+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 6 1 2 3 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/108

Tema: Udruga Naš Hajduk

Udruga Naš Hajduk

Tema o udruzi koja upravlja Hajdukom, a ne posjeduje njegove dionice. Tema o ekipi koja je bez love, pod plaštom navijača, zasjela na čelo Hajduka i iz njega izvlači lovu, a dotle Hajduk ima najgoru ekipu i rezultate u povijesti kluba. #pivaj

Ovo im je internetska stranica, pa donirajte lovu toj udruzi: http://www.nashajduk.hr/

Hajduk trenutno ima samo ime. Ovo sinoć je samo kulminacija svega onoga što se u tom klubu godinama radilo i događalo. Više se gledalo u tuđe dvorište nego se vodilo računa kako svoje i sebe sredit.

Glavni krivci su uvjek bili neki drugi a povremeni bljeskovi kontra malih klubova ulijevali su lažnu nadu.

Treba cjelu HNL spustiti na razinu Hajduka e da bi Hajduk imo neku šansu.

U svojoj zaluđenosti poceli su udarati i na reprezentaciju.

Sjetimo se samo kako su htjeli prekinuti utakmicu na EP-u tad su i ovdje na portalu ti navijači tretirani kao heroji.

Ova sezona je za Hajduk gotova. Trebali bi se okrenuti vlastitim igracima pod uvjetom da ih vlastiti navijači ne tuku prijete i ne gadaju bengalkama.

Ili takvi i nisu pravi navijači kluba.

članak od prije 3 godine

http://hu-benedikt.hr/?p=37499

ja i nemam pojma što je ta udruga. Koji su joj ciljevi. Čuo milijun puta al mi nije jasno. Oni su kao neki čuvari, neko nadtijelo koje se sve pita a za ništa ne odgovara. Neka paravlast ili što.

Jasno je samo da su Hajduk srozali na najniže grane od osnutka. i da ne namjeravaju odustati.

ne znam jesu li oni autori onog najidiotskijeg slogana od kad je klubova i navijača a koji glasi "ideal je vječan, rezultat je trend".

a ideal je valjda što..da se dva dodavanja ne znaju sastavit po utakmici..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 20-08-2018 at 15:51
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    članak od prije 3 godine

http://hu-benedikt.hr/?p=37499
    Bravo Picferaj za ovaj link.

Valjda je njihov ideal crvena zvjezda petokraka na Hajdukovu dresu.

Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    Hajduk trenutno ima samo ime. Ovo sinoć je samo kulminacija svega onoga što se u tom klubu godinama radilo i događalo. Više se gledalo u tuđe dvorište nego se vodilo računa kako svoje i sebe sredit.

Glavni krivci su uvjek bili neki drugi a povremeni bljeskovi kontra malih klubova ulijevali su lažnu nadu.

Treba cjelu HNL spustiti na razinu Hajduka e da bi Hajduk imo neku šansu.

U svojoj zaluđenosti poceli su udarati i na reprezentaciju.

Sjetimo se samo kako su htjeli prekinuti utakmicu na EP-u tad su i ovdje na portalu ti navijači tretirani kao heroji.

Ova sezona je za Hajduk gotova. Trebali bi se okrenuti vlastitim igracima pod uvjetom da ih vlastiti navijači ne tuku prijete i ne gadaju bengalkama.

Ili takvi i nisu pravi navijači kluba.
    Nisu tretirani kao heroji ali , barem od mene, nisu napadani. jer se dobro zna tko je ipak bio rak rana hrvatskog nogometa.

trgovac koji se nudio Jovanki za mecenu.

Koji je trenutno nažalost u mom rodnom kraju i zagađuje ga.

A prirodno stanište mu je po svemu...Srbija.

pa ako su ti navijači koji su bacali bengalke doprinijeli 0.0000001% tom scenariju da pomahnitali egomanijak sa jugoslavenskim sentimentima bude barem fizički dijelom maknut od hrvatskog nogometa i odmah se postigne rezultat, veliku su stvar napravili.

ja znam da se tebi kao mamićoljupcu to neće dopasti ali eto da dam svoje mišljenje..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 20-08-2018 at 17:01

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Nisu tretirani kao heroji ali , barem od mene, nisu napadani. jer se dobro zna tko je ipak bio rak rana hrvatskog nogometa.

trgovac koji se nudio Jovanki za mecenu.

Koji je trenutno nažalost u mom roadnom kraju i zagađuje ga.

A prirodno stanište mu je po svemu...Srbija.

pa ako su ti navijači koji su bacali bengalke doprienijeli 0.0000001% tom scenariju da pomahnitali egomanijak sa jugoslavenskim sentimentima bude barem fizički dijelom maknut od hrvatskog nogomet a i odmah se postigne rezultat, veliku su stvar napravili.

ja znam da se tebi kao mamićoljupcu to neće dopasti ali eto da dam svoje mišljenje..
    Doprinijeli su tome točno 0.000000000000000000000000000000000000000000000000 00000%
    Najmanje 50% je doprinijeo Jovanović zbog one oslobađajuće presude Mamiću oko "zakrvavljenih antihrvatskih očnjaka" ili tako nešto. To se nije smjelo tolerirati. Pa su drugovi koji vladaju pravosuđem odlučili dat lekciju koja se ne zaboravlja yu-kolegi maminju

to su borbe unutarpartijskih frakcija, tipa "revolucija jede svoju djecu" a sukob Mamića i Jovanovića gledam kao sukob Staljina i Trockog i kao takav me ne zanima.

Zbog Eline i bokala vina

to su borbe unutarpartijskih frakcija, tipa "revolucija jede svoju djecu" a sukob Mamića i Jovanovića gledam kao sukob Staljina i Trockog i kao takav me ne zanima.
    Je..ali govoriš o ko je doprinijeo uklanjanju maminja..pa je red i to spomenuti. Pogotovo jer je to primarni ako ne i jedini razlog uklanjanja.

ne bi se složio, to je prebizarno, on je njima vjerno služio, pojavu je trebalo osuditi a druga spasiti. jednom će se otkriti zašto je partija digla ruke od svog igrača.

Zbog Eline i bokala vina

ne bi se složio, to je prebizarno, on je njima vjerno služio, pojavu je trebalo osuditi a druga spasiti. jednom će se otkriti zašto je partija digla ruke od svog igrača.
    Ne bi se ni ja složio s tvojim neslaganjem. Ta oslobađajuća prvostupanjska presuda je bila preopasni presedan za drugove. A maminjo nije bio njihov baš preotvoreni kolega. Masu desničara i "desničara" ga je smatralo, i još uvik smatra, za pravog pravcatog "rvatinu" koji zna kako postupati sa crvenim drugovima.

Ali ovo je sad već oftopic. Tema su drugovi iz "Našeg Hajduka". Bilo bi dobro kad bi neko ovdje zalipia sliju lica onog Rilova.

Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    Ne bi se ni ja složio s tvojim neslaganjem. Ta oslobađajuća prvostupanjska presuda je bila preopasni presedan za drugove. A maminjo nije bio njihov baš preotvoreni kolega. Masu desničara i "desničara" ga je smatralo, i još uvik smatra, za pravog pravcatog "rvatinu" koji zna kako postupati sa crvenim drugovima.

Ali ovo je sad već oftopic. Tema su drugovi iz "Našeg Hajduka". Bilo bi dobro kad bi neko ovdje zalipia sliju lica onog Rilova.
    Zato jer su glupi ko kurac

Oni ili ovi sektaši iz NH, opasna konkurencija.

Zbog Eline i bokala vina

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Sto je je, to geslo "ideal je vjecan, rezultat je trend" je domisljato, mozes rati idiotarije do mile volje, po tikvi ce dobiti igraci.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Lova je u pitanju. Kako vam to nije jasno. Da je Mamić davao njima ili da im je bar davao onoliko koliko im je po njihovu trebao davati - danas ne bi bio u BiH.

Uzmite primjer Bandića. Dok je radio i davao njima bio je pošteni drug čim se od njih odmetnuo postao je lopov.

Datum registracije
    Sep 2016
    HDZ je na vlasti, a Mamic je HDZovac. Kako god okrenes proganjaju ga njegovi. Ovi (NH)samo mogu naniti stetu klubu, Mamicu sigurno ne.

Nego uzgred da dometnem - njima sa Bernardicem ili nekim drugim nema spasa. Samo oni toga još nisu svjesni.

Je Puntar HDZ je na vlasti dobro kažeš ali HDZ nema vlast.

HDZ je govno koje ne želi vlast nego samo želi novac. Ko i Mamić.

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    Je Puntar HDZ je na vlasti dobro kažeš ali HDZ nema vlast.
    Nego ko je ima, SDP?

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove