+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/37

Tema: Teorije zavjere

Teorije zavjere

Tema za raspravu o poznatim i nepoznatim teorijama zavjere od ubojstva Kennedija, rušenja tornjeva blizanaca u New Yorku, iluminatima i masonima, chemtrailovi, slijetanje na Mjesec itd.

Jučer sam malo gledal videa o prošlogodišnjem napadu autom na rulju u Charlotesvilleu i čini mi se da ima elemenata da se proglasi zavjereničkim napadom, vjerojatno od državnih agencija. Kaj vi mislite o tome?

Pa sad kad bi krenuo u neko detaljno ispitivanje pojedinih događaja (Nlo-i razno razni teroristički napadi itd.) moglo bi se svega sumnjivog pronaći što baca novo svjetlo na te slučajeve. Sad, tko ima volje brusit...

Mislim da su ljudi skloni stvaranju drama i izmišljanju priča od postanka svijeta. Gledala sam tako par dokumentaraca o tim teorijama raznih zavjera i nekad se zamisliš. Bude tu zanimljivih pitanja, ali obično istina bude negdje na pola. Neki ljudi su baš poludjeli za tim i onda seciraju svaku stvar, svaki šaraf itd. Obično su mi te emisije zanimljive, ali ih ne shvaćam nešto ozbiljno.
    ...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...

Karambolirani auto koji se zabil u ljude prolazi pokraj policije, ovima svejedno.

Citiraj Prvotno napisano od pdv Vidi poruku
    Mislim da su ljudi skloni stvaranju drama i izmišljanju priča od postanka svijeta. Gledala sam tako par dokumentaraca o tim teorijama raznih zavjera i nekad se zamisliš. Bude tu zanimljivih pitanja, ali obično istina bude negdje na pola. Neki ljudi su baš poludjeli za tim i onda seciraju svaku stvar, svaki šaraf itd. Obično su mi te emisije zanimljive, ali ih ne shvaćam nešto ozbiljno.
    Evo jednog takvog lika. Ima zanimljivih stvari u videu.

1. The Maroon Van was parked at the intersection of 4th and Water for 5 Minutes prior to the car attack.
    2. C-Ville Police Misled the Public re: the Maroon Van.
    3. Ford Fischer & Co. waited by Green Awning for 3 Minutes for no apparent reason.
    4. The Dodge Challenger Arrived at the Scene of the Crime 1 min 15 secs early, and then apparently moved around in a strange way.
    5. Eyewitnesses like Brennan Gilmore misled/lied to public in the days after the Car Attack.
    6. Local Prosecutors and the City of Charlottesville are not allowing the public to see video evidence that they submitted to the court. This is unlawful.
    7. According to 'Mr. X', the FBI seized the Pie Chest surveillance video without telling local authorities that the video existed.
    8. Black SUV on 4th Street – a federal fleet vehicle?
    9. Reporter Jeremiah Knupp, who filmed the Dodge Challenger in the moments prior to impact, turned down my offer of money and refuses to release his footage of Dodge Challenger.
    10. SkyClad Aerial, which filmed the scene prior to the car attack from a drone in the sky, turned down my offer of money and refuses to show their footage from before and after the car attack.
    Another curious fact: When the van arrives, there is one person on the sidewalk nearby. That person just so happens to be Todd Gifford, who teaches counterintelligence, and cellular exploitation to government employees (check out his linkedin page). I bet he knows Gilmore. They probably worked together in the past. Gifford is also the owner of the Halo Salt Spa, there on 4th street. It's curious that the guy would want to be a masseuse on the side. That just gave him a reason to be there.
    If you dig deeper, I think you will find Governor McAuliffe and Mayor Signer to be key players. It explains why there was no police presence in the area at the time of the crash, and why evidence is being suppressed by government employees.

Pokušavam nać dokumentarac koji sam gleda prije godinu-dvije na Youtube-u, zove se "zavjera teorije zavjere" al' ga čini mi se više nema. Radi se o tome da je sama fraza "teorija zavjere" ili "teoretičar zavjere" zavjera da se svakoga ko se približi istini o nečemu o čemu se laže u mainstreamu diskvalificira etiketom teoretičara zavjere
    Gledao sam i ja seriju videa od tog SonofNewo-a Charlloteswillu. I to zato jer sam i prije gledanja znao da nešto gadno smrdi oko cijelog tog događaja i medijskog izvještavanja o tome.

Vjerojatno su ga maknuli u skladu s njihovim "općim pravilima".

A jesi vidio ovaj video? Dwayne Dixon, ljevičarski profesor i vođa ljevičarske naoružane grupe Redneck revolt je napisal da je vozača koji se zaletio u grupu ljudi naganjao puškom po ulici prije nego se zaletio u ljude. Postoji i video iz Charlotesvilla tog dana di "profesor" u sred ulice s puškom stoji na autu i zapovijeda prolaznicima ili prosvjednicima da zaustave promet tijelima i da skrenu promet.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Vjerojatno su ga maknuli u skladu s njihovim "općim pravilima".

A jesi vidio ovaj video? Dwayne Dixon, ljevičarski profesor i vođa ljevičarske naoružane grupe Redneck revolt je napisal da je vozača koji se zaletio u grupu ljudi naganjao puškom po ulici prije nego se zaletio u ljude. Postoji i video iz Charlotesvilla tog dana di "profesor" u sred ulice s puškom stoji na autu i zapovijeda prolaznicima ili prosvjednicima da zaustave promet tijelima i da skrenu promet.

Nisam ovo vidio. Al' jesam vidia masu ovakvih američkih college profesora. Koji lik, jebote. Imamo i mi ovakvih na bacanje

Budem pogledal. Dotle, jesi čul za ovu teorije zavjere? Znaš tko su ova dvojica?

Budem pogledal. Dotle, jesi čul za ovu teorije zavjere? Znaš tko su ova dvojica?

ne vidi se dobro ovaj drugi, fali mu pola face. Podesta brothers? Il' je ovaj sa rečinama jedan od glavnih likova takozvane "pizzagate", vlasnik one pizzerije u Washingtonu?

To što'š pogledat je dio onog što sam tražio, conspiracy theory conspiracy. U međuvremenu sam našao i cijeli dokumentarac, traje više od dva sata pa nisam linkao jer je i ovo dovoljno.
    Posljednje uređivanje od Picaferaj : 23-08-2018 at 03:00

Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    ne vidi se dobro ovaj drugi, fali mu pola face. Podesta brothers? Il' je ovaj sa rečinama jedan od glavnih likova takozvane "pizzagate", vlasnik one pizzerije u Washingtonu?

To što'š pogledat je dio onog što sam tražio, conspiracy theory conspiracy. U međuvremenu sam našao i cijeli dokumentarac, traje više od dva sata pa nisam linkao jer je i ovo dovoljno.
    Lijevi je pjevač Linkin Parka koji se nedavno ubio, a desni je John Podesta, Obamin savjetnik, Clintonov predstojnik ureda Bijele kuće i glavni u predsjedničkoj kampanji Hillary Clinton. Wikileaks je izbacil e-mailove između njega i Hillary zbog kojih je izbil Pizzagate skandal, navodni lanac pedofilije koji vode ćunke iz demokratske stranke. Vele da je pjevač Linkin parka sin od Johna Podeste.
    Prije pjevača Linkin Parka se ubio njegov prijatelj Chris Cornell, a njih dvojica su skupljali lovu za Haiti koji je bil pogođen potresom. No, umiješali su se Clintonovi koji su ponudili svoje usluge i opljačkali lovu od donacija koje su dolazile sa svih strana svijeta, ali to nije najgore nego su najgori pedofilski lanci koje su organizirali. Uglavnom, vele da su oba pjevača bila spremna istupiti sa svojim saznanjima pa ih je pojeo mrak.

Utipkaj Clinton body count, koliko ljudi u njihovom krugu je počinilo samoubojstvo ili su bili ubijeni...

Naravno, to je sve samo teorija zavjere.

Lijevi je pjevač Linkin Parka koji se nedavno ubio, a desni je John Podesta, Obamin savjetnik, Clintonov predstojnik ureda Bijele kuće i glavni u predsjedničkoj kampanji Hillary Clinton. Wikileaks je izbacil e-mailove između njega i Hillary zbog kojih je izbil Pizzagate skandal, navodni lanac pedofilije koji vode ćunke iz demokratske stranke. Vele da je pjevač Linkin parka sin od Johna Podeste.
    Prije pjevača Linkin Parka se ubio njegov prijatelj Chris Cornell, a njih dvojica su skupljali lovu za Haiti koji je bil pogođen potresom. No, umiješali su se Clintonovi koji su ponudili svoje usluge i opljačkali lovu od donacija koje su dolazile sa svih strana svijeta, ali to nije najgore nego su najgori pedofilski lanci koje su organizirali. Uglavnom, vele da su oba pjevača bila spremna istupiti sa svojim saznanjima pa ih je pojeo mrak.

Utipkaj Clinton body count, koliko ljudi u njihovom krugu je počinilo samoubojstvo ili su bili ubijeni...

Naravno, to je sve samo teorija zavjere.
    Znam to o Haiti-u i Clintonovim žrtvama. O pjevaču nisam ima pojma. Izgleda kao Podesta pa sam iz prve pomislio da je on, "opremljen" za party. Jesi li vidio one fotorobote Interpola dvojice otmičara one male englezice koja je nestala mislim u Španjolskoj, o kojoj se pisalo godinama? Pljunuti Podesta i brat mu.

Evo još jedne teorije koja mi ne izgleda kao teorija
    https://www.godlikeproductions.com/f...UzNDg3Mjg3NQ==

Comeyu je Trump dal otkaz, a Mueller još ordinira po FBI-u u lovu na vještice tj. na Trumpa. Jedni druge štite u svojim nedjelima, još je gora situacija kod njih nego kod nas. Obama i Clintonica prodali uran Rusima, a sad optužuju Trumpa za suradnju s Rusima i izdajom Amerikanaca. Drž'te lopova taktika. Mueller je istražival Clintonicu u vezi njezinog korištenja privatnih e-mail servisa u službene svrhe zbog čega su u Kini stradali raznorazni američki agenti. Zaustavil je istragu prije nego je došla do suda.

To su nevjerojatne igre kod njih, Clintonovi kao i Obama su se javno predstavljali kao anđeli, a zapravo su prljavi igrači, da se tak izrazim.

Imam jedno ludo otkriće. Na koga ti sliči ovaj lik?

Imam jedno ludo otkriće. Na koga ti sliči ovaj lik?

Kevin Spacey. Reci

Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    Kevin Spacey. Reci
    https://en.wikipedia.org/wiki/Neil_Simon

Neil Simon, jučer je preminul. Poznati američki scenarist za filmove i drame na Broadwayu. Ženil se 5 puta i ima troje djece. Dakle, lik je bil zaigran, utjecajan u glumačkim krugovima New Yorka, a Kevin Spacey je rođen u Jersey Citiju, prek puta Manhattana. Ne znam, meni više slični tom Simonu nego svom tati dole ili bratu:

Pa sad ti reci kome je sličniji?

Svi pederi imaju nešto zajedničko. Pederi su.

Citiraj Prvotno napisano od imperator Vidi poruku
    Svi pederi imaju nešto zajedničko. Pederi su.
    Ne, nego pederasti.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove