Daj nam prepričaj ukratko jer video traje sat vremena. Jesu li Židovi krivi? Otac terorizma je Muhamed, samo da znaš.
Možda. A možda su Muslimani samo sredstvo za čiščenje u rukama odabranog naroda. Sasvim slučajno ovih dana i Muslimani i Židovi slave Novu Godinu. Muslimani 1440-u a odabrani 5779-u. 4 i nešto tisuća godina fore i nije baš za podcjenjivanje. Anyway, video predavanja/prezentacije Bolina je više nego zanimljiv. Vrijedi pogledati
Muhamed je prvo pucal na mjesto židovskog proroka, ali nije zadovoljio kriterije.
Upiši Sandy Hook hoax ili Sandy Hook conspiracy u google tražilicu. Isto tako možeš i za Parkland. Izgleda da je Google odlučio propuštati stranice koje smatraju prikladnima, a ne najpopularnije stranice i one koje odgovaraju traženom pojmu.
Znači, ja tražim stranice koje pišu o zavjeri u tim slučajevima, a google mi izbacuje stranice koje govore da su obitelji stradalih tužile Alexa Jonesa zbog mišljenja da je to inscenirani napad. Isto tak google daje linkove na wikipediju koja nadugačko piše o tome kak je to teorija zavjere koja je teška glupost, a i na onaj idiotski snopes koji opovrgava tu teoriju zavjere kao glupost.
Tek nakon par stranica moreš najti traženi pojam. I onda nemoj sumnjati u službeni narativ, pa to smrdi kolko je dugačko i široko.
Jesu li "protokoli sionskih mudraca" stvarna zavjera ili samo teorija zavjere?
Taman pred izbore 2 bijela supremacista i mrzitelja iskažu svoju mržnju. Jedan pošalje 10-ak pisma bombi demokratima i Sorosu, a drugi napadne sinagogu u Pittsburghu. i ubije 11 ljudi. Ak upišeš u google tražilicu pojam syngogue shooting hoax, ne izbaci ti nijednu poveznicu na mnogobrojne stranice s teorijama zavjere o tom događaju. Totalna blokada informacija.
Moral sam ići na duck duck go tražiilcu da najdem ono kaj sam tražil.
Da li su teorije zavjere rezervirane samo za svijet ili možemo i o Hr!
Novi sam na forumu pa neznam jel ima koje primjerenije mjesto.
Ispričat ću jednu priču koja me šokirala, iako sam odavno u vodama teorija zavjere, koju je ispričao moj profa na faksu. Izuzetan lik! Priča je po njemu istinita i ime izvršitelja neću otkriti do kraja da bude zanimljivo, a vi ne gledajte dolje, he he!
Profa je bio državni tajnik ili šta su tada imali u prosvjeti u Račanovoj vladi iz HSLS-a.
Imali su grupu ljudi pod vodstvom M. Opačić zaduženu za pisanje kurikulne reforme. Jedan tip koji je nezainteresirano sjedio s njima im je stalno sabotirao rad i onemogućavao da se išta provede u dijelo.
Profa je pukao napravio skandal i postavio uvjete rada bez tog tipa.
Nedugo potom izvršen je napad na njegovog sina koji je studirao u ZG, izboden je nožem osam puta, jedva je preživio.
Poslije se otkrilo da su napadači bili dvojica momaka jedan upravo završio medicinu, a drugi pravo. To mu je bilo jako sumnjivo, kako bi takvi momci bili spremni žrtvovati svoje živote a tako obrazovani.
Tu sve kreće; nož kojim je izboden nestaje iz dokaznog materijala, kamere koje su bile na mjestu nisu radile taman dva sata u kojima se događaj dogodio i dečki slobodni!
No, profi vrag nije dao mira i pronađe prijatelja od svog tate koji je bio povezan sa nekim kriminalcima(mafija) i zamoli ga da ovaj provjeri među svojima šta se tu desilo.
Nakon mjesec dana dolazi mu ovaj i kaže da o ovome nikome ne smije pričati bar godinu dana jer znaju tko se raspitivao, a da on zna o kome se radi. To je naručio tip koji je sabotirao kurikulnu reformu!
U to vrijeme kad nam je pričao to je bio predsjednik RH IVO JOSIPOVIĆ.
Poslije se je profa raspitivao o raznim slučajevima i otkrio da je samo njegovim sugrađanima napadnuto sedmero djece neke sa tragičnim završetkom.
On to javno priča na svojim predavanjima tako da ne mislim da ja sada nešto posebno otkrivam, ono što mogu reći da kada sam prepričavao priču dobio sam info od jednog policajca da oni za predsjednika to znaju i još toga!
Moje mišljenje je da je ovo bila i inicijacija za ovu dvojicu te da oni sada sjede u saboru ucjenjeni jer ako ne budu slušali ovih dva sata snimke bi moglo najedanput iskrsnuti. Krpina u podcastu Velebit kaže baš to da su svi u saboru ucjenjeni. Ako sam pretjerao i može bit problema, slobodno me brišite!
Ako vas zanima svijet pogledajete Ole Dammegarda, praktički bilo šta vas zanima o trenutnim false flag napadima i događajima u svijetu.
Imate na you tubu koliko hoćete.
Jel ima još koji slučaj za RH da netko zna neke "teorije zavjere" koje su prošle ispod radara naših "novinara"?
https://www.youtube.com/watch?v=tkh1LpvufFU
Ovo me baš zanima jel istina, Bunjac optužio u saboru Milanovića kao premijera da je naručio ubojstvo djece, pogledajte!
Odgovor Pusićke me tek sablaznio, ništa od izrečenog nije pobila i negirala.
Da su njih dvojica rušili Plenkija kad su mogli možda bi vam i povjerovao!!!Ha gle, svašta je moguće, i da je i da nije tak bilo. Ali ono kaj je sigurno je da je većina u Saboru ucijenjena nečime. Oni koji najslobodnije govore i rade poput Glasnovića i Zekanovića, za njih možeš biti siguran da nisu ucijenjeni.
Richard Nixon i Watergate, jesu li smjestili Nixonu?
https://www.youtube.com/watch?v=BBrFjKHr5VI
Ovdje ima i o Nixonu, dug je intervju ali se isplati, gledati od 30 min jer do tada idu trenutne vijesti iz svijeta.
Meni najjači tip za false flag i tajne operacije. Doslovno je bio svuda na terenu netom nakon tih događaja.