekipe.
    To o Laliću, Piliću i Pavičiću je i meni bilo novo jer sam i ja mislia da su samo odbili Lalića zbog Lalića.
    A to boldano..s tim se djelimično slažem. Djelimično ne jer su Pilići, Pavičići Dežulovići veća šteta, veća opasnost, smrdljiviji smradovi od Mamića..po mom mišljenju. Neki dan sam se zakačia sa Pavičićem na Facebook Jutarnjem pod mojim falšim profilom ne znajući da se radi o Pavičiću oko neke kolumne u kojoj se pizdi kako su Hrvati imali svoje more u SFRJ pa su ga izgubili u neovisnoj Hrvatskoj kad je "sretni brak pukao".

Ako nisi ti pisa onda je 1981 pisa...

Zbog Eline i bokala vina

hahahahaha nisan ga ja pisa.Pisa ga je neko ko je pratija ovaj portal jer ima prepisanih dijelova sa ovoga portala. Čak mislin da znan ko ga je pisa ali nisan siguran 100%.
    Torcida Split old school

HDZ kakav bi ti htio...a i ja, ne samo da nema vlast nego ni ne postoji. Da ovaj HDZ želi biti prava hrvatska stranka i imati vlast bio bi prava hrvatska stranka i imao bi vlast. I to onoliko vlasti koliko Orbanova stranka ima u Mađarskoj..
    Je moj Picferaj ali i u ovakvom HDZ-eu je ministar obrane Damir Krstičević, a branitelja Medved Tomo, a sad ti vidi da je SDP na vlasti bi li jedan Damir Krstičević mogao biti ministar Obrane, a Tomo Medved Branitelja.

Ili da je na Pantovčaku Josipović - na što bi to tek izgledalo i ovako nije dobro, a tek da je drugačije kako bi bilo?

Jesi primjetio da ove godine nema tako požaras kao prethodnih. Jesi primjetio da smo ušli u posao sa Izraelcima? A da je SDP? Što bi od toga svega bilo.

Ovi bar nešto - a oni ništa i još ih mediji pokrivaju i sakrivaju, a ovioma traže svaku grešku pa na sva zvona!

https://portal.braniteljski-forum.co...rvatske-drzave

DUJMOVIĆ: Ovo je pravi kraj Jugoslavije i pravi početak Hrvatske države

Vidiš koliko se godina radilo na tome da ''Hrvati drže glavu dolje'' i onda se desi ovo sve u zadnjih mjesec dana i ljudi počeli nešto osjećati konačno i glave digli.

Da su bili prvaci - svi bi rekli da je to zato što su osvojili prvo mjesto, ali su oni osvojili drugo i dočekani su kao prvaci. Da su osvojili i četvrto isto bi bilo ne sumnjam. Jer ljudi su izašli osim pokazati koliko vole Hrvatsku reprezentaciju i to da im je bilo sve uzalud što su ih kinjili od 2000-te na ovamo.

Samo im je potrebno malo - pa da se probude. Poticaj mali neki - na zaprepaštenje onih koji su svo vrijeme skoro dvadeset godina radili i još i danas rade da se u ovom narodu ubije svaka volja i ljubav za Hrvatsku i hrvatsko!
    Posljednje uređivanje od Nervozni listonoša : 20-08-2018 at 21:28

Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Nego ko je ima, SDP?
    RasHrvati i oni koji su shvatili da mogu odlično proći pljujući po Hrvatskoj i Hrvatima.

Bila skupština kluba, veli tajnik udruge NH Rilov da je Hajduk u zadnjih 6 godina bio u četvrtfinalu Lige prvaka, osvojio 5 titula prvaka Hrvatske i par kupova.

Naš Hajduk i člansko biranje Nadzornog odbora nesumnjivo se pokazalo ispravnim putem jer je Hajduk u posljednjih šest godina napravio ono što nije u posljednjih 26.
    Neprijateljske ofenzive ne posustaju pa se razmatraju daljnje strategije, strateško povlačenje preko vode do slobode.

U situaciji u kojoj strukture hrvatskog nogometa i dalje kontinuirano zakidaju Hajduk nezaobilazno se nameće sljedeće pitanje. Koja je daljna strategija Hajduka ili makar plan u borbi s neprijateljskim strukturama nogometnog saveza koji sebe iz nekog razloga naziva hrvatskim?
    Nemamo sustav.

Ono što smo u ovom obraćanju već naglasili kao najveći problem Kluba po našem mišljenju – nepostojanje sustava – posebno se očituje baš u sportskom segmentu našeg Kluba.

Dioničar Mate Jukić im sve skresal u brk i pita se zašto nisu uzeli lovu od HNS-a za obnovu travnjaka. Valjda im je mrska kuna kao valuta, žele u dinarima.

Dioničar Mate Jukić je potom rekao da nije zadovoljan s politikom vođenja kluba. Iako nije bio zadovoljan radom Marina Brbića konstatirao je da je ovaj NO potom imenovao još tri predsjednika – gospođu Bošnjak te Ivana Kosa i Jasmina Huljaja. Ukazao je da neki od njih nisu hajdukovci. Hajdukovci nisu bili ni sportski direktor, trener, voditelj Akademije te i drugi ljudi pa to onda možda nije ni naš Hajduk. Zauzeo se da predsjednik kluba uz ostale kvalitete može biti samo navijač Hajduka, bilo kao dugogodišnji član ili pretplatnik. Upozorio je i na čestitku odnosno prema njemu na izostanak iste prema uspjehu hrvatske reprezentacije. Nezadovoljan je i odnosom prema HNS-u, odnosno politikom koju Hajduk ima, zazivajući da ona bude aktivnija te je nezadovoljan što je klub odbio sudjelovati u projektu obnove travnjaka koji je inicirao savez. Predsjedniku Huljaju je zaželio sreću u radu te se zauzeo za veće investicije u prvu momčad koja bi onda donijela i europski rezultat, a time i veće prihode. Založio se i da se klub angažira da bivši zaslužni igrači poput Bokšića ili Vujovića budu angažirani u HNS-u. Upozorio je i na medijske natpise o tome da dva bivša funkcionera Hajduka imaju račune u jednoj austrijskoj banci pa je zatražio da se klub raspita o tome. Dotaknuo se i neadekvatnog dovođenja igrača te lošeg odnosa medija prema klubu.
    http://www.nogometplus.net/index.php...-sustava-rada/

Citiraj Prvotno napisano od arizin Vidi poruku

Dobro si napisao - a da nije Mamić - bio bi već netko drugi! Našlo bi se. Ono sa kukastim križem na Poljudu - Hrvati nisu napravili. To su napravili JUGOSLAVENI, a zna se i pod čijom zaštitom!

Ovo je oni tekst prije sedan godina šta te asocira na ovaj.

http://www.hrhb.info/content.php?r=1...POGLED-IZNUTRA
    Torcida Split old school

Je moj Picferaj ali i u ovakvom HDZ-eu je ministar obrane Damir Krstičević, a branitelja Medved Tomo, a sad ti vidi da je SDP na vlasti bi li jedan Damir Krstičević mogao biti ministar Obrane, a Tomo Medved Branitelja.

Ili da je na Pantovčaku Josipović - na što bi to tek izgledalo i ovako nije dobro, a tek da je drugačije kako bi bilo?

Jesi primjetio da ove godine nema t
    ako požaras kao prethodnih. Jesi primjetio da smo ušli u posao sa Izraelcima? A da je SDP? Što bi od toga svega bilo.

Ovi bar nešto - a oni ništa i još ih mediji pokrivaju i sakrivaju, a ovioma traže svaku grešku pa na sva zvona!

https://portal.braniteljski-forum.co...rvatske-drzave

DUJMOVIĆ: Ovo je pravi kraj Jugoslavije i pravi početak Hrvatske države

Vidiš koliko se godina radilo na tome da ''Hrvati drže glavu dolje'' i onda se desi ovo sve u zadnjih mjesec dana i ljudi počeli nešto osjećati konačno i glave digli.

Da su bili prvaci - svi bi rekli da je to zato što su osvojili prvo mjesto, ali su oni osvojili drugo i dočekani su kao prvaci. Da su osvojili i četvrto isto bi bilo ne sumnjam. Jer ljudi su izašli osim pokazati koliko vole Hrvatsku reprezentaciju i to da im je bilo sve uzalud što su ih kinjili od 2000-te na ovamo.

Samo im je potrebno malo - pa da se probude. Poticaj mali neki - na zaprepaštenje onih koji su svo vrijeme skoro dvadeset godina radili i još i danas rade da se u ovom narodu ubije svaka volja i ljubav za Hrvatsku i hrvatsko!
    Ma ja ne gledam samo kako je i kako bi bilo da je SDP na vlasti nego i (najviše) kako bi moglo i trebalo biti. Pa mi ni Medved ni Krstičević ne znače puno ako išta u ovakvoj Vladi. U stvari, njima zamjeram više nego Pupovcu. Jer oni imaju istu moć kao i Pupovac da sruše ovu Vladu a mogu i ono što Pupovac objektivno ne može, mogu srušit ovog šefa HDZ-a.

Ma ja ne gledam samo kako je i kako bi bilo da je SDP na vlasti nego i (najviše) kako bi moglo i trebalo biti. Pa mi ni Medved ni Krstičević ne znače puno ako išta u ovakvoj Vladi. U stvari, njima zamjeram više nego Pupovcu. Jer oni imaju istu moć kao i Pupovac da sruše ovu Vladu a mogu i ono što Pupovac objektivno ne može, mogu srušit ovog šefa HDZ-a.
    Ama je - ali zašto to onda ne rade? Rade oni izgleda nešto drugo. Neki dan čitam da je Krstičević kao ministar Obrane najbolji nakon Gojka Šuška na tom mjestu i da je digao HV iz ''pepela''.

A što reći za Tomu Medveda. Tigar, dva brata poginula u Tigrovima, on ranjen. Ne znam takovi mi se ne čine baš nešto potkupljivima. Pogotovo mi se to čini za Medveda!

Protiv Krstičevića su se nešto digli ovi - e a onda ga Ameri odlikuju ili što već i ovi se odmah ušutili i podvili rep

Nije njima u interesu ni to što smo od Izraela kupili te avione (oni kažu kante), e a zašto je to tako? Zaziru od svega što Hrvatskoj ide u prilog. Baš kao i Srbi.

Citiraj Prvotno napisano od 1981 Vidi poruku
    Ovo je oni tekst prije sedan godina šta te asocira na ovaj.

http://www.hrhb.info/content.php?r=1...POGLED-IZNUTRA
    pa poradi tog teksta sam i misilio da je tvoj jer ima identičnih dijelova..

Zbog Eline i bokala vina

Ama je - ali zašto to onda ne rade? Rade oni izgleda nešto drugo. Neki dan čitam da je Krstičević kao ministar Obrane najbolji nakon Gojka Šuška na tom mjestu i da je digao HV iz ''pepela''.

A što reći za Tomu Medveda. Tigar, dva brata poginula u Tigrovima, on ranjen. Ne znam takovi mi se ne čine baš nešto potkupljivima. Pogotovo mi se to čini za Medveda!

Protiv Krstičevića su se nešto digli ovi - e a onda ga Ameri odlikuju ili što već i ovi se odmah ušutili i podvili rep

Nije njima u interesu ni to što smo od Izraela kupili te avione (oni kažu kante), e a zašto je to tako? Zaziru od svega što Hrvatskoj ide u prilog. Baš kao i Srbi.
    Tim tužnije tim tužnije, da su u ovoj rashrvatskoj vladi. To što su oni bili, svaka čast, mene zanima što su sad, i zašto su to što su sad, ali očito mi na iste stvari ne gledamo jednako..

Zbog Eline i bokala vina

Super ugledni član Bukowski avatar
    Datum registracije
    Jan 2012
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Tema o udruzi koja upravlja Hajdukom, a ne posjeduje njegove dionice. Tema o ekipi koja je bez love, pod plaštom navijača, zasjela na čelo Hajduka i iz njega izvlači lovu, a dotle Hajduk ima najgoru ekipu i rezultate u povijesti kluba. #pivaj

Ovo im je internetska stranica, pa donirajte lovu toj udruzi: http://www.nashajduk.hr/
    Drugim riječima tema o nečemu o čemu nemaš pojma. Uvod ti je prva liga, ne bi da ga je mamić pisa lol
    -"The problem with this world is that intelligent people are full of doubts,while idiots are full of confidence."
    Hank

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove