+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/9

Tema: Gradjevinska inspekcija

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016

Gradjevinska inspekcija

Moze mi ko reci u kojen roku gradjevinska inspekcija mora izaci na teren, a da nije slucaj u tome kako je ugrozen neki postojeci objekt zbog novogradnje, nego recimo novogradnja se nalazi ispod pola metra od medje, takav slucaj.....

Nikako naci u propisima.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

E moj patriote, pa za takve probleme je bar u Dalmaciji lako naci rijesenje...
    Uclani se u stranku i mogu ti ga pusit...

Datum registracije
    Sep 2016
    Kakva stranka......to san ja prijavija, uredno su mi poslali da su primili i to kao ce poslati nadleznoj inspekciji, kao saljes mail ili pismeno u Zagreb oni ti potvrdu da je prijava primljena. A u odgovoru vec te pripremaju, kao ima tu neka misecna rutina kako oni radu, ima ovo i ono prednost.

A u propisima gradjevinske inspekcije nema nigdi rok u kojen moraju reagirati. A zanima me, jer mi se sve cini da je ovo maslo lokalnog ureda za gradjevinsko itd.

Ma cisto sumnjan da su ovi poceli gradnju bez da imaju od nekoga nesto pismeno. Ali na krivoga su naletili, rusit ce kucu ako mora biti, a lola koja je primila ispod stola ce sa posla, pa makar potrosija tisuce eurica da ih naganjan.

Datum registracije
    Sep 2016
    Ma to nema nigdi, i jednon i drugon susidu su drito na medji, izvoli kupiti vece zemljiste, nije djaba da nije niko kupija jer je jedva dosta za kucerak.

I sad djubretari hoce se izsiriti na tudju stetu. E neces.

Pa to je redovna pojava. Kao slučajno su krivo izmjerili i zalovili ti pola metra tvoga.

Datum registracije
    Sep 2016
    Mala opaska, prijetnje da ce biti alarmirani svi lokalni mediji, glavno ministarstvo u Zagrebu, i odma dobijete datume izlaska. Ako nekome zatriba.

Datum registracije
    Sep 2016
    Ionako je bezobrazno koliko to traje.

Pravda je skupa, ali dostižna.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke